Πάνο (ecodrifter) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,358
Αθήνα
Επηρεασμένοι προφανώς από τη θερινή ραστώνη, παραλείψαμε, το Δεκαπενταύγουστο, να ευχηθούμε σε έναν από τους πιο συμπαθείς (όπως διαπιστώσαμε στη συνάντηση Μουσικής - Hi End), τακτικούς αλλά και με σημαντική προσφορά θαμώνες της Κατηγορίας μας.
Επανορθώνω λοιπόν έστω και καθυστερημένα, ευχόμενος στον αγαπητό Πάνο (ecodrifter) Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία.
Πάνο ελπίζω να συνεχίσεις την προσφορά σου στο χώρο μας με την ίδια όρεξη.
:ernaehrung004:

παραλείψαμε, το Δεκαπενταύγουστο, να ευχηθούμε σε έναν από τους πιο συμπαθείς (όπως διαπιστώσαμε στη συνάντηση Μουσικής - Hi End), τακτικούς αλλά και με σημαντική προσφορά θαμώνες της Κατηγορίας μας.

Tι; την ίδια μέρα με τον Αυτοκράτορα Παγιόνε έχει γεννηθεί;
Πάνο kudos!
tough luck at Waterloo: οι Εγγλέζοι, ακόμα θα μάζευαν τα κομμάτια τους.
ας όψεται ο Μπλύχερ. και αυτός ο ανίκανος, ο Γκρουσύ.
έλειπε κι ο Μυρά, να πάρει...he would never have approved those mindless cavalry charges at Monte Saint-Jean :icon15:

νά'σαι καλά καλέ μας φίλε. πάντα ευτυχής :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Πάνο (ecodrifter) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Vive L'Empereur!

font1_monfort_001f.jpg

o γρεναδιέρος-σημαιοφόρος, δεξιά, κλαίει από συγκίνηση.
αν ήμουν εγώ, θα έκοβα τις φλέβες μου

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Last edited:
Πάνο, ασυγχώρητη.
Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα! Ό,τι επιθυμείς.

(κατά την προσφιλή μου συνήθεια, γνώρισα τον Πάνο στη συνάντηση και μετά τον μπέρδεψα με κάποιον άλλο, και φεύγοντας χαιρέτησα τον "άλλο" λέγοντάς του: Γειά σου Πάνο, χάρηκα, και μου απαντά ο δύσμοιρος: 'κι εγώ χάρηκα, αλλά με λένε Γιάννη'...:blush:
Τώρα δεν θυμάμαι ούτε ποιός ήταν ο Πάνος ούτε ποιός ήταν ο Γιάννης/Πάνος και τα γράφω όλα αυτά όχι για να καταστρέψω το νήμα των ευχών αλλά ως ελαφρυντικό για τις γενικότερες συγχίσεις που παθαίνω...κάτι η ηλικία, κάτι το άγχος βλέπετε, στο τέλος τα σκέφτομαι και γελάω μόνη μου...) :D

Ευχαριστω πολυ ολους σας.
Σημερα μαλιστα επεστρεψα στη βαση μου απο τις διακοπες και οι ευχες σας μου δινουν δυναμη για το ξεκινημα στη δουλια (που θα ειναι δυσκολο...).

Δεν ξερω αν αληθευει αλλα καποιος γαλλος μου ειχε πει καποτε οτι στο Παρισι δεν υπαρχει ιχνος τιμης στο ονομα του: ουτε ενας δρομος, μια πλατεια, κατι