Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Μόλις το είδα στον ANT1

Συμβατικά αυτοκίνητα, καταγράφουν παραβάτες ταχύτητας ή παράνομες προσπεράσεις, σε φωτογραφίζουν και σου στέλνουν την κλήση στο σπίτι ΔΩΡΕΑΝ :FSGSFGS4:

Προσοχή αδέρφια συμφορουμίτες -bye-

Re: Παπαράτσι της τροχέας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Αυτό μάλιστα! Αυτό είναι μέτρο! μπράβο τους και ξαναμπράβο τους.

Απάντηση: Παπαράτσι της τροχέας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Παιδιά προσοχή. Όταν είσαστε με τις γκόμενες, σιγά σιγά.... δεν σας βιάζει κανείς :antlers:

Αυτό μάλιστα! Αυτό είναι μέτρο! μπράβο τους και ξαναμπράβο τους.

+1

Η Τροχαία Εθνικών Οδών στη Γερμανία το εφαρμόζει εδώ και χρόνια.

Εγώ πάντως στην αττική οδό προς Ελευσίνα (διαδρομή που την κάνω συχνά) πάνω από τους μισούς οδηγούς πάνε με 140+. Εγώ πηγαίνω το πολύ 130 και με περνάνε σαν μύγες!!!

Εντάξει δεν με ενοχλεί και τόσο όταν και εμένα με προσπερνάνε σαν σταματημενο όπως αναφέρει ο Νέκταρ. Αυτά που με ενοχλούν είναι κάτι "μαγκιές" του τύπου "κοίτα τώρα πως θα σου χωθώ από δεξιά" ή να μου κολλάει ο άλλος στο 1 μέτρο πίσω από το αμάξι μου όταν και οι δύο έχουμε 120+ km/h στην εθνική.

...ή να μου κολλάει ο άλλος στο 1 μέτρο πίσω από το αμάξι μου όταν και οι δύο έχουμε 120+ km/h στην εθνική.

Ακούμπα λίγο το φρένο χωρίς φυσικά να το πατήσεις, και κοίτα στον καθρέφτη σου πόσο εύκολα χαλάνε τα λάστιχα του από πίσω...

+1

Ίσα που να ανάψουν τα στοπ σου , ίσα που να ανάψουν τα στοπ σου :earmuffs:

Αυτο το μετρο με τους παπαρατσι εχει καιρο που εφαρμοζεται.

Απάντηση: Re: Παπαράτσι της τροχέας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Ακούμπα λίγο το φρένο χωρίς φυσικά να το πατήσεις, και κοίτα στον καθρέφτη σου πόσο εύκολα χαλάνε τα λάστιχα του από πίσω...

Ποτέ δεν πατάμε το φρένο είναι επικίνδυνο.
Πατάμε λίγο το γκάζι και ανάβουμε τα φώτα.
-bye--bye--bye--bye--bye--bye-

Καλά θα κάνουν, διότι πολλοί σουμάχερ κυκλοφορούν στους δρόμους και αυτοί δεν καταλαβαίνουν από πολιτισμό και δημοκρατία.
Μόνο από μπουνιές.
Την προηγούμενη εβδομάδα σκοτώθηκαν 7 άτομα μαζί από τη μ@λ@κία ενός τέτοιου τύπου.

Αν ισχυει (οπως διαβασα) οτι φωτογραφιζουν μονο οσους πανε με τουλαχιστον 30 χλμ πανω απο τα ορια ταχυτητας, χιλια μπραβο*. Αλλιως εχουν σκοπο μονο την "νταβατζιδικη" εισπραξη προστιμων, σαν τους "σεριφηδες" που κρυβονται πισω απο τους θαμνους.

*Θεωρω οτι σε παρα πολλα σημεια ΚΑΛΩΝ δρομων, υπαρχουν αστεια ορια ταχυτητας. Επισης θεωρω ακομα πιο αστειο να σε γραψουν για υπερβαση οριου κατα 5 χλμ.

Καινούρια κόλπα ειδα το σ/κ σε μια διαδρομή Αθήνα-Καστρο-Ορχομενός-Κ. Τιθορέα (επί της παλιας εθνικής οδου προς Λαμία).

