Πανί-πανί !

mpytzamas

New member
3 May 2008
14
Γειά σας και χαρά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αλλά φοβάμαι μην τις φάω σαν τον Αλέκο Τζανετάκο !

Υπάρχει η δυνατότητα να βρώ στην αγορά ένα πανί (ύφασμα) που να δίνει ικανοποιητική εικόνα ? Μιάς και προβολές θα κάνω σπανίως (κάποιες ταινίες) και δεν θέλω να καταξοδευτώ.

Είχα πριν έναν ωραιότατο τοίχο που μου έδινε μιά χαρά εικόνα αλλά δύο τεράστιοι πίνακες ήρθαν κατόπιν εντολής της συζύγου και πάει η τζάμπα οθόνη.

Υπάρχει λοιπόν στην αγορά κάποιο ύφασμα-πανί που να πλησιάζει τις ιδιότητες ενός πανιού προβολής ? Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο ?

Καλώς σας βρήκα.

Φίλε μου mpytzamas μια καλή λύση και αρκετά φθηνή είναι καμβάς ζωγραφικής . έχει διάφορες ποιότητες από βαμβακερό μέχρι συνθετικό ( συνολικά αν θυμάμαι έχει 7) θα πας στον κατσαχνια Γ ´ Σεπτεμβρίου 19 και θα ζητήσεις να σου τα δείξουν το πιο φθηνό έχει 7euro το μέτρο και σου ανοίγει ένα τόπι 250*1000 και κόβεις όσο θέλεις εσύ.( αν τσαλακώνει δεν ξέρω) ελπίζω να βρεις κάποια άκρη!........περιμένω αποτελέσματα!!!!!!-bye--bye-

Ο καμβάς είναι σε τόπι μεγάλο και οι διαστάσεις του είναι 2,5 μέτρα στο πλάτος και 10 μέτρα στο μήκος και κόβεις όσο θέλεις εσύ. Και αν πάρουμε τις διαστάσεις του καμβά στο πλάτος τότε μιλάμε για 100¨ πανί ,σωστά???

Και κάτι άλλο!! επειδή τον έχω δει από κοντά τον καμβά, πλησιάζει αρκετά ένα πανί προβολής .(στην εμφάνιση τουλάχιστον)

Καλησπέρα…..το κατάλαβα και ζητώ συγνώμη. ναι όντος θα είναι μια καλή πρόκληση για όλους μάς το αποτέλεσμα (αν υλοποιηθεί)

Εγώ πάντως το έχω κατά νου να το κάνω. Δεν έχω να χάσω τίποτα, μόνο 28 euro
Περίπου!!!

Ο τροπος εγκαταστασης / χρησης / αποθηκευσης του καμβα ποιος θα ειναι ρε παιδιά;

Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα αλλά μιας και το αναφέρεις αναγκαστικά πάμε σε μια ιδιοκατασκευη. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο για να γίνει κάτι τέτοιο γιατί με τα λεφτά που θα ξοδέψεις πας για κανονικό πανί......:chinscratch:

Re: Απάντηση: Πανί-πανί !

Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα αλλά μιας και το αναφέρεις αναγκαστικά πάμε σε μια ιδιοκατασκευη. Αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο για να γίνει κάτι τέτοιο γιατί με τα λεφτά που θα ξοδέψεις πας για κανονικό πανί......:chinscratch:
Και για τι ιδιοκατασκευη μιλάμε δλδ;

Χώρο δεν έχει είπε για σταθερή κατασκευή.

Άρα μιλάμε για ιδιοκατασκευή πχ αναδίπλωσης;

Μήπως η συζήτηση δεν έχει πρακτική βάση;

Κοίτα….αν ο χώρος που προβάλεις είναι το σαλόνι και δεν έχεις χώρο για σταθερό πανί τότε είναι μονόδρομος η ηλεκτροκίνητη οθόνη προβολής.