ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ (5605 PHILIPS)

nikos5853

New member
2 December 2010
37
Απεκτησα μολις χτες την 5605 46''.ειχα διαβασει καποιες κριτικες απο εδω οτι δεν ειναι δηλαδη και το οτι καλυτερο αλλα ψηθηκα πιο πολυ λογω τιμης( 965 ευρω)
το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απτην αποδοση της στα καναλια.στα του νοβα φτιαχνει η κατασταση καπως αλλα στα αλλα τονιζει παρα πολυ τις ατελειες των καναλιων.η αποσταση θεασης μου ειναι 2,5-3,5 μετρα.
θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιες ρυθμισεις μηπωσ δω διαφορα?
επισης σε ποιο απτα 16:9 κλπ θα ειναι καλυτερα να βλεπω.
ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα

Αφου διαβασες τις αρνητικες κριτικες και παλι την αγορασες?

Με τα λεφτα αυτα επαιρνες πολυ καλυτερη τηλεοραση.

Παρε τηλ. στο καταστημα που την πηρες και πες για δικαιολογια οτι αναβοσβηνει μονη της και οτι θελεις να σου δωσουν καποιο αλλο μοντελο η τα λεφτα σου πισω.

Οτι και να κανεις η εικονα δεν προκειται να φτιαξει.

46αρα σε τετοια τιμη?δεν ειδα αλλη νομιζω.Για πες μου περιπου στο 1200αρι τι προτεινεις εσυ μηπως και μπορεσω να κανω κατι.εκτος πλασμα. ευχαριστω

Γιατί εκτός plasma;Με 1000 ευρώ παίρνεις την Samsung 46C650,με 1200 ευρώ παίρνεις την PS50C6900...με 1100 ευρώ παίρνεις την PS50C6500,με 910 ευρώ παίρνεις την Panasonic 50S20(εάν την βρεις).Όλες οι παραπάνω είναι πολύ καλύτερες από την philips.

Και παλι με γυρω στο χιλιαρικο υπαρχει η 46C650 με αρκετα καλυτερη εικονα.

Μην το καθυστερεις και παρε τηλ. να την στειλεις πισω τωρα απου ειναι νωρις.

γιατι εχω διαβασει οτι δεν ειναι για ps

αληθεια δεν ειναι η πλασμα για ps3?εγω την εχω κομματιασει στο PS3 και το πλασματακι μου γαζωνει και δεν παιρνει χαμπαρι με τιποτα.........PANASONIC TX-P42V10E........ξεπλυματα 10λεπτου με τηλεοπτικο ανα 1 ωρα.....παιξιμο 3 ωρες καθε μερα......και τελειωμα παντα με κανα μισαωρο τηλεοπτικο(1521 ωρες λειτουργιας).......εχει κανεις καμια αντιρρηση?:BDGBGDB55::a0210::firstprize:

ωραια ευχαριστω.δηλαδη και παραπανω να ανεβω εσεις μου προτεινετε samsung? πες πχ οτι πηγαινα μεχρι το 1500αρι.οι διαφορες με την 5605 θα ειναι πχ στα htz στην αναλυση η κατι πολυ πιο βασικο.
Για πες φιλε yperion εσυ προσωπικα στο 1500αρι τι θα χτυπουσες

Απεκτησα μολις χτες την 5605 46''.ειχα διαβασει καποιες κριτικες απο εδω οτι δεν ειναι δηλαδη και το οτι καλυτερο αλλα ψηθηκα πιο πολυ λογω τιμης( 965 ευρω)
το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απτην αποδοση της στα καναλια.στα του νοβα φτιαχνει η κατασταση καπως αλλα στα αλλα τονιζει παρα πολυ τις ατελειες των καναλιων.η αποσταση θεασης μου ειναι 2,5-3,5 μετρα.
θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιες ρυθμισεις μηπωσ δω διαφορα?
επισης σε ποιο απτα 16:9 κλπ θα ειναι καλυτερα να βλεπω.
ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα

Φίλε μου, για εξήγησε μας καλύτερα κάτι. Που διάβασες τις κακές κριτικές και τι έλεγαν?, Τι εννοείς ακριβώς δεν είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση τις στα κανάλια? Ξέρεις κάποιον που να είναι απόλυτα ευχαριστημένος σε τέτοιο μέγεθος τηλεόρασης η και μικρότερο? Δοκίμασες να δεις πως δείχνει από Blu Ray να μας πεις τις εντυπώσεις σου? Την τηλεόραση δεν την ξέρω αλλά βλέπω το μαζικό θάψιμο για μια 46" τηλεόραση που προβάλλει υλικό το οποίο είναι απλά ανεχτό σε τηλεόραση 22"

εννοω απλα οτι δεν ειναι καθολου καλη η αποδοση στα καναλια,φαινονται ολες οι ατελειες.στο νοβα ειναι καλυτερα οπως και στο ps.blue ray δεν εχω δοκιμασει. σωστο αυτο που λες για το μεγεθος γιαυτο και λεω μηπως παω σε κατι πολυ καλυτερο να ξεμπερδευω

Μα εδώ είναι το θέμα με τέτοιο μέγεθος δεν παίρνεις κάτι που να ξεμπερδεύεις.