Αμέσως μετά τη διασταυρωση της Θήβας (και πριν την Υλίκη) πυροβόλαγαν. Τους είδα από μακρια...κι ενω έτρεχα με 130-140 (ουτε ειχα δει ορια εκει κλπ)στην αριστερή λωρίδα, φρέναρα όσο μπορουσα...είχε και σχετική κινηση, πέρασα χωρίς να με ενοχλήσουν...σκέφτηκα ότι μαλλον με ζωγράφισαν και θα ερθει σπιτι το χαμπέρι...αλλά κοιτώντας απο τον καθρεφτη ειδα να βγαινει ο cop και να σταματαει κάποιον κινούμενο στη δεξια λωρίδα που ειχα προσπεράσει σαν σταματημένο λίγο πριν.
Πάει αυτό....

Στην επιστροφή μετά τον Ορχομενό και προς Κάστρο...οι αντιθέτως κινούμενοι μας ενημέρωναν για μπλόκο...περάσαμε, τους είδαμε ...μας είδαν...ολα καλά...για καλή μου τύχη μπροστά εκινείτο ο πατέρας μου και δείχνοντας καλή θεληση δεν προσπερνούσα και τηρουσα μια λογική ταχύτητα 90-100-110 max....μετά απο 1km περίπου απο το πρωτο μπλόκο περνάμε διπλα απο μια Ξαρά που την είχαν βυθίσει σε ενα χαντάκι ωστε να φαίνεται μόνο η μάσκα της όταν εφτανες δίπλα...χωρις φαρους...χωρίς διακριτικά...τίποτα...και απο εκει χαμηλά..πυροβολούσαν...περιττό να πω οτι κανενας αντίθετα κινούμενος δεν είχε αντιληφθει την παρουσια του δευτερου μπλόκου γιατι κανενα αυτοκινητο που περασε δεν μας ενημερωσε για τιποτα.

Πάρακατω...μετά την Υλίκη και πριν τη διασταύρωση της Θήβας (προς Αθήνα), από άλλο περιπολικό σταματημένο δεξιά, χωρίς διακριτικά, φαρους, πυροβολούσαν, χωρίς να σταματάνε κανέναν

Αυτά ειδα το σ/κ και ειπα να τα μοιραστω μαζί σας...μπλόκο και παγίδα δεν ειχα ξαναακούσει ή δει...

Έτυχε να δώ τέτοιο πρίν από 4-5 χρόνια στην Ε.Ο. Καβάλας - Ξάνθης στο ύψος του Εργοστασίου Ζαχάρεως.

Δεν σταματούσαν τους παραβάτες αλλά αυτούς που έπαιζαν τα φώτα και ειδοποιούσαν αυτούς που ερχόταν...:violent-smiley-030:

Κι ακόμη μια φορά, περίπου στην ίδια περιοχή είχε ένα Ξαρά με πολιτικά, εμφανώς στημένο και μπλόκο με πιστόλι κι από τα 2 ρεύματα σε απόσταση 1.000 μέτρων...

Άρα έβλεπες το Ξαρά, έλεγες πέρασα και μετά σου την πέφτανε από τα 2 μπλόκα με πιστόλι...:furious3:

Συμπέρασμα? Δεν την έβγαζες με ΤΙΠΟΤΑ!:bigcry:

Δε ξέρω τι να πω με όλα αυτά τα μέτρα!Από τη μία είναι καλά αλλά και απο την άλλη κρύβουν πιστεύω και πολλούς κινδύνους.Πρώτον μου έχει τύχει στο δρόμο ο μπροστινός μου να φρενάρει τόσο πολύ που κόντεψα να τον φιλήσω.Και αυτό διότι είδε ξαφνικά ένα μπλόκο.Και μη μου πείτε να κρατάω αποστάσεις.Πόσες φορές έχουμε φρενάρει απότομα βλέποντας μπλόκο η νομίζωντας πως έχει μπλόκο.Δεύτερον που οι ερχόμενοι από το αντίθετο ρευμα μας ειδοποιούν για μπλόκο.Και πολλοί απο μας κοιτάμε αυτούς αντί για το δρόμο.Τρίτον είναι γελοίο να τρέχουμε όλοι και όταν βλέπουμε κάμερες να μαζευόμαστε όλοι σαν τις κότες για σφάξιμο.Παρατηρήστε όταν υπάρχει κάμερα πόσο κοντά είναι ο ένας με τον άλλον.Τέταρτον όποτε ετοιμάζομαι για ταξίδι με πιάνει λίγο το άγχος.Που είναι κρυμμένοι και μη μας γράψει κανείς.Βέβαια θα μου πείτε πήγαινε σύμφωνα με τα όρια.Ε δεν μπορώ ρε παιδιά να σκέφτομαι και να κοιτάω τα όρια ταχυτητας σε ένα ταξίδι 4-5 ωρών.Τώρα βγήκαν και αυτοί σαν τα τσιμπούρια στον κ@λο μας.Τώρα θα βλέπουμε Octavia και xsara και δε θα κοιτάμε μπρόστά αλλά μόνο πίσω να δούμε μήπως μας γράφουν.Εγώ προσωπικά τους έχω γραμμένους.Αν με πιάσουν με πιάσανε..Προσπαθώ να τηρώ τα όρια αλλα δε θα έχω και το νου μου εκεί συνέχεια.Εξ' αλλου χωρίς να θέλω να κάνω επίδειξη το αμάξι μου (Honda s2000 240 ίππων) κάπου πρέπει να ξεσκάσουν και αυτά!!!!Δε λέω καλά τα μέτρα αλλά έχουμε καταντήσει σαν τους κλέφτες με αστυνόμους..

