Παρακαλώ τα φωτα σας σε προβληματάκι με samsung ue46h7000

georgepsim

New member
17 February 2015
7
Καλησπέρα σε όλους σας....Πρωτη φορα γραφω και συμμετέχω ενεργα σε φόρουμ και οφείλω να σας ευχαριστήσω για τις πολιτιμες πληροφορίες που μου φανήκανε πολύ χρήσιμες(από εδώ έμαθα περί clouding κτλ και σώθηκα από κακό πάνελ το οποιο και αντικατέστησα κάνοντας χρήση doa) στην αγορα της νέας μου τηλεόρασης samsung ue46h7000....ομολογω ότι είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος με την αγορα μου μιας και πηρα μια τηλεόραση που ταιριάζει απολυτα σε ότι ζητούσα και πιστεύω σε αρκετά καλη τιμή(880 ευρω)...πάραυτα αντιμετωπίζω 1 θεματάκι πολύ περίεργο....περνω λοιπόν κατ ευθείαν στο θέμα
--->αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις θύρες usb(τόσο με την πρωτη τηλεόραση που αντικατέστησα και είχα στην κατοχη μου 2 μέρες όσο και με την δεύτερη που παρέλαβα μόλις σήμερα).... Συγκεκριμένα ενώ όλα δουλεύουνε ρολοι περιεχόμενο δίσκου υπότιτλοι και ενώ πάντα κάνω ασφαλή απεγκατάσταση,όταν περνάω καινουργιο περιεχόμενο ταινιών στο σκληρο μου η στο στικακι μου τότε όλα μπλοκάρουνε..πιο συγκεκριμένα ενώ πχ είδα 2 ταινίες μετέφερα το δίσκο στο pc τις διέγραψα,ανέβασα στο δίσκο νέο υλικό και στην επανασύνδεση με την tv ενώ αναγνώριζε το δίσκο εμφάνιζε τους παλιούς φακέλους που είχα διαγράψει(χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής) ενώ το νέο υλικο το εμφάνιζε στην επιλογή "μουσική" μονο ως φάκελο επίσης χωρίς καμια δυνατότητα αναπαραγωγής(νέο υλικό εννοώ ταινίες και όχι πχ φωτογραφίες που τις διαβάζει κανονικά!!!!).....το φλασακι είναι fab 32 ολοκαίνουργιο και ο δίσκος αγορασμένος πριν ένα χρόνο.......αναρωτιεμαι γιατί να διαβαζει η tv τα αρχεία τις πρώτες φορές και εν συνεχεια να μην αναπαράγει τίποτα όπως και γιατί από τη στιγμή που διαγραφω το περιεχόμενο τους συνεχίζει να τα διαβαζει σαν να έχει κολησει ή αποθηκεύσει καπου το παλιο περιεχόμενο?έχει συναντήσει κανεις άλλος ανάλογο πρόβλημα...
ΥΓ:είχα διαβάσει τα καλύτερα για το 3d της τηλεόρασης και πράγματι είναι παρα πολύ καλο,αυτό που δεν ήξερα είναι τι γίνεται με τις μπαταριες...είχα την εντύπωση ότι ήταν επαναφορτιζόμενες(μάλλον έκανα λάθος)....γνωριζει κανεις την διάρκεια ζωης τους και το κόστος αντικατάστασης τους?

Σας ευχαριστώ όλους όσους κάνουνε τον κόπο να διαβάσουνε το ποστ μου και ελπίζω κάποιος που αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα να με βοηθήσει να το λυσω

Last edited by a moderator: