Ειμαι; κατοχος ενος dvd-recorder -vcr LG RC-389H το οποιο το αγορασα απο :violent-smiley-030:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ για τον λογο οτι στο manual του εγραφε οτι τα κανει ολα (και συμφερει
Δηλαδη αντιγραφει απο παλιες βιντεοκασετες σε dvd,απο τηλεοραση σε dvd και ούτω καθεξής.Μεχρι εδω όλα καλά,μολις έβαλα δισκάκια Divx με αρχεία .avi .divx παπαλα το κελεπουρι ουτε καν τα εβρισκε.Το ίδιο εγινε και με αρχεια απο το USB στικακι που εχει η εν λογω συσκευή.(ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΑ 250 ευρω) Όταν το πηγα με την προτροπη του ΠανΕλλαδικου αριθμου βοήθειας της LG στο :violent-smiley-030:τοπικο service (βλεπε ΕΠΑΡΧΙΑ) και τους ειπα το προβλημα της συσκευής προσπαθησαν να δωσουν λυση (αλλα αφου δεν γνωριζουν τι λυση να μου δωσουν
και ειπαν οτι θα μιλησουν με τα κεντρικα της Αθηνας και θα με ενημερωσουν.:furious3
Υποψην αυτο γινεται στις 7 Ιανουαρίου 2010 και σημερα που σας γραφω ειναι 9 Φεβρουαριου 2010)
Εν τελει η απαντηση τους απο το εδω το καταστημα service ειναι οτι τα δικα τους αρχεια avi τα παιζει ενω τα δικα μου οχι.Υποψην οτι ειμαι κατοχος και ενος ακομη DVD PLAYER LG DX9900 απο το 2002 περιπου και εχω δει χιλιαδες δισκακια με τα συγκεκριμενα αρχεια avi divx.Νομιζω οτι η κοροιδία τους και των δυο ειναι εμφανης στο προσωπο μου.Μπορει καποιος απο το site να μου δωσει παραιτερω οδηγιες ωστε να βρω μια λυση στο προβλημα μου; Σας δινω και το site
:violent-smiley-030:http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-rc-389.php
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ...

Εν τελει η απαντηση τους απο το εδω το καταστημα service ειναι οτι τα δικα τους αρχεια avi τα παιζει ενω τα δικα μου οχι.Υποψην οτι ειμαι κατοχος και ενος ακομη DVD PLAYER LG DX9900 απο το 2002 περιπου και εχω δει χιλιαδες δισκακια με τα συγκεκριμενα αρχεια avi divx.Νομιζω οτι η κοροιδία τους και των δυο ειναι εμφανης στο προσωπο μου.Μπορει καποιος απο το site να μου δωσει παραιτερω οδηγιες ωστε να βρω μια λυση στο προβλημα μου; Σας δινω και το site
:violent-smiley-030:http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-rc-389.php
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ...