Panasonic Viera TH-46PZ85E ----> ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ??

minakos

Established Member
19 August 2008
160
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM...
ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑ ..ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ (ΠΛΑΙΣΙΟ) ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
ΘΑΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ.
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ VIDEO-DVD + TV CHANNELS ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ.Ο Λ Α ΔΗΛΑΔΗ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ HD ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΙΕΣΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ??????????
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ.
------------------------------- Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ.............................

ΟΙ LCD ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ TV
------------------------------------------------------------------------
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ??? Η ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ
ΜΕΤΡΙΟ...?? ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ TV.

ΟΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΕΣ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΕΣ ΚΑΘΟΔΙΚΕΣ ....Π.Χ PHILIPS PIXEL PLUS Κ.Τ.Λ.Π.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ HD ............??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ LCD ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ..
ΜΕ ΤΗ SONY 46X3500..
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΔΑ ΚΑΛΥΤΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 30.000 40000 Κ.Α ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ..ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΜΗΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΠΑΛΙΟΤΤΕΡΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΛΛΕΞΑ...........
.....................ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΣΕΣ.

Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΥΤΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PANSONIC ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ PIONEER ΚURO.
ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤV ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 3-4 ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΛΑΞΩ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Κι εγώ έχω την 37άρα πλάσμα της Πάνυ και δεν το έχω μετανοιώσει.
Καλά έκανες και την καπάρωσες.
Καλοθέατη να είναι.

Δεν νομίζω να το μετανοιώσεις.. μια χαρά επιλογή ειναι..

Καλως ήλθες στο φορουμ και καλή συνέχεια. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά γράμματα :2thumb22sup:

Βασικά, όπως ξαναείπα, όταν την ανοίξεις, πήγαινε δες το ρολόι της ΔΕΗ να κάνει ράλλυ :-)

Αν και δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα ρεύματος...εχουν πολύ μικροττερη καταναλλωση απο παλιοττερα.
Ειναι τελειως αλλαγμενες απο αυτες που ξεραμε πριν 2-3 χρονια.

Απάντηση: Re: Panasonic Viera TH-46PZ85E ----> ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ??

Βασικά, όπως ξαναείπα, όταν την ανοίξεις, πήγαινε δες το ρολόι της ΔΕΗ να κάνει ράλλυ :-)

+1
Είναι μια παράμετρος που τη λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη.
Η τηλεόραση στο σπίτι μου ρίχνει 8ωρα. Κάνει και υπερωρίες καμιά φορά.
Μια 52άρα lcd W4000 ας πούμε καίει 250wat και μια 50άρα plasma ξεπερνάει τα 400W.
Αλλά εντάξει το χειμώνα κερδίζεις σε θερμότητα, έχεις ένα σώμα θέρμανσης παραπάνω.
Όσο για την εικόνα όμως κι εγώ πιστεύω οτι μια 50άρα του χιλιάρικου μπορεί να ξεπεράσει μια lcd των τριών χιλιάδων ευρώ.

Last edited:
------------------------------- Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ.............................

ΟΙ LCD ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ TV
------------------------------------------------------------------------

Eγω παντως οταν ειχα την 42PZ80 (σε δυο διαφορετικα καταστηματα) ειχε πολυ χειροτερη εικονα σε ολα τα αναλογικα καναλια απο την Samsung 656 και την Sony W4000. Kατι που εχει αναφερθει και σε ξενα reviews.

Βεβαια εισαι τυχερος γιατι περασε σχεδον το καλοκαιρι , με καταναλωση 400+ Watt που εχει η συγκεκριμενη θα γινοταν το σαλονι σου φουρνος.

Από την στιγμή που το έψαξες και η PZ85 σου άρεσε περισσότερο από όσες είδες αποκλείεται να το μετανιώσεις.

Σε ανθρώπινα επίπεδα φωτεινότητας η κατανάλωση δεν είναι θέμα. Aν έχεις και κάποιο εξωτερικό δέκτη ή DVDR που να στέλνει έτοιμο 1080 στην τηλεόραση θα δεις αρκετή βελτίωση στο τηλεοπτικό.

