Λοιπόν πήρα την αντιπροσωπεία κ μου λένε ότι τα πάνελ τους είναι μόνο va κ με παρέπεμψε στο σέρβις γιατί τους έλεγα ελάτε να το δείτε, μου είπαν δεν είναι βλάβη κ αν έρθουν να το δουν θα υπάρξει χρέωση, τους λέω άσε θα τους την πάω εγώ, μετά απο 5 λεπτά με παίρνουν τηλ κ μου λένε ότι βγάζει κ μερικά πάνελ ips αλλά δεν ξέρουμε ποιο είναι το δικό σας κ ότι θα με πάρει το σέρβις να συνεννοηθώ, με παίρνει το σέρβις μετά απο καμιά ώρα κ μου ζήτησε μοντέλο κ σειριακό γιατί μου είπαν κ να έρθουν δε ν μπορούν να καταλάβουν τι πάνελ είναι (αν είναι δυνατόν κ η κουτσή Μαρία το βλεπει) τους λέω ελάτε κ θα σας δείξω εγώ Ότι είναι ips διότι έχω sony με va και η κατανομή τον υποπιξελ, μου λένε θα το βρούμε από τα στοιχεία. Με παίρνουν σήμερα κ λέει μίλησαν με την αντιπροσωπεία κ ότι το πάνελ είναι va κ αν το θέλω κ γραμμένο, λέω Καλά θα απευθυνθώ στην μαμα εταιρία, έκανα τσατ στην σαμσουγκ Αγγλίας , τους έδωσα τα στοιχεία κ μου είπαν το πάνελ μου είναι ips κ να εκτυπώσω την συνομιλία μας. Τι θα προτείνατε να κάνω? Γιατί με δουλεύουν φουλ ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.