Parcel2Go στην Ελλάδα?

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln
Περιμένω δέμα απο Αγγλία.

Εστάλει μέσω της Parcel2Go που απο ότι κατάλαβα είναι σαν πράκτορας εταιριών κουρίερ. Το πακέτο το παρέλαβε η ParcelForce και έδωσε reference number εσωτερικό της Pargel2Go (με την μορφή P2G123456) και όχι tracking code GLS.

Σύμφωνα με το tracking της Parcel2Go το πακέτο ήρθε Ελλάδα αλλά δεν έχει άλλη καταγραφη μετά απο την άφιξη. Η ParcelForce χρησιμοποιεί αριθμους GLS φυσικά και δεν μπορεί να μου δώσει status του πακέτου χωρίς αυτόν.

Τηλεφώνησα στην Parcel2Go να μου πούν με ποιό κούριερ συνεργάζονται στην Ελλάδα οπότε να επικοινωνήσω εγώ με αυτούς και να βρώ το πακέτο, αλλα αυτοί ξερουν μόνο οτι τα παραλαμβάνει η ParcelForce. Αυτή όμως εδώ συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες μεταξύ αυτών και τα ΕΛΤΑ.
Γνωρίζει κανείς απο εμπειρία ποιός παραλαμβάνει τα p2g πακέτα της ParcelForce στην Ελλάδα?
Αν τους βρώ ίσως να μπορέσω να εντοπίσω το πακέτο γιατί δεν το βρίσκω απίθανο απλά να μην το έχουν σκανάρει εδώ.

Ευχαριστώ

Η ParcelForce στέλνει στα ΕΛΤΑ, στην ACS, DHL τις ταχυμεταφορές και γενικότερα... Ανάλογα με την υπηρεσία και χώρα. ΤΟ θέμα είναι πού στέλνει τα πακέτα που παίρνει απο την Parcel2Go...

Aπο τις 19/11 περιμενω δεμα απο την Αγγλια μεσω parcelforce και ακομα τιποτα. Το tracking number δεν δειχνει τιποτα και οταν πηρα τα ΕΛΤΑ για να ρωτησω μου ειπαν οτι ειναι ακομα Αγγλια. Ο αποστολεας εκανε παραπονα και απαιτησε να γινει η αποστολη αμεσα αλλα ακομα δεν εχω νεωτερα.

Οτι έχει να κάνει με ΕΛΤΑ καθυστερεί πλέον αφάνταστα!
Πέρυσι έπαιρνα δέμα απο Αθήνα σε 2 μέρες και κάποιες φορές και σε μία (Καστοριά), φέτος θέλει το μίνιμουμ εβδομάδα! Πακέτο απο Κυπρο μου στάλθηκε στις 17 Νοεμβρίου και το παρέλαβα σήμερα, και κολυμπώντας νωρίτερα θα είχε έρθει!

Η εμπειρία μου απο τα ΕΛΤΑ είναι ώς τώρα μόνο θετική. Ότι πρόβλημα είχα ήταν ευθύνη των Γερμανών η Βρετανών αντίστοιχα και συνήθως λύθηκε με παρέμβαση των ΕΛΤΑ. Το μόνο που τους προσάπτω είναι οτι δεν σκανάρουν τους κωδικούς σε κάθε σταθμό καμια φορά, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με χαμένο πακέτο. Και εδώ είμαι σίγουρος οτι το πρόβλημα δημιουργήται απο τον πράκτορα Parcel2Go. Δεν εχω ακούσε καλά πράγματα για αυτούς αλλά δεν ήξερα οτι με αυτούς θα γίνει η αποστολή...