B bholder New member 7 July 2015 4 8 July 2015 #1 Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Σκοπευω να φτιαξω μια οθονη προβολης μονος μου, η ερωτηση μου ειναι η εξης: η επιφανεια του πανιου πανω στην οποια θα γινει η προβολη πρεπει να ειναι ματ η γυαλιστερη? και γιατι αν καποιος γνωριζει. ευχαριστω
Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Σκοπευω να φτιαξω μια οθονη προβολης μονος μου, η ερωτηση μου ειναι η εξης: η επιφανεια του πανιου πανω στην οποια θα γινει η προβολη πρεπει να ειναι ματ η γυαλιστερη? και γιατι αν καποιος γνωριζει. ευχαριστω
Sorath Senior Member 29 September 2010 648 Athens, Greece 8 July 2015 #2 Λογικά ματ πρέπει να είναι, καθώς το γυαλιστερό της επιφάνειας θα κάνει αντανακλάσεις.
K.ROMPOTIS AVClub Fanatic 22 August 2009 10,924 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 8 July 2015 #3 Αυστηρά ματ, για το λόγο που απάντησε ο φίλος πιο πάνω.
B bholder New member 7 July 2015 4 10 July 2015 #4 ευχαριστω πολυ. παρηγγειλα μια ετοιμη οθονη 2μχ2μ για να ξεμπερδευω και για να εχω σιγουρα αποτελεσματα
ευχαριστω πολυ. παρηγγειλα μια ετοιμη οθονη 2μχ2μ για να ξεμπερδευω και για να εχω σιγουρα αποτελεσματα