Παράσιτα από τα ηχεία

liverpoolman

New member
26 April 2012
39
Παιδια εχω συνδεδεμενο ενισχυτη nad παλιο με το pc μου και μολις εχω χαμηλα τον ηχο και οχι μονο ακουγετα απο τα ηχεια ενα τσικ-τσικ-τσικ γρηγορα σε οχι πολυ συνατη ενταση ...τι να κανω...ειναι θεμα γειωσης και αν ναι οπως αντιμετοπιζεται?

Re: Παραστια απο τα ηχεια

Τσικ-τσικ μάλλον είναι κακή επαφή. Ξεκίνα ελέγχοντας το καλώδιο (κυρίως το βύσμα στην μεριά του Η/Υ) και καθαρίζοντας το ποτενσιόμετρο του NAD.

Re: Παραστια απο τα ηχεια

Oταν ανοιγω τον ενισχυτη επισης ακουγεται για λιγα δευτερα ενας δυνατος θορυβος απο τα ηχεια και μετα σταματαει..Καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι θελουν αλλαγμα οι πυκνωτες του nad...αν τους αλλαξω υπαρχει περιπτωση να μην ακουγεται και το τσικ-τσικ ή ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο?

Οι πυκνωτές είναι εξαρτήματα που γερνάνε. Αν ο ενισχυτής είναι παλιός η αντικατάστασή τους είναι επιβεβλημένη. Για ρώτα τον vintage service...

Ειναι πολυ παλιο...Θα υπαρξει βελτιωση στο θεμα μου? Πως να τον ρωτησω? Πως μπορει να γινει η αντικατασταση και ποσο θα κοστισει?θα εχει αποτελεσμα?

Ειναι πολυ παλιο...Θα υπαρξει βελτιωση στο θεμα μου? Πως να τον ρωτησω? Πως μπορει να γινει η αντικατασταση και ποσο θα κοστισει?θα εχει αποτελεσμα?
Στοιχεία επικοινωνίας θα βρεις εδώ:
Μία απ' ευθείας συνεννόηση είναι καλύτερη, νομίζω...