Re: Απάντηση: Παπαράτσι της τροχαίας φωτογραφίζουν παραβάτες!!!

Δε λέω καλά τα μέτρα αλλά έχουμε καταντήσει σαν τους κλέφτες με αστυνόμους...

Βασικά αυτοί είναι αστυνόμοι... τώρα αν μας βλέπουν εμάς σαν κλέφτες, αυτό είναι άλλο καπέλο...

Τα ορια στους Εθν. δρομους αλλα και στις κατοικημενες περιοχες βρισκονται για καποιο λογο!
Δεν κανω κηρηγμα και εγω τρεχω γιατι ξεχνιεμαι ( το γκαζι ειναι γλυκο, ποσο μαλλον στα τουρμπο ).
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να υπερβαινουμε τα ορια γιατι μοιραια
λιγοστευουμε και τον χρονο πιθανης συγκρουσης!
Καπου εκει λοιπον παιζουμε με τα ορια τα δικα μας και των αλλων που δεν το γνωριζουν οταν
ερχονται αντιθετα απο εμας ( η και μαζι μας ).
Αναρωτηθειτε (μαζι και εγω ) ποιοι ειμαστε εμεις που αθετουμε τις πινακιδες και θετουμε δικες μας εικονικες!?!
Σεβαστειτε την ζωη ( μαζι και εγω ) των αλλων που βρισκονται στο διπλανο καθισμα σας, εχουμε ευθυνη απεναντι τους!
Ξαναλεω οτι δεν κανω κηρηγμα απλα συμπονω οταν ακουω παραλογα πραγματα.
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ!
ps.Εχω χασει ανθρωπο ετσι και ξερω.

Last edited:
δεν είναι πάντα. Πχ 50χλμ/ώρα επειδή παραδίπλα έχει κάποια καταστήματα του παρακείμενου χωριού (από το οποίο στην ουσία δεν διέρχεται ο δρόμος), είναι παράλογο όριο. Έχει τεθεί για να μας καθυστερεί και να ρίχνουμε μια ματιά στα παρακείμενα καταστήματα και όχι για να καταστήσει ασφαλέστερη τη μετακίνησή μας. Και αυτό είναι το είδος των ορίων που μπορεί να τύχει να παραβιάσω καμιά φορά (εάν δεν παρακολουθούμαι), γιατί στην εθνική δεν υπερβαίνω τα 120.

Mία μέρα με γράψανε πηγαίνοντας προς Καρδίτσα.Μπαίνοντας προς Καρδίτσα έχει μια μεγάλη ευθεία με όριο 80.Κάποια στιγμή για δίαστημα 100 μέτρων περίπου υπάρχει ταμπέλα με όριο 50.Δε το είδα.Εν τω μεταξύ το σκηνικό του δρόμου δεν αλλάζει, δε στενεύει ούτε έχει σπίτια.Πηγαινα κανονικά με 80.Με σταματάνε και μου λένε πως θεωρείται πυκνοκατοικημένη περιοχή.Εν' τάξει λέω γράψτε με.Το κουφό ξέρετε ποιο ήταν?

Μόλις είχα πάρει το αμάξι από το μαντρά και δεν είχε πινακίδες.Δε με ρωτήσανε που είναι οι πινακίδες.Το χαρτί της ασφάλειας δε το είχα κολλημένο στο τζάμι.Ούτε για αυτό με ρωτήσανε ούτε που δεν είχα κολλημένο το σήμα.Είχανε στηθεί εκεί μόνο και μόνο για γράψουνε τον κοσμάκη...ΝΤΡΟΠΗ!!!