Parasound Halo P3 και Halo A23

manos560

New member
24 January 2010
36
Για χαρά σε όλη την παρέα

Η κατάσταση σήμερα : καθιστικό 4χ6 μέτρα, ενισχυτής Yamaha rxv 1500, ηχεία B&W 603.S3
ακούσματα : pop, rock και λαϊκά όταν έχω παρέα

δυστυχώς δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την ποιότητα του ήχου

σε φίλη που έχει Yamaha RX-497 και ηχεία mordaunt-short (νομίζω avant) η μουσική μου αρέσει πολύ (μα πάρα πολύ) περισσότερο

σκέφτομαι λοιπόν για αρχή να πάρω : Parasound Halo P3 μαζί με το Parasound Halo A23
και αργότερα (αν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου ένα ζευγάρι καλά ηχεία 3-4000 ευρώ)

παρακαλώ τη βοήθεια σας :

• να αγοράσω τους parasound αρχικά και θα έχω διαφορά με τα 603.S3 ?
  • αν τελικά τους πάρω ποια ηχεία θα ταίριαζαν ? (υπόψη ότι αναγκαστικά τα ηχεία τοποθετούνται κοντά στον τοίχο και σε μεταξύ τους απόσταση περίπου 3.8 μέτρα)

ευχαριστώ πολύ
Μανώλης

Το σετ είναι άριστο και θα μπορέσεις να ακούσεις τα b&w όπως ποτέ

ευχαριστώ για την απάντηση σου

αναφορικά με τι ηχεία ταιριάζουν, ποια είναι η γνωμη σου ή μήπως θα έπρεπε να ρωτήσω σε άλλο νήμα ?

ευχαριστώ για την απάντηση σου

αναφορικά με τι ηχεία ταιριάζουν, ποια είναι η γνωμη σου ή μήπως θα έπρεπε να ρωτήσω σε άλλο νήμα ?

Μια χαρά είναι τα ηχεία σου
Άκουσε τα πρώτα με το parasound και μετά βλέπεις για πιο πάνω ( σειρά 7 σειρά 8 )
Πηγή τι έχεις?

Μια χαρά είναι τα ηχεία σου
Άκουσε τα πρώτα με το parasound και μετά βλέπεις για πιο πάνω ( σειρά 7 σειρά 8 )
Πηγή τι έχεις?

ένα Denon 1910 για μουσική και για home cinema (sony ps3 & samsung 1500)

Εγώ θα έλεγα,να αλλάξεις-αναβαθμίσεις πρώτα τα ηχεία σου με κάτι πιό ισορροπημένο και "μουσικό" και μετά να δείς και το θέμα του ενισχυτή.

Re: Απάντηση: Parasound Halo P3 και Halo A23

Εγώ θα έλεγα,να αλλάξεις-αναβαθμίσεις πρώτα τα ηχεία σου με κάτι πιό ισορροπημένο και "μουσικό" και μετά να δείς και το θέμα του ενισχυτή.

αυτό σκεφτόμουν και εγώ αρχικά, αλλά αν αλλάξω ηχεία τώρα θα πρέπει να τα ακούω με τον yamaha 1500, που σημαίνει ότι πάλι δεν θα έχω καλή μουσική (τα οικονομικά μου τώρα δεν επιτρέπουν μια συνολική αναβάθμιση σε ηχεία και ενισχυτές προ-τελικό), δυστυχώς

επίσης δεν θέλω να πάω σε ένα ολοκληρωμένο της τάξης των 1000 ευρώ, γιατί είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγο διάστημα θα ψάχνωμαι για αναβάθμιση

από φίλους (είμαι επαρχία) άκουσα ότι το σετάκι της parasound είναι μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον και γι'αυτό προσπαθώ να δω τι να κάνω

Κι εγω ειμαι της αποψης να ξεκινησεις απο τα ηχεια.

Ετσι θα ακουσεις άμεσα διαφορες.

Τίμια μηχανήματα,αλλά μέχρι εκεί.Τίποτα το ιδιαίτερο θάλεγα.

Γενικά στα χρήματα αυτά δεν νομίζω,ότι συμφέρει τον χομπίστα να πληρώνει ξεχωριστά κουτιά για προ-τελ.

Υπάρχουν στα χρήματα αυτά,πολύ καλοι-καλύτεροι ολοκληρωμένοι.

Γενικά στα χρήματα αυτά δεν νομίζω,ότι συμφέρει τον χομπίστα να πληρώνει ξεχωριστά κουτιά για προ-τελ.

Σε ένα παλαιότερο τεύχος του High Fidelity λέει τα καλύτερα πάντως..

δεν θυμάμαι τεύχος αλλά πρέπει να είναι στα τέλη του 2008

δηλαδή, που να κοιτάξω, τι θα μπορούσες να μου προτείνεις σε αυτά τα χρήματα για ολοκληρωμένο ?

π.χ

Creek Destiny+Epos δαπέδου.

Hegel H100+Focal Chorus 826W

Densen Beat 130+Proac Studio 140/Audio Physic Spark 4.

Last edited:
Μάλλον άσε τα Proac...Είναι "απαιτητικά" και πιθανότατα δεν θα παιξουν της προκοπής με την πηγή που έχεις.

π.χ

Creek Destiny+Epos δαπέδου.

Hegel H100+Focal Chorus 826W

Densen Beat 130+Proac Studio 140/Audio Physic Spark 4.

ευχαριστώ πολύ, θα ξεκινήσω το ψάξιμο
όπως καταλαβαίνεις είμαι άσχετος και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη

Last edited by a moderator:
Nα προτεινω και εγω κατι που ακουσα και μου αρεσε πολυ ?
(δεν ακουσα ομως ροκ ή λαϊκα)

Hegel H100 + Xavian Giulia (συνολο τιμης 4.100 αν θυμαμαι καλα).
btw, η τιμη των ηχειων ειναι σε προσφορα, κοντα στο 50% κατω.