Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα σε HD και FTA (?)

islandero

Established Member
27 August 2007
248
Συμφωνα με το Liveonsat http://liveonsat.com/LJ_misc_fiba_uleb.php# το αποψινο παιχνιδι θα δειξει αποψε το Sport Italia στον Antlantic Bird 1 12.5°W και το αναφερει ως fta και ΗD!
Παρόλα αυτά στο King of Sat και στο Lyngsat δεν το αναφερουν ως HD καναλι.
Ξερει κανεις τι γινεται?
Εχω ενα 80αρι πιατο που καθεται και λεω να το στησω μια στιγμη!

Πότε έγινε το Sport Italia κανάλι HD; Συνήθως έχει ψιλοάθλια εικόνα...

Παρεμπιπτόντως, η συχνότητα αυτή (12718,Η,36510) έχει μία εξειδικευμένη διαμόρφωση σε DVB-S2/8PSK/ACM, την οποία μάλλον οι περισσότεροι δέκτες δεν θα καταλαβαίνουν σωστά. Οπότε και ανοιχτή να είναι η μετάδοση, μάλλον δύσκολο να δει κανείς κάτι...

Last edited:
Σωτο την βγαζεις ευκολα την συχνοτητα?
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εννοει το La 7 που ειναι στην ιδια συχνοτητα. Το sport italia δεν υπαρχει καν στον δορυφορο συμφωνα με τους πινακες του lyngsat

Στην Skystar HD2 δεν έχω καθόλου σήμα (δεν βλέπει τη συχνότητα), στον Spiderbox 7000HD η συχνότητα δεν κλειδώνει (το σήμα γίνεται πότε μπλε πότε κόκκινο, όχι επειδή είναι ασθενικό, απλά δεν κλειδώνει). Κλειδώνει σε έναν άλλο δέκτη που έχω, αλλά δεν αποδιαμορφώνει τα κανάλια...

(στο flysat δίνει και τα Sport Italia)
http://www.flysat.com/abird1.php

Αυτή είναι η μιζέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ - χωρίς hd μέχρι το final4 :eviltongue:

Συμφωνα με το Liveonsat http://liveonsat.com/LJ_misc_fiba_uleb.php# το αποψινο παιχνιδι θα δειξει αποψε το Sport Italia στον Antlantic Bird 1 12.5°W και το αναφερει ως fta και ΗD!
Παρόλα αυτά στο King of Sat και στο Lyngsat δεν το αναφερουν ως HD καναλι.
Ξερει κανεις τι γινεται?
Εχω ενα 80αρι πιατο που καθεται και λεω να το στησω μια στιγμη!

Δεν είναι HD παραγωγή!

Την τριτη υπηρχαν 3 feeds ολα στις 12.5°W το ενα με MPEG-2 4:2:0 και τα αλλα με MPEG-2 4:2:2.
Αξιζει να δοκιμασω να στησω το 80αρι? ειναι ευκολος στην ληψη ο δορυφορος?

Μέχρι πριν μια εβδομάδα είχα ένα gibertini OP80 εκεί. Είχα πλήρη λήψη του δορυφόρου. Λάμβανα ακόμη και το extra 3 (πριν φύγει). Από τη στιγμή που τα sportitalia μας την κάνανε, έβγαλα το κάτοπτρο και είμαι σε σκέψη τι να το κάνω.

Ο islandero βρίσκεται στη Σύρο αν δεν κάνω λάθος (ή κάπου στις Κυκλάδες), και οι συνθήκες λήψης είναι διαφορετικές από την Άρτα...

Ενα feed για οποιον εχει κινητο..

Atlantic Bird 1 (12.5°W)
Frequency: 11136 - Pol: H - SR: 6111 - FEC: -
Category: Sport - Basketball
Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Comments: EL: Panathinaikos-Barcelona

Thanks. Σχετικά χαμηλό το σήμα (μη σε ξεγελάει το screenshot, είναι η ένταση, όχι η ποιότητα), αλλά υπάρχει λήψη χωρίς πρόβλημα

attachment.php

Έχει δύο κανάλια ήχου, ένα στα ισπανικά (καταλανικά για την ακρίβεια) και ένα τον ήχο του γηπέδου.

Attachments

• pao.jpg
    pao.jpg
    96 KB · Views: 112
Last edited:
Σεραφείμ γιατί δεν βάζεις και ένα κινητό; Καλές οι παράπλευρες, αλλά το κινητό αποδεικνύεται χρήσιμο σε αρκετές περιπτώσεις...

Απάντηση: Re: Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα σε HD και FTA (?)

Όλο και κάτι θα υπάρξει...

σιγουρα. περυσι το ειχα δει τον τελικο σε hd αλλα δεν θυμαμαι σε ποιον δορυφορο.δεν ηταν 4:2:2 αλλα 4:2:0 η εικονα ηταν τζαμι.. :music-smiley-005: