παρακαλώ τη βοήθειά σας

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

marios_rom

New member
9 July 2011
9
Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή μιας τηλεόρασης γιατί όσο περισσότερο ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι.

Η χρήση που θα της κάνω είναι κυρίως για αναλογικά (μέχρι να φτάσουν στη λήμνο τα ψηφιακά) κανάλια και ταινίες.με ενδιαφέρει να είναι smart tv
και να μπορώ να χρησιμοποιώ το skype (δεν είναι απ τα πιο σημαντικά κριτήρια το skype).
Κάτι αρκετά σημαντικό είναι το ότι θέλω να βλέπω αγώνες οπότε θα ήθελα η συχνότητά της να μου επιτρέπει την ευχάριστη παρακολούθηση και αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος απέρριψα
την lg 42la660s.

Ακόμη θα με ενδιέφερε να είναι 3D η τηλεόραση (Όχι πως θα του κάνω καμία τρελή χρήση γι αυτό και το θεωρώ δευτερεύον χαρακτηριστικό).

Ο χώρος μου με παίρνει για μέχρι 42'' και το ποσό θα ήθελα να μην υπερβεί τα 650, άντε 700 ευρώ για κάτι που πραγματικά αξίζει.

Περιμένω τη βοήθειά σας γιατί πραγματικά έχω χαθεί και δεν ξέρω που να κατευθυνθώ.

Ευχαριστώ

coolgreek

Senior Member
9 March 2012
387
Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή μιας τηλεόρασης γιατί όσο περισσότερο ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι.

Η χρήση που θα της κάνω είναι κυρίως για αναλογικά (μέχρι να φτάσουν στη λήμνο τα ψηφιακά) κανάλια και ταινίες.με ενδιαφέρει να είναι smart tv
και να μπορώ να χρησιμοποιώ το skype (δεν είναι απ τα πιο σημαντικά κριτήρια το skype).
Κάτι αρκετά σημαντικό είναι το ότι θέλω να βλέπω αγώνες οπότε θα ήθελα η συχνότητά της να μου επιτρέπει την ευχάριστη παρακολούθηση και αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος απέρριψα
την lg 42la660s.

Ακόμη θα με ενδιέφερε να είναι 3D η τηλεόραση (Όχι πως θα του κάνω καμία τρελή χρήση γι αυτό και το θεωρώ δευτερεύον χαρακτηριστικό).

Ο χώρος μου με παίρνει για μέχρι 42'' και το ποσό θα ήθελα να μην υπερβεί τα 650, άντε 700 ευρώ για κάτι που πραγματικά αξίζει.

Περιμένω τη βοήθειά σας γιατί πραγματικά έχω χαθεί και δεν ξέρω που να κατευθυνθώ.

Ευχαριστώ

Με τα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πας και σε 46'' οπότε κοίτα αν τυχόν χωράει πριν πας σε μικρότερη.
Απο εκεί και πέρα στα χρήματα που δίνεις η καλύτερη λύση (πιστεύω) είναι η samsung F6400. Smart,100hz (πραγματικά), 3d ΚΑΙ σου μένουν και ρέστα! LG δεν βάζω γιατί είναι 50hz, περυσινές τηλεοράσεις είναι σε παρόμοια (ή υψηλότερα επίπεδα τιμής) ενώ και τα φετινά ανταγωνιστικά μοντέλα έχουν υψηλές ακόμη τιμές (σε σχέση με τη samsung).

Όσον αφορά το skype όλες οι smart TV έχουν και υποστηρίζουν αλλά μόνον τα κορυφαία μοντέλα έχουν ενσωματωμένη κάμερα (η οποία κοστίζει εξτρά και μάλιστα πολλά).

hxostil

AVClub Addicted Member
Καλησπέρα παιδιά,

την lg 42la660s.

Ευχαριστώ

κοιτα αγαπητε για 46 ιντσες διοτι οι νεες τηλεορασεις εχουν λεπτο πλαισιο και ισως σου χωρεσει...στα επισημα site βλεπεις ακριβως διαστασεις.Δες μοντελα της samsung f6100,f6400,eh6030...επισης σε panasonic et50,et60 που ειναι 100 hz ..

marios_rom

New member
9 July 2011
9
παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας.για τις 46" που λετε, αν εξαιρεσουμε το θεμα του χωρου, την f6400 την βρισκω στα 770 και ειναι δυσκολο να υπερβω το ταβανι των 700 .

μου αρεσει πολυ η samsung f6500. αληθεια, ποια η διαφορα της με την 6400????? αξιζει να παρει κανεις την 6500 για 70 παραπανω???

Ducksong

Supreme Member
11 July 2013
5,007
The Dutch Mountains
παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας.για τις 46" που λετε, αν εξαιρεσουμε το θεμα του χωρου, την f6400 την βρισκω στα 770 και ειναι δυσκολο να υπερβω το ταβανι των 700 .

μου αρεσει πολυ η samsung f6500. αληθεια, ποια η διαφορα της με την 6400????? αξιζει να παρει κανεις την 6500 για 70 παραπανω???
Εχει δορυφορικό δέκτη και καλύτερο πάνελ, σίγουρα τα αξίζει

Ducksong

Supreme Member
11 July 2013
5,007
The Dutch Mountains

https://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html Η διαφορά είναι στα 21 ευρώ!! Σε αυτες τις τιμές η 6400 δεν έχει λόγο ύπαρξης

Last edited:

marios_rom

New member
9 July 2011
9
https://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html Η διαφορά είναι στα 21 ευρώ!! Σε αυτες τις τιμές η 6400 δεν έχει λόγο ύπαρξης

70 παραπανω εχει στις 40''. να φανταστω οτι οι διαφορες που αναφερεις (δορυφορικος δεκτης και πανελ) υπαρχουν τοσο στις 46'' οσο και στις 40''????

Ducksong

Supreme Member
11 July 2013
5,007
The Dutch Mountains
70 παραπανω εχει στις 40''. να φανταστω οτι οι διαφορες που αναφερεις (δορυφορικος δεκτης και πανελ) υπαρχουν τοσο στις 46'' οσο και στις 40''????
Οι διαφορές ισχύουν σε όλες τις ιντσες. Επειδή τυχαίνει να κοιτάω κ εγώ τα ίδια μοντέλα τον τελευταίο μήνα σου λέω ότι οι 46" έχει σαφώς πιό "χορταστική" εικόνα και αν τις δεις απο κοντά, η διαφορά είναι σαφής. Αν η απόσταση θέασης σου είναι κάτω από 2,5 μέτρα και βλέπεις αναλογικά τότε μπορεί η 40" να είναι μιά χαρά λύση αλλά αυτό θα το κρίνεις εσύ βλέποντας τις από κοντά