Panasonic vs canon vs sony στα 800

mpampis33

New member
9 June 2009
95
Θα ήθελα τις προτάσεις για αγορά κάμερας στα 800 στις παραπάνω μάρκες.
Η κάμερα προορίζεται για χρήση σε οικογενειακές στιγμές πάρτυ γεννεθλίων, γενικ'ά σε low light καταστάσεις. Επίσης για βιντεοσκόπιση ταξιδιών και τοπίων. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσεις;
Θα ήθελα να γράφει σε sd κάρτες, δεν θέλω με σκληρό δίσκο δηλαδή και χωρίς εσωτερική μνήμη για οικονομία και μεγαλύτερη ποιότητα εικόνας στην δεδομένη τιμή. Ένας ευρυγώνιως θα ήταν ευπροσδεκτος, (δεν τρελένομαι για το ΖΟΟΜ).

Σ αυτα τα λεφτα, μονο μια επιλογη....Panasonic HDC-SD700

Αν βολευοσουν με κασετα, υπαρχουν πολλες ευκαιριες σε μεταχειρισμενες ,οπως η πολυ καλη Canon hv20-30-40 , σε πολυ καλη τιμη

Panasonic HDC-SD800.Την πηρα απο καταστημα ηλεκτρικων expert 750 με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.Για τα λεφτα της απλα τελεια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Σε μειωμένο φως ποια από όλες αυτές έχει καλύτερη ευκρίνεια και φωτισμό;

Έχω μια παλια panasonic 180 sd και δεν τα πάει καλά (επιεικώς) με το μειωμένο φως. Και δεν μιλάω για τα μαύρα σκοτάδια αλλά για πλήρως φωτιζόμενα δωμάτια όπου και η φωτεινώτητα και η ευκρίνεια πέφτουν τραγικά.

Oi xmor επερξαστές της sony βλέπω σε περιοδικά να τα πάνε καλά σε χαμηλό φωτισμό το ίδιο και οι canon....

Μεταξύ της panasonic sd900 και της canon hfs 10 για τις απαιτήσεις μου όπως τις γράφω παραπάνω τι θα μου προτείνατε;

Kαλημέρα σε όλους...
αν πράγματι μιλάς για την HFS 10 είναι κάμερα του 2009 και δεν συγκρίνεται με την Panasonic...η Panasonic είναι καλύτερη!!!

Αν στο τεστ προστεθεί και η Canon LEGRIA HF M46 με τον επαγγελματικό αισθητήρα όπως διαφημίζεται αλλάζει η κατάταξη; Ποια τα πλεονεκτήματα εκατέρωθεν; που υστερεί ο ένας αντίπαλος σε σχέση με τον άλλα και που υπερτερεί; Σε εστίαση, χρωματική απόδοση (μου αρέσουν τα ζωηρά χρώματα έστω και αν ξεφεύγουν λίγο από το ιδανικό) σε σταθεροποίηση σε low light κτλ.
Ευχαριστώ στους φίλους που ανταποκρίνονται άμεσα.

Καλή σου μέρα!!
εδώ δε νομίζω ότι μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά!!..δε βρίσκω και κάποιο συγκριτικό τεστ....

http://camcorder-test.slashcam.com/campair-EN.shtml

Βρήκα αυτό το site στο οποίο παραθέτει συγκριτικά μεταξύ καμερών.

Διαπίστωσα την τέλεια ευκρίνεια της panasonic sd900 σε όλα τα φωτεινά πλάνα και τις απίθανες επιδόσεις της canon hf m46 στα low light πλάνα.
Επίσης καλύτερη είναι η panasonic και στη κίνηση, αλλά τα χρήματα που ζητά είναι 40% περισσότερα από την canon.

Οι απόψεις σας θα με βοηθούσαν.