ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ DM800 Help!!!

mouse

AVClub Addicted Member
10 April 2007
1,957
ΛΑΡΙΣΑ
Τα φώτα σας γιατί έχω κολλήσει...
Εχω εγκαταστήσει PLI / Image:jade2-2009-03-30
και είμαι στο μενού παραμετροποίηση και ενω παω να κανω εγκατάσταση του tuner μου εμφανίζει: Tuner A:Alps BSBE2 (DVB-S2) Δεν έχει συνδεθει τίποτα....
Πατάω ΟΚ και συνεχίζει Mode παραμετροποίησης Δεν έχει συνδεθει τίποτα..

Τι κάνω για να εγκατασταθει το ρημάδι το tuner?

Τα φώτα σας γιατί έχω κολλήσει...
Εχω εγκαταστήσει PLI / Image:jade2-2009-03-30
και είμαι στο μενού παραμετροποίηση και ενω παω να κανω εγκατάσταση του tuner μου εμφανίζει: Tuner A:Alps BSBE2 (DVB-S2) Δεν έχει συνδεθει τίποτα....
Πατάω ΟΚ και συνεχίζει Mode παραμετροποίησης Δεν έχει συνδεθει τίποτα..

Τι κάνω για να εγκατασταθει το ρημάδι το tuner?

Μα, βρε παιδί μου, ένα βήμα πριν κόλλησες!
Στο μενού που έχεις φτάσει ήδη, πατώντας το δεξί/αριστερό βέλος του remote control θα επιλέξεις το mode παραμετροποίησης που σε ενδιαφέρει ανάλογα με τους δορυφόρους που θέλεις.

Α, και κάτι άλλο...
Τι το θέλεις το ρημάδι το Pli; Δυστυχώς δεν έχει την αίγλη των παλαιότερων εκδόσεων για enigma1. Μόλις αποκτήσεις λίγο αέρα με τον 800άρη σου θα σου πρότεινα να πας σε άλλο image.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ DM800 Help!!!

Μα, βρε παιδί μου, ένα βήμα πριν κόλλησες!
Στο μενού που έχεις φτάσει ήδη, πατώντας το δεξί/αριστερό βέλος του remote control θα επιλέξεις το mode παραμετροποίησης που σε ενδιαφέρει ανάλογα με τους δορυφόρους που θέλεις.

Α, και κάτι άλλο...
Τι το θέλεις το ρημάδι το Pli; Δυστυχώς δεν έχει την αίγλη των παλαιότερων εκδόσεων για enigma1. Μόλις αποκτήσεις λίγο αέρα με τον 800άρη σου θα σου πρότεινα να πας σε άλλο image.
Ευχαριστώ.....:a0210: όντως ένα βήμα πριν....:slapface:

Τα κατάφερα και είμαι με το newenigma τώρα ...
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ DM800 Help!!!

Ευχαριστώ.....:a0210: όντως ένα βήμα πριν....:slapface:

Τα κατάφερα και είμαι με το newenigma τώρα ...
-bye-

Το καλυτερο image και θα σταματησω να το λεω ελαφρη και γρηγορο!!!

Στα περισσοτερα image εμαθα οτι κολανε γιατι παιζουν ρολο τα skins αυτο το εχω παρατηρηση εντονα στο nabilo αληθευει?