Πανί ζάρες

Rem Grwthy

New member
3 September 2011
5
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα..!

Ήθελα μια βοήθεια αν είναι εφικτό. Αγόρασα πριν μια εβδομάδα ένα πανί το οποίο παραθέτω την φωτογραφλια. Όπως θα δείτε σήμερα παρατήρησα κάτι ζάρες στην αριστερή μεριά..Είναι φυσιολογικές ή να το επιστρέψω? Έχω ξενερώσει λίγο μνα πω την αλήθεια...! Τι λέτε?

To πανί που αγόρασα:

http://www.electroland.gr/Brateck/o...oni-provolis-PSBA108-cheirokiniti-24ch135.htm

H φωτογραφία είναι η εξής:
http://imageshack.us/photo/my-images/32/photopi.jpg/

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

Last edited:
υπαρχει περιπτωση να μην ειναι στη ευθεια κ γιαυτο να ειναι οι ζαρες? το αλφαδι στο ταβανι τι σου βγαλε οταν το στερεωσες?

Δύστυχος η χειροκίνητη οθόνη είναι η πρώτη υποψήφια να παρουσιάσει ζάρες.
Ακόμα και αν σου την αλλάξουν με καινούργια ίδια, θα πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα αν όχι την πρώτη βδομάδα μέσα στους πρώτους μήνες .Κάνε πάντως μια προσπάθεια για αλλαγή .

Φίλε μου πήρα την ίδια μάρκα αλλά ηλεκτροκίνητο στις 135 ίντσες. Στο πρώτο ξετυλιγμα διέκρινα κι εγώ ζάρες. Δες εδώ στα αριστερά.ImageUploadedByTapatalk1315046092.128721.jpg Στα δεξιά είναι η σκιά της σκάλας. Δυστυχώς δεν έχω παραλάβει ακόμα τον προβολέα για να δω κατα πόσο θα επηρεάζει τη θέαση....

Παιδιά, αφήστε κατεβασμένες τις οθόνες γιά 2-3 ημέρες και ίσως βελτιωθεί η κατάσταση.
Πάντως εγω στην θέση σας, όπως και είχα κάνει πριν πάρω σταθερή οθόνη θα τις γυρνούσα πίσω, μιά που είναι καινούργιες.

Καλησπέρα!

Χθες ξανάνοιξα το πανί και δεν φάνηκαν οι ζάρες. Περιέργο! Έβαλα και το αλφάδι ξανά και τσέκαρα ότι το ταβάνι έχει κλίση 1 μοίρα ανηφορικά συνεπώς ίσως παίζει ρόλο και αυτό. Μήπως μια καλή ιδέα είναι να λασκάρω λίγο τη μία βίδα ώστε να έρθει στα ίσα του??!

Δεν ξέρω πάλι είμαι σε δίλημα να την επιστέψω ή όχι μιας και χθες δεν τις εμφάνισε!! Στη θέαση δεν φαινόταν κάτι πάντως... Δεν ξέρω ρε γμτ...

Έβλεπες τη ζαρα αλλα στην προβολή δεν ήταν αισθητή;

Ναι στην προβολή δεν καταλάβαινες τπτ!! Τώρα σκέφτομαι μήπως λασκάρω τη βίδα τη μία λόγω κλίσης ώστε το πανία να οριζωντιωθεί κανονικά...Εσένα το αλφάδι σου τι λέει είναι ίσιο το ταβάνι??

Εγώ θα πρότεινα να μην σκέφτεσαι πως το πανί σου ίσως έχει "ζάρες" και να αρχίσεις να απολαμβάνεις αυτό που -με κόπο- έφτιαξες.

Ναι στην προβολή δεν καταλάβαινες τπτ!!

Αν το πανί έχει ζάρες,θα φαίνεται και στην προβολή ταινιών....
εκεί που υπάρχει 'ζάρα' θα φαίνεται κάτι σαν σκιά-δεν γίνεται να μην φαίνεται...αλλό το αν σε ενοχλεί η' όχι....

Ναι στην προβολή δεν καταλάβαινες τπτ!! Τώρα σκέφτομαι μήπως λασκάρω τη βίδα τη μία λόγω κλίσης ώστε το πανία να οριζωντιωθεί κανονικά...Εσένα το αλφάδι σου τι λέει είναι ίσιο το ταβάνι??

Δεν παίζει ρόλο το κατά πόσο είναι ίσιο το ταβάνι. Το πανί σου πρέπει να είναι αλφαδιασμένο.

Οπότε, μέτρα πάνω στο πανί, και διόρθωσε με τις βίδες στήριξης.

Ίσιο δεν είναι αλλά λάσκαρα κι εγω τη μια βίδα.

Παιδιά ακουστέ και εμένα λίγο την ιστορία μου… έχω και εγώ την ίδια ηλεκτροκίνητη με τις 136¨ .. τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με της ζάρες και ποιο πολύ θα το έλεγα μαγούλλιασμα. Για να καταλάβετε έφτασα να την αλλάξω 3 φορές!!! το μαγαζί που την πίρε το παλικάρι, την πείρα και εγώ είναι άψογο .. πάρα πολύ εξυπηρετικοί..
Ώμος την τρίτη φορά που ξανά χάλασε μου πρότινε να πάω εγώ ο ίδιος στον εισαγωγέα να τους εξηγήσω το πρόβλημα! Πήγα εκεί και αντιμετώπισα ένα χάος από άσχετους ανθρώπους που νόμιζες ότι ήταν μπακάληδες! Ο δε αρχηγός του <μπακάλικου> όταν του είπα για το πρόβλημα με το μαγούλιασμα μου λέει ..ασε μας ρε παιδάκι μου δεν είναι πρόβλημα αυτό!!! Αμα δε σου αρέσει να πας να πάρεις τα λεφτά σου πίσω !! αυτό ήταν !!! δεν άντεξα ! Τους πήγαινα λάου λάου να μπορέσουμε να εξυπηρετηθούμε όλοι ..μα…μόλις μου πέταξε αυτό έβγαλα καπνούς !!!καταρχήν του λέω τη τρόπος είναι αυτός !!!!ο φίλος σου ο κολλητός είμαι ??να μην σας τα πολυλογώ έγινε μάχη για κάνα 10 λεπτό !!πείρα μια καινούργια με ευτυχώς! Λίγη ελαφριά ζάρα κάτω κάτω δεξιά ..απλά//ότι πληρώνεις παίρνεις ..αυτή η ετερία είναι απλά μέτρια ..αμα πετιχεις καλό κομμάτι καλός ..αν όχι ..εισαι άτυχος ….πάντος για τα λεφτά τις είναι πολύ καλή επιλογή και τίποτα παραπάνω…

Παιδια ,εχω αγορασει κι εγω την ιδια πριν λιγες μερες αλλα δεν.ξερω πως να την στησω! Οι βιδες που εχει μεσα ειναι λιγο περιεργες. Εσεις πως την τοποθετησατε?τι βιδες χρησιμοποιησατε και τι αλλα εργαλεια? Βαλατε 2 βιδες? Εχει 4 τρυπες αλλα στη συσκευασια εχει δυο περιεργες βιδες ουπα που δεν μπορω να καταλαβω τι να κανω μ αυτες! Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας ?αγορασα καλου κακου 4 βιδες τυπου γαμα και ουπες μπας και την κρεμασω στον τοιχο μαυτες. Ειναι καο βαρια !αντε μα.την αλφαδιασεις σωστα !Βοηθεια παιδες! !!!