H γνώμη μου είναι ότι θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Όχι φυσικά ότι δεν είναι καλός ο τελικός που επέλεξες (κάθε άλλο), αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι τόσο τραγικός ο ήχος σου χρησιμοποιώντας μόνο τον Pioneer 55. Στη θέση σου θα κοιτούσα πρώτα ηχεία-χώρο και θα ξεκινούσα την όποια αναβάθμιση από εκεί.
Αν φτάσεις στην πορεία να θελήσεις ξεχωριστό ενισχυτή για ακρόαση μουσικής, μπορείς να επιλέξεις έναν ολοκληρωμένο με ht passthrough.
Το να πάρεις τον A23 και να τον συνδέσεις στα preout του 55 για να έχεις βελτίωση στο δικάναλο είναι δώρο-άδωρο.
Εφόσον πας σε τελικό και όχι ολοκληρωμένο, το σωστό είναι να πάρεις και dac/προ με ht-passthrough.
Συνήθως,υπαίτιος για το ηχόχρωμα είναι ο προενισχυτής,σε πολύ λιγότερο βαθμό ο τελικός.
Τα ηχεία ο δευτερος λόγος.
Οι Ωδές είναι σοβαρό κατάστημα και αποκλείεται να έχουν παραεισαγωγή. Τους έχω ικανούς να έχουν και Parasound για επίδειξη.
Η πιστοποίηση THX έχει σχέση με νόρμες home cinema. Θα σε βολέψει στο setup με τον Pioneer αφού θα έχουν και οι δύο την στάνταρ ευαισθησία. Από και και πέρα, όχι δεν έχει καμμία αξία ως προς την ποιότητα του ήχου.
Ο Leo πάντως έχει δίκιο, συνήθως το πρόβλημα στα home cinema είναι ο προενισχυτής, όχι ο πολυκάναλος. Από αυτή την άποψη ίσως να είναι πιο καλή λύση ένας ολοκληρωμένος με pass-through.
Τι πηγή έχεις;
Υπάρχει βόμβος - Βουητό και πως το αντιμετωπίσατε;
Το ερώτημα όμως είναι ότι οι πηγές δεν παραμένουν με αυτό τον τρόπο συνδεδεμένες στον pioneer; Ή θα πρέπει να τις ξεκουμπώνω όταν θέλω να ακούσω μουσική;
Είναι προτιμότερο να πάμε σε καλύτερα ηχεία πριν τρέξουμε να πάρουμε δικάναλο. Ειδικά γι' αυτές τις κατηγορίες τιμών.
Δεν μου απάντησες τι πηγή έχεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.