Φυσικά είναι προσωπικό σου αν θα την αλλάξεις η όχι. Γενικά να ξέρεις όμως τι ζητάς, και τι απαίτησης να έχεις.

κοιτα εγω τρελα πραγματα δε ζηταω.και ουτε εχω τις γνωσεις που εχουν ολοι εδω.εγω "βλεπω" αυτο που βλεπω.ειναι πολυ απλο αυτο που σου λεω.δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την εικονα στα καναλια.μια lg 32 hd ready που ειχα επαιζε καλυτερα

εννοω απλα οτι δεν ειναι καθολου καλη η αποδοση στα καναλια,φαινονται ολες οι ατελειες.στο νοβα ειναι καλυτερα οπως και στο ps.blue ray δεν εχω δοκιμασει. σωστο αυτο που λες για το μεγεθος γιαυτο και λεω μηπως παω σε κατι πολυ καλυτερο να ξεμπερδευω

Στις ίντσες που θές να πάρεις όποια τηλεόραση και να πάρεις στο τηλεοπτικό ατέλειες θα βλέπεις. Το πρόβλημα δεν είναι της τηλεόρασης. Είναι η ποιότητα του σήματος που εκπέμπεται. Και γω στην δική μου το τηλεοπτικό δεν παλεύεται αλλά δεν θα αλλάξω τηλεόραση για αυτό τον λόγο.

ΙΜΗΟ αν αλλάξεις τηλεόραση να πάρεις ένα 15% βελτίωση στο τηλεοπτικό και πολύ σου βάζω

Πχ. η LG 50PK550 ειναι κλασεις ανωτερη απο την 5605 και ειναι και πιο φθηνη.

Δεν ειναι θεμα χρηματων.

Τα Ελληνικα καναλια μονο σε πλασμα βλεπονται σε τοσο μεγαλο μεγεθος κατα την γνωμη μου.

Αν θελεις να την αλλαξεις κοιτα προς Panasonic 46S20 , 46G20 και Samsung 50C6500/6900.

Aν θελεις κατι σε καλη τιμη με πολυ καλη εικονα υπαρχει και η LG 50pk550 που γραφω παραπανω.

κοιτα εγω τρελα πραγματα δε ζηταω.και ουτε εχω τις γνωσεις που εχουν ολοι εδω.εγω "βλεπω" αυτο που βλεπω.ειναι πολυ απλο αυτο που σου λεω.δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την εικονα στα καναλια.μια lg 32 hd ready που ειχα επαιζε καλυτερα

Σωστά όπως λες έβλεπες καλύτερα γιατί απλά η LG ήταν μικρότερη.
Δοκίμασες να περάσεις στα ψηφιακά κανάλια που εκεί η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη? Μην περιμένεις όμως πολλά πράματα από θέμα ευκρίνειας απλά δεν θα έχεις τα παράσιτα.

Πχ. η LG 50PK550 ειναι κλασεις ανωτερη απο την 5605 και ειναι και πιο φθηνη.

Δεν ειναι θεμα χρηματων.

Τα Ελληνικα καναλια μονο σε πλασμα βλεπονται σε τοσο μεγαλο μεγεθος κατα την γνωμη μου.

Αν θελεις να την αλλαξεις κοιτα προς Panasonic 46S20 , 46G20 και Samsung 50C6500/6900.

Aν θελεις κατι σε καλη τιμη με πολυ καλη εικονα υπαρχει και η LG 50pk550 που γραφω παραπανω.

Eπειδη εχω αλλαξει 3 LCD πριν παρω πλασμα θα ελεγα οτι ειναι τουλαχιστον 30% αν παει σε πλασμα.

Εξακολουθώ να έχω επιφυλάξεις. Δεν αντιλέγω ότι θα δεί διαφορά αλλά εγώ στην KURO μου δεν μπορώ να δώ τα ελληνικά κανάλια και έχω απόσταση θέασης 3m.
Η εικόνα γίνεται υποφερτή όταν την βλέπω από την κουζίνα, αλλά τότε μιλάμε για >5m απόσταση.

Αν αλλάξει ο φίλος μας τότε τουλάχιστον να τις δει σε ελληνικά κανάλια πρίν μπεί σε περιπέτειες...

Eπειδη εχω αλλαξει 3 LCD πριν παρω πλασμα θα ελεγα οτι ειναι τουλαχιστον 30% αν παει σε πλασμα.

Κοιτά, ας μην συγκρίνουμε εδώ διαφορετικές τεχνολογίες γιατί θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι η συγκεκριμένη πάσχει από ευκρίνεια.

O πεθερος μου εχει μια Panasonic 42U10 απο περυσι. Οταν την αγορασαμε πηγα και την εβαλα διπλα με την παλια του CRT Philips 29" 100 Ηz απο την οποια εδειχνε καλυτερα σε ολα τα αναλογικα καναλια.

Βεβαια μενει στον Γερακα και εχει σημα "καμπανα".

Κοιτά, ας μην συγκρίνουμε εδώ διαφορετικές τεχνολογίες γιατί θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι η συγκεκριμένη πάσχει από ευκρίνεια.

Οποιος το ισχυριστει αυτο απλα δεν εχει ιδεα τι θα πει "ευκρινεια".