πανι ή τοίχος?

xristos69

New member
31 October 2007
38
Το βασικό μου ερώτημα είναι αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε-διαμορφώσουμε ενα τοίχο ωστε να έχουμε αξιοπρεπή προβολή σε σχέση με ενα πανί. Αν ναι πως τον βάφουμε? τι χρώμα και με τι μπογιά? απο σπατουλάρισμα ειναι σπέσιαλ.
ο τοίχος ειναι 330 μήκος Χ 270 ύψος (καθαρο αφου θα μπει ψευδοροφή για 10cm)

Σε αυτον τον τοίχο σκεφτομαι να τοποθετήσω σε χαμηλα έπιπλα ενισχυτες κτλ

3 πιθανα σενάρια εχω στο μυαλό μου.

1) να κρεμάσω την τηλεόραση (50αρα ή 60αρα) ψηλά στη μέση περίπου του τοίχου και να κατεβάζω απο την ψευδοροφή ενα πανί που θα μπαίνει μπροστά απο την τηλεόραση

2) Να κατεβάσω χαμηλά στο έπιπλο την τηλεόραση να καθεται και να κατεβαίνει το πανί μέχρι το πάνω μέρος της τηλεόρασης.

3) Να ειναι χαμηλά η τηλεόραση και να μην βάλω πανί αλλα να βάψω τον τοίχο (αρχικο μου ερώτημα) πανω απο την τηλεοραση και να χρησιμοποιώ αυτόν για προβολή

4) άλλο???

Τι προτείνετε?

Εγώ εχω κάνει την 1 περίπτωση και νομίζω είναι η πιο όμορφη.

Στην 2 περίπτωση υπάρχη πρόβλημα με την τοποθέτηση του κεντρικού !!!

Στην 3 περίπτωση πρέπει να μας πεις την απόσταση θέασεις που έχεις !!!

Υπαρχουν Μπογιες για τοιχο αλλα θελει πολυ δουλεια

Το πανι συνηθως μετα απο πολλα ανεβοκατεβασματα τσακιζει

Η καλύτερη περίπτωση όλων είναι να πάς σε σταθερή οθόνη εαν μπορείς.
Εαν όχι τότε η σωστή βαφή του τοίχου με τα σωστά υλικά δεν είναι απλή υπόθεση όπως νομίζουν μερικοί.Εαν όμως πετύχει είναι σίγουρα καλύτερη λύση απο μιά χειροκίνητη οθόνη η οποία απλα´είναι θέμα χρόνου πότε θα σου χαλάσει.Δες εδω όπου μπορείς να διαλέξεις και διαφορετικά χρώματα ανάλογα με την τεχνολογία που χρησιμοποιεί ο προβολέας σου!!!
http://www.screengoo.de/
Εαν δεν είσαι σίγουρος γιά τα χέρια και την υπομονή σου πήγαινε σε ηλεκτική οθόνη.

Last edited: