Παρακαλω την βοηθεια σας

tasman

New member
24 May 2009
39
Εδω και 4 μηνες ειμαι κατοχος μιας SONY 37EX500 εκθεσιακη απο γνωστη αλυσιδα η οποια δεν επαιξε στην κατοχη μου παρα μονο μια βδομαδα λογω οικογενειακων προβληματων υγειας.Αρκετος χρονος για να καταλαβω οτι χρειαζομαι 40αρα για τα 2.20-3 μετρα αποσταση θεασης που εχω.Σημερα λοιπον μετα απο αρκετη κουβεντα με τον πωλητη και διευθυντη δεχονται την αλλαγη με 40αρα εκθεσιακη παλι συν την διαφορα εννοειται.Οι επιλογες που μου εδωσαν και εχουν εκει στημενες ειναι παντα σε SONY μιας και SAMSOUNG που σκεφτομουν δεν υπαρχει καμια,ειναι οι εξεις:40 ΕΧ500 στα 600e,40 ΗΧ700 στα 600e και 40 NX800 στα 870e.Τι να κανω προβληματιζομαι και πρεπει να κινηθω και γρηγορα μιας και εχουν1-2 κομματια απο τις παραπανω.Να σημειωσω οτι την 37EX500 την ειχα παρει 500e εκθεσιακη παλι απο καταστημα τους που εκλεισε.Αξιζει η διαφορα των 370e για την NX800 η ειναι καλυτερη επιλογη μια απο τις 40EX ή 40ΗΧ?Σε Samsung που μπορει να εχουν σε αλλο καταστημα υπαρχει κατι καλυτερο να κυτταξω?

Η καλυτερη εννοεις ως εικονα σε καθε συνθηκη τηλεοπτικο η ταινια? γιατι αυτο με ενδιαφερει κυριως.Καπου ειχα δει μια απαντηση σου σε συγκριση μεταξυ 40ΕΧ500 ΚΑΙ 40 ΕΧ700 ή ΗΧ700 δεν θυμαμαι και δεν το βρηκα.. και προτεινες την ΕΧ500 Ως καλυτερη και την αλλη με καλυτερο ντιζαιν.Εσυ μεταξυ αυτων ποια θα διαλεγες και γιατι?Μη μου πεις ομως καμια.. ξερω την αποψη σου για τις plasma.Και κατι ακομα υπαρχει τροπος να δω τις ωρες λειτουργιας των παραπανω lcd?
Σευχαριστω για την αμεση απαντηση κ ελπιζω να μην κουρασα.

Χωρις να το κουραζουμε απο τις τρεις αν εχεις τα λεφτα παιρνεις την 40NX800 αν παλι δεν τα εχεις πας στην 40ΗΧ700.

Η ΕΧ500 εχει την ιδια τιμη με την ΗΧ700 αρα προτιμας την δευτερη.

Χωρις να το κουραζουμε απο τις τρεις αν εχεις τα λεφτα παιρνεις την 40NX800 αν παλι δεν τα εχεις πας στην 40ΗΧ700.

Η ΕΧ500 εχει την ιδια τιμη με την ΗΧ700 αρα προτιμας την δευτερη.

οκ!