http://www.youtube.com/watch?v=QON8OdvLV5k
τακη κατι τετοιο κανεις για να δεις στην οθονη...¨?αν ναι εφυγα για 2.35...:firstprize:
τακη κατι τετοιο κανεις για να δεις στην οθονη...¨?αν ναι εφυγα για 2.35...:firstprize:
Ψηλοι και αδυνατοι θες να πειςΣυγνώμη , αυτό που κάνει ο τύπος είναι εξυπνάδα τώρα;;;
Αφού έχει και στο πλαϊ μαύρες μπάρες, οπότε λογικό είναι όταν το ζουμάρι να μην χάνει καθόλου πληροφορία.
Το ότι το κάνει αυτόματα από το menu είναι μια ευκολία έξτρα απλά για να μην ψάχνεσαι με το zoom και το focus.
Οταν η ταινία είναι γραμμένη 2.35:1 ΠΑΝΤΑ θα χάσετε πληροφορία όταν θα προβληθεί σε 16Χ9 οθόνη, ή θα είναι παραποιημένη η εικόνα (μακρόστενοι-κοντόχοντροι ηθοποιοί).
μαλλον δεν εγινε αντιληπτο το κλιπακι,ο ανθρωπος παιζει σε οθονη 2.35 μια εικονα λεττερμποξ 16/9 και απλα τη ζουμαρει και γεμιζει το καδρο.
Εμένα μου φάνηκε ρε παιδιά σαν να προβάλει 2.35:1 εικόνα σε 2.35:1 οθόνη και απλά την κάνει zoom (fit to screen).
Και μένα έτσι μου φάνηκε, αλλά, το τονίζει δύο φορές ότι η προβαλλόμενη εικόνα είναι 16:9. Έτσι και αλλιώς, όταν ανοίγει η εικόνα υπάρχει παραμόρφωση, άρα?
Συγνώμη , αυτό που κάνει ο τύπος είναι εξυπνάδα τώρα;;;
Αφού έχει και στο πλαϊ μαύρες μπάρες, οπότε λογικό είναι όταν το ζουμάρι να μην χάνει καθόλου πληροφορία.
Το ότι το κάνει αυτόματα από το menu είναι μια ευκολία έξτρα απλά για να μην ψάχνεσαι με το zoom και το focus.
Οταν η ταινία είναι γραμμένη 2.35:1 ΠΑΝΤΑ θα χάσετε πληροφορία όταν θα προβληθεί σε 16Χ9 οθόνη, ή θα είναι παραποιημένη η εικόνα (μακρόστενοι-κοντόχοντροι ηθοποιοί).
.. στο βιντεο αυτο κανει με το ζουμ ανοιγει για να φυγουν ολες οι μπαρες... σιγουρα θα πρεπει να χανει κατι σε εικονα.. λογικα και σε αναλυση αλλα και πληροφορια ταινιας...
τι εννοεις παραμορφωνει?αυτη η λειτουργια υπαρχει στο μοντελο αυτο για να παιζει 2.35 εικονα σε 2.35 οθονη χωρις τις μαυρες μπαρες.ΔΕν παραμορφωνει την εικονα.Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το μπερδεμα.:nounder:
H οθόνη στο βίντεο είναι 2,35:1. Ο τύπος, προβάλει αρχικά σε πεδίο 16:9, εντός της οθόνης, ένα BluRay ταινίας 2,35:1 κι έπειτα, χρησιμοποιώντας αυτό το "αυτόματο ζουμ" του προβολέα, γεμίζει όλη την οθόνη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.