ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

badmojo99

New member
27 November 2007
27
Ειμαι; κατοχος ενος dvd-recorder -vcr LG RC-389H το οποιο το αγορασα απο :violent-smiley-030:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ για τον λογο οτι στο manual του εγραφε οτι τα κανει ολα (και συμφερει;) Δηλαδη αντιγραφει απο παλιες βιντεοκασετες σε dvd,απο τηλεοραση σε dvd και ούτω καθεξής.Μεχρι εδω όλα καλά,μολις έβαλα δισκάκια Divx με αρχεία .avi .divx παπαλα το κελεπουρι ουτε καν τα εβρισκε.Το ίδιο εγινε και με αρχεια απο το USB στικακι που εχει η εν λογω συσκευή.(ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΑ 250 ευρω) Όταν το πηγα με την προτροπη του ΠανΕλλαδικου αριθμου βοήθειας της LG στο :violent-smiley-030:τοπικο service (βλεπε ΕΠΑΡΧΙΑ) και τους ειπα το προβλημα της συσκευής προσπαθησαν να δωσουν λυση (αλλα αφου δεν γνωριζουν τι λυση να μου δωσουν;) και ειπαν οτι θα μιλησουν με τα κεντρικα της Αθηνας και θα με ενημερωσουν.:furious3:(Υποψην αυτο γινεται στις 7 Ιανουαρίου 2010 και σημερα που σας γραφω ειναι 9 Φεβρουαριου 2010)
Εν τελει η απαντηση τους απο το εδω το καταστημα service ειναι οτι τα δικα τους αρχεια avi τα παιζει ενω τα δικα μου οχι.Υποψην οτι ειμαι κατοχος και ενος ακομη DVD PLAYER LG DX9900 απο το 2002 περιπου και εχω δει χιλιαδες δισκακια με τα συγκεκριμενα αρχεια avi divx.Νομιζω οτι η κοροιδία τους και των δυο ειναι εμφανης στο προσωπο μου.Μπορει καποιος απο το site να μου δωσει παραιτερω οδηγιες ωστε να βρω μια λυση στο προβλημα μου; Σας δινω και το site

:violent-smiley-030:http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-rc-389.php

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ...

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και πολλά. Στην αναπαραγωγή αρχείων DivX υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, και οι εταιρείες προσπαθούν να καλυφθούν με τις σχετικές αναφορές που κάνουν στα manual των συσκευών.

π.χ. απ' το manual του δικού σου LG:

attachment.php

Είναι σίγουρο ότι δεν αναπαράγει κανένα αρχείο; ή κάποια ναι και κάποια άλλα όχι;

.

Attachments

• lg.jpg
    lg.jpg
    114.7 KB · Views: 75
"Υποψην οτι ειμαι κατοχος και ενος ακομη DVD PLAYER LG DX9900 απο το 2002 περιπου και εχω δει χιλιαδες δισκακια με τα συγκεκριμενα αρχεια avi divx"
Νομιζω οτι αυτο με καλυπτει πληρως .Δεν υπαρχει περιπτωση η δικη μου συσκευη να βγηκε χαλασμενη;
Δεν μπορουν να την αντικαταστησουν;
Αυτος ο ΙΝΚΑ μπορει να κανει κατι;
ευχαριστω

υποψην οτι τα αρχεια αυτα δεν τα βρισκει καν και οχι οτι δεν τα διαβαζει η να βγαζει καποιο μυνημα error code κλπ

Για να κυνηγήσεις την υπόθεση θα πρέπει να βάλεις δικηγόρο, θα πρέπει να αποδείξεις ότι όντως η συσκευή έχει πρόβλημα ή ότι σκόπιμα η LG παραπλανεί το κοινό, και γενικά θα πρέπει να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα. Χώρια τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα που πρέπει να διαθέτεις.

Σε πρώτη φάση θα πρότεινα να πας ο ίδιος στο service για να δεις αν όντως η συσκευή αναπαράγει τα δικά τους DivX όπως σου λένε.

Last edited:
Για να κυνηγήσεις την υπόθεση θα πρέπει να βάλεις δικηγόρο, θα πρέπει να αποδείξεις ότι όντως η συσκευή έχει πρόβλημα ή ότι σκόπιμα η LG παραπλανεί το κοινό, και γενικά θα πρέπει να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα. Χώρια τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα που πρέπει να διαθέτεις.

Σε πρώτη φάση θα πρότεινα να πας ο ίδιος στο service για να δεις αν όντως η συσκευή αναπαράγει τα δικά τους DivX όπως σου λένε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ

Απάντηση: Re: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ

Δεν είναι κακό, μερικές φορές να κρατάμε και μιά πισινή σε σχέση με τις <σιγουριές>......είναι πολύ πιθανό εκτός του ότι εκθέτουμε...(και καλά κάνουμε εαν υπάρχει πράγματι κατασκευαστικό πρόβλημα)να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα σε περίπτωση δικούμας λάθους η απροσεξίας κατά την αγορά ενός προιόντος.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ :violent-smiley-030:ΤΟΠΙΚΟ SERVICE OTI MΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ DVD-ROM ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΤΡΑΙΒ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ;