Παραπλανητικες οι μετρησεις απο το Περιοδικο Ηχος ?

Re: Απάντηση: Παραπλανητικες οι μετρησεις απο το Περιοδικο Ηχος ?

να βαλω ολιγο σφακιανακη
ναι?
μηπως ειμαι τρελλος μηπως ταχω χαμενα
παρτε μια συσκευη που μετρα τα βατ βαλτε αρχοντα των δαχτυλυδιωνε
και δειτε τι τραβα ο ενισχυτης σας
εμενα ο διμονος εφτανε 450 βατακια χαλαρα
βεβαια εκανε τους τοιχους τζελ
εξαρτατα βεβαια τι εντασεις ακουμε
ακου ποτεθα γιουζαρουμε ολη τηνισχυη του ενισχυτη μας?

Δε βάζεις και λίγο από Μακρόπουλο;
Κατεδαφίστε το, τώρα γκρεμίστε το... :flipout:

Σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα όλη την ισχύ, σε πόσες σκηνές του έργου Αργύρη μου το παρατήρησες;

Εγώ νομίζω πως τα watt σε πλήρη ισχύ ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια, είναι μάλλον θέμα που άπτεται του εγωισμού του ιδιοκτήτη. Μάλλον ψυχολογικό είναι το θέμα και έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο μεγαλύτερο είναι το δικό μου παιχνίδι από το δικό σου κ.ο.κ.

Βέβαια πάντα θα υπάρχει ο ανταγωνισμός με τα συνεργεία κατεδαφίσεως:smash:

Συγνωμη αλλα αυτο που μου λες τι σχεση εχει με αυτο που προσπαθω να πω
σε αυτο το post ?
Καταρχην συγκρινω πολυκαναλους ολοκληρωμενους ενισχυτες μεταξυ τους ,τι σχεση εχουν οι τελικοι που γραφετε ρε παιδια ?

Παρακαλω μην ξεφευγουμε απο το θεμα που εχει να κανει με τις μετρησεις
που εχει κανει το περιοδικο ηχος οσον αφορα τους ενισχυτες που αναφερω .

Κοίτα εγω θεωρώ οτι σου απάντησα , όπως και κάποιοι άλλοι ποιό πρίν.
Ομως μην εξανίστασαι επειδή ο yamaha έβγαλε λιγότερα watt απο τον onkyo ή τον κάθε onkyo.Να είσαι σίγουρος οτι αν τα περιοδικά θέλουν να σπρώξουν η να θάψουν κάποιον av δεν το κάνουν με τα watt αλλά με τις ευκολίες και διάφορα άλλα τρίκς.Σου ξαναλέω οτι τα watts κάθε ολοκληρωμένου δεν λένε τίποτα , μιας και συνήθως είτε είναι πλασματικά , είτε κάτω απο ειδικές συνθήκες.Οπως οι πιο πολοί λένε 7χ000 watts απο 20hz-20khz imd 0.009% , χωρίς να σου λένε αν είναι με όλα τα κανάλια ταυτόχρονα οδηγούμενα.
Αν ήταν έτσι οι πιο πολλοί απο δαύτους θα έκαιγαν γύρω στα 1300-1500 watts και θα απέδιδαν περίπου 7χ80 άντε 7χ100 /8 οημς .
Δεν είναι όμως ετσι.Θέλω να καταλήξω , μην τρελαίνεσαι με τις μετρήσεις ισχύος ενος ολοκληρωμένου γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι αγοράζεις με εναν ολοκληρωμένο. Εκει μετράνε άλλα πράγματα και οχι τόσο η ισχύς.Αν ήταν ετσι δεν θα υπήρχαν τελικοί, η κανείς δεν θα τους αγόραζε αφού θα ήταν καλυμένος απο την ισχύ των ολοκληρωμένων.
Και τέλος η μέτρηση ισχύος κατά ftc είναι πάγια μέθοδος για όλον τον κόσμο.
Φορτίο 8 ohms και σάρωση σε όλο το φάσμα απο 20 hz -20 khz και καταγραφή της ισχύος σε κάθε συχνότητα με την λιγότερη δυνατή παραμόρφωση.Μετα μια απο τα ίδια με φορτίο 4 ohms. Αν το μηχανάκι δεν πάει , ε , τι να κάνουμε , δεν πάει.Τότε είναι που αρχίζουμε και συζητάμε για τελικούς.

Κοίτα εγω θεωρώ οτι σου απάντησα , όπως και κάποιοι άλλοι ποιό πρίν.
Ομως μην εξανίστασαι επειδή ο yamaha έβγαλε λιγότερα watt απο τον onkyo ή τον κάθε onkyo.Να είσαι σίγουρος οτι αν τα περιοδικά θέλουν να σπρώξουν η να θάψουν κάποιον av δεν το κάνουν με τα watt αλλά με τις ευκολίες και διάφορα άλλα τρίκς.Σου ξαναλέω οτι τα watts κάθε ολοκληρωμένου δεν λένε τίποτα , μιας και συνήθως είτε είναι πλασματικά , είτε κάτω απο ειδικές συνθήκες.Οπως οι πιο πολοί λένε 7χ000 watts απο 20hz-20khz imd 0.009% , χωρίς να σου λένε αν είναι με όλα τα κανάλια ταυτόχρονα οδηγούμενα.
Αν ήταν έτσι οι πιο πολλοί απο δαύτους θα έκαιγαν γύρω στα 1300-1500 watts και θα απέδιδαν περίπου 7χ80 άντε 7χ100 /8 οημς .
Δεν είναι όμως ετσι.Θέλω να καταλήξω , μην τρελαίνεσαι με τις μετρήσεις ισχύος ενος ολοκληρωμένου γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι αγοράζεις με εναν ολοκληρωμένο. Εκει μετράνε άλλα πράγματα και οχι τόσο η ισχύς.Αν ήταν ετσι δεν θα υπήρχαν τελικοί, η κανείς δεν θα τους αγόραζε αφού θα ήταν καλυμένος απο την ισχύ των ολοκληρωμένων.
Και τέλος η μέτρηση ισχύος κατά ftc είναι πάγια μέθοδος για όλον τον κόσμο.
Φορτίο 8 ohms και σάρωση σε όλο το φάσμα απο 20 hz -20 khz και καταγραφή της ισχύος σε κάθε συχνότητα με την λιγότερη δυνατή παραμόρφωση.Μετα μια απο τα ίδια με φορτίο 4 ohms. Αν το μηχανάκι δεν πάει , ε , τι να κάνουμε , δεν πάει.Τότε είναι που αρχίζουμε και συζητάμε για τελικούς.

Δεν χρειαζεται να κανεις μαθηματα για τον τροπο λειτουργιας ενος ενισχυτη κτλ,ελεος αυτα τα ξερουμε εδω και χρονια φιλε για το τι εστι βατ και κατω απο καποιες συνθηκες τι γινεται με αυτα ...
Εχεις την εντυπωση οτι το post γι αυτο μπηκε στο site επειδη και καλα αγνοω το θεμα με τα βατ και για να μου ανοιξεις τα ματια ?Η συγκριση που αναφερω αφορα καποιους ενισχυτες ,δεν κανω λογο για την εννοια του βατ ως ορισμο και οτι αλλο συνεπαγεται .Εχει να κανει με το περιοδικο και τις μετρησεις που διεξαγει για να σου προωθησει το ενα ή το αλλο προιον. Και σου παραθετω ποιο πανω καποιες ενδειξεις οτι κατι δεν παει καλα με αυτες .Εθεσα προς συζητηση λοιπον το θεμα για να αποτρεψω ενα λιγοτερο πληροφορημενο κοινο που διαβαζει το περιοδικο αυτο οπως ισως και το συγκεκριμενο site και το παιρνει τοις μετρητοις δλδ κοιταζει περισσοτερο το ποσα βατ εχει καποιος ενισχυτης με αποτελεσμα να οδηγειται σε αλλες αγορες απο αυτες που ισως να εκανε αν γνωριζε .

P.s Για ποιο λογο μερικοι ανθρωποι τους δειχνεις κατι και αυτοι κοιτανε το δαχτυλο σου ?
Ρητορικη ερωτηση ....

Σωτηρης

Το θέμα ανοίχθηκε φαντάζομαι και συνεχίζεται...(επίσης φαντάζομαι...)χωρίς καμία διάθεση η σκοπό γιά τσακωμούς, ιδιαίτερα μέρες που είναι....ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι μαζί αυτό να μην μείνει μόνο στην φαντασία μας, αλά και να το κάνουμε πράξη.....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Δεν χρειαζεται να κανεις μαθηματα για τον τροπο λειτουργιας ενος ενισχυτη κτλ,ελεος αυτα τα ξερουμε εδω και χρονια φιλε για το τι εστι βατ και κατω απο καποιες συνθηκες τι γινεται με αυτα ...
Εχεις την εντυπωση οτι το post γι αυτο μπηκε στο site επειδη και καλα αγνοω το θεμα με τα βατ και για να μου ανοιξεις τα ματια ?Η συγκριση που αναφερω αφορα καποιους ενισχυτες ,δεν κανω λογο για την εννοια του βατ ως ορισμο και οτι αλλο συνεπαγεται .Εχει να κανει με το περιοδικο και τις μετρησεις που διεξαγει για να σου προωθησει το ενα ή το αλλο προιον. Και σου παραθετω ποιο πανω καποιες ενδειξεις οτι κατι δεν παει καλα με αυτες .Εθεσα προς συζητηση λοιπον το θεμα για να αποτρεψω ενα λιγοτερο πληροφορημενο κοινο που διαβαζει το περιοδικο αυτο οπως ισως και το συγκεκριμενο site και το παιρνει τοις μετρητοις δλδ κοιταζει περισσοτερο το ποσα βατ εχει καποιος ενισχυτης με αποτελεσμα να οδηγειται σε αλλες αγορες απο αυτες που ισως να εκανε αν γνωριζε .

P.s Για ποιο λογο μερικοι ανθρωποι τους δειχνεις κατι και αυτοι κοιτανε το δαχτυλο σου ?
Ρητορικη ερωτηση ....

Σωτηρης

Μήπως εχεις ωραίο ή περίεργο δάκτυλο?:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραπλανητικες οι μετρησεις απο το Περιοδικο Ηχος ?

Δε βάζεις και λίγο από Μακρόπουλο;
Κατεδαφίστε το, τώρα γκρεμίστε το... :flipout:

Σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα όλη την ισχύ, σε πόσες σκηνές του έργου Αργύρη μου το παρατήρησες;

Εγώ νομίζω πως τα watt σε πλήρη ισχύ ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια, είναι μάλλον θέμα που άπτεται του εγωισμού του ιδιοκτήτη. Μάλλον ψυχολογικό είναι το θέμα και έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο μεγαλύτερο είναι το δικό μου παιχνίδι από το δικό σου κ.ο.κ.

Βέβαια πάντα θα υπάρχει ο ανταγωνισμός με τα συνεργεία κατεδαφίσεως:smash:

προσεχως που θα υπαρχει τελικος αν θες ελα να βαλουμε στο exact τον τελικο και να βαλουμε αρχοντα των δαχτυλιδιωνε 3 και να δεις τις βατ τρεχουν στο χωρο

Re: Απάντηση: Παραπλανητικες οι μετρησεις απο το Περιοδικο Ηχος ?

εβεβι μας λοιπον

Καλή μας χρονιά και είμαι μέσα, αρκεί να βρω τον χρόνο.

Ο ένας ο Χρόνος όπου νά 'ναι μας αφήνει.

Happy New Year!:4603:

λιγο ψιλοασχετο με το θεμα που αναφερεται αλλα μια και τα περιοδικα αυτα ασχολουνται με την ενημερωση του καταναλωτη,ασχετου η οχι περι τεχνολογιας γιατι δεν αναφερουνε οτι αυτη τη στιγμη βρισκουμε οnkyo-876 με 850 ευρω απο γερμανια η αγγλια μονο μου κοτσαρουν τα 2000+ τον τοπικον εισαγωγεων?

σωστος...οποτε μην περιμενουμε και αντικειμενικες αποψεις.αν και καποια στιγμη πιστευω οτι το συγκεκριμενο περιοδικο ητανε καπως αντικειμενικο,πιστευω παντοτε δικια μου γνωμη,οτι αρχιζει και χαλαει...βλεπετε οικονομικη κριση:BDGBGDB55: