παω για αγορα τωρα 40-42

σημερα το μεσημερι ημουνα στο Πλαισιο ψυχικου και ειχε ταμπελακια στις τηλεορασεις με τις εξης τιμες :
40Α656 949
40Α786 1299
40Α856 1299

Γενικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα το πλαισιο συνηθως δεν εχει καλες τιμες σε προιοντα εικονας/ηχου οποτε ειναι καλες για τα δεδομενα του. Επισης μου ειπε οτι για μετρητα θα παιξει και καποια εκπτωση, οχι τιποτα τρελο, κανα 3% γιατι αυτες οι τιμες ειναι για δωσεις. Αρα η 656 θα πεσει κανα 30αρι ευρω και θα ερθει στα λεφτα σου.

Το περιεργο ειναι οτι στο site δε δειχνει αυτες τις τιμες...και συνηθως συμβαινει το αντιθετο, το site ανανεωνει πρωτο και το μαγαζι ακολουθει...

Μιλησα με το Πλαισιο Πατρας και μου ειπαν πως η τιμη της 40Α786 παραμενει στα 1599 ευρω.
Υπαρχει περιπτωση αυτο να ισχυει για ενα κ μονο καταστημα?

μια λογικη απαντηση φαινεται να ειναι πως ηταν "ειδικες" τιμες για τα demo προιοντα που ειχαν στο μαγαζι. Αλλα οταν ρωτησα τον πωλητη αν πεσανε απο χτες οι τιμες που ειχα δει στο internet δεν ειχε ιδεα...δε μου ειπε παντως οτι ειναι ειδικες τιμες για demo...αλλα μπορει να μην ηξερε...
Ενα τηλεφωνο αυριο στο πλαισιο ψυχικου θα λυσει το ερωτημα...

ΥΓ: Τωρα βεβαια αν δινουν τα demo σε τιμες που αλλοι τα δινουν καινουρια....δε μου φαινεται πολυ λογικο παρολο που το πλαισιο εχει φουσκωμενες τιμες. Ελπιζω να μην ισχυει αυτο λοιπον.

Σε καθε περιπτωση, αν σε 1 μηνα ερχονται οι καινουριες samsung οπως διαβαζω, μαλλον αξιζει να περιμενει λιγο κανεις να πεσει καμια προσφορα ξεστοκαρισματος σε αυτες...

οι τηλεορασεις ηταν για τα ξαδερφια μου και τελικα επειδη δεν ηθελαν να διαθεσουν πολλα τους επεισα να παρουν απο μια 42px80 ο καθενας.τους αρεσε η pz80 αλλα ανεβαιναν σε τιμη.ευχαριστω παντως για τις προτασεις.

το ξερω οτι πλεον πηρες (και πολυ καλη επιλογη by the way ;) ) αλλα να ενημερωσω σχετικα με τις τιμες των samsung που ειπα παραπανω. Πηγα σημερα παλι στο πλαισιο Ψυχικου και ρωτησα και μαλιστα ετυχε να πετυχο και τον υπευθυνο του καταστηματος. Οι τιμες ΔΕΝ ειναι για demos, ειναι κανονικα για σφραγισμενα κομματια, αλλα αφορουν ΜΟΝΟ το πλαισιο Ψυχικου. Στο internet και στα αλλα "πλαισιο" ισχυουν οι παλες τιμες. Αν θελετε να επωφεληθειτε πρεπει να πατε στο ψυχικο και ισχυουν αυτες οι 3 ειδικες τιμες για αυτες τις 3 samsung. Αγνωστο βεβαια μεχρι ποτε...
Επισης μου ειπε οτι η 8αρα ειναι και ετοιμοπαραδοτη, η 6αρα που ενδιεφερε εμενα δεν ειναι αλλα εχει 26 στην αποθηκη και μπορει να φερει χωρις να επηρεαζεται η προσφορα (δεν ειναι μονο για το stock του καταστηματος δηλαδη). Ομοιως φανταζομαι και για την 786 που δεν ρωτησα ομως.

συμφωνοι, δεν ειναι κατι τρομερο. Στην 656 ειναι απλα ισοφαριση της καλυτερης τιμης του skroutz που ομως ειναι απο online καταστημα (πιθανον χωρις στοκ κλπ) και στις αλλες 2 ειναι ελαχιστα καλυτερη τιμη απο οτι παιζουν στην αγορα αν εξαιρεσουμε την προσφορα του saturn στην 786, που ειναι πολυ συμφερουσα για οποιον κινειται προς τα εκει προφανως...

Απλα μερικοι προτιμανε να αγοραζουν απο μαγαζια σαν το Πλαισιο και να πληρωνουν και λιγο παραπανω μερικες φορες οποτε το γραφω σαν ενημερωση, γιατι σε αυτες τις τιμες απλα δε θα χρειαστει να πληρωσουν αυτο το παραπανω...