Καλές θεάσεις -bye-

Σε ανθρώπινα επίπεδα φωτεινότητας η κατανάλωση δεν είναι θέμα. Aν έχεις και κάποιο εξωτερικό δέκτη ή DVDR που να στέλνει έτοιμο 1080 στην τηλεόραση θα δεις αρκετή βελτίωση στο τηλεοπτικο

Εχω ενα DVD-REC Philips DVDR5570H/58...το πηρα πριν 3-4 μηνες.
ειναι 1080 δηλαδη θα πεζει καλυττερα τηλεοραση αν βλεπω μεσω
του δεκτη στα 1080 απο οτι το δεκτη της panasonic ???

Εχω ενα DVD-REC Philips DVDR5570H/58...το πηρα πριν 3-4 μηνες.
ειναι 1080 δηλαδη θα πεζει καλυττερα τηλεοραση αν βλεπω μεσω
του δεκτη στα 1080 απο οτι το δεκτη της panasonic ???

Ναι, είναι πολύ πιθανό.

Η Panasonic δεν φημίζεται για την επεξεργασία της και είναι καλύτερα να στέλνεις το σήμα έτοιμο στην ανάλυση της (1080p).

κρινοντας απο τις βλαβες που βλεπω συνεχεια σε πλασμα και ιδιως σε πανασονικ να αναφερονται στο φορουμ δεν θα ελεγα τοσο ευκολα τη φραση:"δεν θα το μετανιωσεις"

ιδιως οταν θα μετρας τις ωρες του στρωσιματος(καμια 300αρια),θα προσεχεις με τα παιχνιδια,θα ξεχασεις την συνδεση με το pc και θα μετρας ποση ωρα το σηματακι του ΑΝΤ1 ειναι κολλημενο πανω δεξια θα σου την ελεγα την παραπανω φραση ακομη πιο δυσκολα.

αλλωστε αν θελεις τηλεοπτικο προγραμμα και μια 14'' crt ειναι εκπληκτικη στο να κρυβει τις ατελειες.

δεν εχουμε καλης ποιοτητας βενζινη αρα δεν παιρνουμε ferrari! εγω δεν θα συμφωνησω με την λογικη αυτη.

ωστε μπαζο η Χ ε?

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου κ. vasdar.
Ούτε να αποφεύγει τη σύνδεση με το pc υπάρχει λόγος, ούτε τα σήματα των τηλεοπτικών σταθμών. Επειδή είμαι κάτοχος μιας Πάννυ με πάνελ 11ης γενιάς δεν χρειάστηκε να ανησυχήσω για τίποτα από αυτά που αναφέρεις.
Επιτέλους όσοι είστε ιδιοκτήτες lcd μιλήστε από τις δικές σας εμπειρίες για τις lcd. Αν δεν έχετε πλάσμα μη τρολλάρετε για τα πιθανά προβλήματα των πλάσμα, τα οποία εσείς ποτέ δεν αντιμετωπίσατε. Επιτέλους, μη μιλάτε με δανεικές εμπειρίες...

δεν μιλαω σαν ιδιοκτητης lcd

ειμαι απο τους ανθρωπους που ψαχνω το τελειο και αν το τελειο βγαινει σε δυο εκδοσεις θα τις παρω και τις δυο

παντα ειχα και τις δυο κονσολες που μεσουρανουσαν για παραδειγμα ενω η επομενη τηλεοραση μου θα ειναι πλασμα της Pioneer.

απλα το ψαχνω πολυ και οσα εχω δει σε σπιτια γνωστων τα μεταφερω εδω.

θελω να δω οταν θα ποσταρω φωτογραφιες απο την καλυτερη lcd της αγορας διπλα στην καλυτερη πλασμα της αγορας και κανω ενα Α-Β review θα συνεχισετε να μιλατε για "δανεικες εμπειριες" κυριε aragorn?-bye-

παντα ειχα και τις δυο κονσολες που μεσουρανουσαν για παραδειγμα ενω η επομενη τηλεοραση μου θα ειναι πλασμα της Pioneer.

Αλλο Kuro και αλλο μια οποιαδηποτε plasma.

Kαμια σχεση το ενα με το αλλο Βασιλη.

Πχ. η FIAT και η Ferrari ανηκουν στον ιδιο ομιλο αλλο ομως το Panda και αλλο η 612 Scaglietti.