Πανι Projecta SlimScreen 2,00X1,17 Ηλεκτροκίνητη 16:9

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Πωλειται Πανι Projecta SlimScreen 2,00X1,17 Ηλεκτροκίνητο 16:9 σε αριστη κατασταση 250,00 ευρω

Aspect ratio 16:9
Screen size (h x b) in cm 200x117
Viewing size (h x b) in cm 190x107
Diagonal (cm) 218
Diagonal (inch) 85.8
Case length -
Net weight kg 9
proscreen_slatbar_ei.jpg

Κανονικα , ακριβως εχει μαυρο περιθωριο αρκετο , εγω το ειχα βιδωμενο σε οροφη δωματιου και κατεβαινει χαμηλα περιπου στο υψος των ματιων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προσθεσω επισης η αγορα του ηταν στα 689,00 ευρω!

Σου είναι εύκολο να μετρήσεις τί περιθώριο (μαύρο) έχει ακριβώς για να δω αν μου κάνει?
Τα 2x1.17 είναι η περιοχή θέασης ή η οθόνη μαζί με το πλαινό μαυρο?
Εχει στηρίγματα και για οροφή και για τοίχο?
Από ζάρες πως πάει?
Τηλεχειριστήριο έχει ασύρματο ή ενσύρματο?
Τί gain έχει?
Sorry για τις πολλές ερωτησεις.

Sorry ειχα να μπω μερες
1.Μαζι με το μαυρο περιθωριο αν θυμαμαι καλα
2.Εχει.
3.Φυσιολογικες μικρες ζαριτσες οπως ολες οι ανοιγοκλειομενες οθονες αυτης της κατηγοριας.
4.Το τηλεχειριστηριο ειναι αποκλειστικα και μονο για ασυρματα μοτερ τα οποια ειναι και πιο ακριβα .Εγω βεβαια την ειχα μετατρεψει σε ασυρματη με τηλεχειριστηριο και ασυρματο πομποδιακοπτη τοιχου somfy αλλα αυτα αν θες πωλουνται εξτρα. Στην παραπανω τιμη πωλειται η οθονη με το ενσυρματο μοτερ.
5.1,2 αν θυμαμαι καλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μαυρο περιθωριο 70 η 80 cm αλλα πρεπει να εχει κι αλλο τυλιγμα με μαυρο περιθωριο

μπορείς σε παρακαλώ να μετρήσεις το μαύρο περιθώριο από πάνω γιατί είναι πολύ σημαντικό για το αν κάνει στο χώρο μου?
Ευχαριστώ

Oχι δυστυχως δεν γινετε διοτι βρισκετα αποθηκευμενη εδω και 4 μηνες googlαρετο....... αυτος θα ξερει σιγουρα.!