Πάρεδρος skal strike again

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
Χχχχμμμ...

Για να δούμε ποιοί έμειναν τώρα και στο AVClub. Να ασχοληθώ και μ' αυτούς για να μην μείνουν παραπονεμένοι...

- Δ. Παναγιωτίδης (Εξουσία... Μεγάλη πείρα από τα χειρότερα βινύλια της αγοράς και τούχει μείνει απωθημένο)
- Dimosthenis (Εξουσία... Ειδικός στη φωτογραφία - όπως εγώ... )
- Στ. Κακαλιός (Εξουσία... Νομίζει ότι ακούει καλά...)
- Γ. Ακριβόπουλος (πρώην Εξουσία... Κι αυτός νομίζει ότι ακούει καλά...)
- Δ. Ντοκατζής (εκλεκτό μέλος...)
- Γ. Πολυχρονίδης (άλλο εκλεκτό μέλος)
- Γ. Καραχάλιος (είδα φως και μπήκα...)
- Guybrush (μεγάλη πείρα...)
- VaSiLiS-T (ακούει PC...)
- Δ. Θεοδωρόπουλος (???)
http://www.aca.gr/forum/viewtopic.php?p=9701
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Για πλάκα έψαξα το usεr name μουυυυ στο google και με έβγαλε στο πάρεδρο,, εχουν κολλήματα οι λαρισαιοι!!
(ναι δεν ειναι για hi-end κατηγορία το thread αλλά, είναι ιδιάζουσα περίπτωση!!
στείλτε το στο cafe εαν ετσι πρέπει ,η απλά στο διαο** )

ελεύθερη χώρα η Ελλάς, η δε δημοκρατία της επιτρέπει εις έκαστον εξ ημών να εκφέρει τη γνώμη του.

δε νομίζω ότι χρειάζεται ν'ασχοληθεί κανείς περαιτέρω με τις απόψεις του κου Σκαλούμπακα για τα μέλη και τους διαχειριστές του avclub. τα γενέθλια - άκρως επιτυχημένα - και η πρόσφατη ίδρυση του σωματείου είναι σοβαρά ζητήματα ν'ασχοληθεί κανείς, κι όχι οι "βαρύγδουπες" δηλώσεις όσων απλά επιθυμούν να τραβούν την προσοχή πάνω τους ...

για να είμαι ειλικρινής, ώρες ώρες εκπλήττομαι κι εγώ με τις αντιδράσεις του κου Σκαλούμπακα, καθώς πολύ πρόσφατα περάσαμε μια χαρά παρέα στο σπίτι του Πύργα, όχι μόνο με τον ίδιο, αλλά και με αρκετά άλλα μέλη του aca ...

Αγαπητέ Βασίλη.
Είναι γνωστά εδώ και καιρό.

Δεν μας ενοχλούν ούτε θέλουμε να ασχοληθούμε.
Δικαίωμά τους να γράφουν ό,τι θέλουνε.

Όπως είδατε άλλωστε η ΔΟ χάρισε τις ποινές του κ. Σκαλούμπακα και ας ήταν γνωστά τα σχόλια αυτά.

Μη δίνετε λοιπόν σημασία και έκταση.

Βασίλη, όπως λέει κι ο Δημήτρης ας μην ασχολούμαστε εμείς. Τέτοιου είδους σχόλια υπάρχουν και θα υπάρχουν....δυστυχώς.... τουλάχιστον εμείς όσο είναι στο χέρι μας ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την κατηγορία μας σε ενημερωτικό επίπεδο , πράγμα και το οποίο πιστεύω επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας.
Συνεπώς μεταφέρω το θέμα στην εκτός...

" Αny publishity is good publishity", ας φάνε την σκόνη μας, και μόνο που αναφέρονται σε μας, κάτι σημαίνει.

Στέργιο μιά και ακούς καλά προτείνω να ακούσουμε παρέα το ´Κι εσύ λαε βασανισμένε μήν ξεχνάς τόν ...Ωρωπό´.
Τώρα τελευταία διαβάζω και κάποια τεύχη τού περιοδικού ´Αντί´με πολύ ενδιαφέροντα θέματα.
Για λόγους αρχής δεν επιθυμώ να αναδημοσιεύσω τα περιεχόμενα.Αλλά και λίγη σοβαρότης παραπάνω χρειάζεται.

Στέργιο μιά και ακούς καλά προτείνω να ακούσουμε παρέα το ´Κι εσύ λαε βασανισμένε μήν ξεχνάς τόν ...Ωρωπό´.
Τώρα τελευταία διαβάζω και κάποια τεύχη τού περιοδικού ´Αντί´με πολύ ενδιαφέροντα θέματα.
Για λόγους αρχής δεν επιθυμώ να αναδημοσιεύσω τα περιεχόμενα.Αλλά και λίγη σοβαρότης παραπάνω χρειάζεται.

Έλα μωρέ...

Ας μη κρατάμε κακίες...

Έμαθα από έγκυρες πηγές ότι ο Πρόεδρας είναι (κατά βάθος) καλό παιδί.

Απλά όταν κάθεται μπροστά στο πληκτρολόγιο του βγαίνει κάτι...άλλο...

Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος???

Το διάβασα όλο και με χαροποίησε ιδιαίτερα.
Πάντα τέτοια (υψηλού επιπέδου θέματα).

Όλο κάτω και πιο κάτω και πολύ πιο παρακάτω... που λέει και ο Μητροπαραπάνος.

Μου θυμίζουν πρόσφατη διαμάχη πρωινάδικων όπου ο Κουικάρας έστειλε λέει επιστολή σε όλους τους πρωινάδες για να τα βρουν για το καλό του κλάδου...
Αλλά σε τέτοιου υψηλού επιπέδου σελίδες μάλλον δεν ασχολούνται με πρωινάδικα, αλλά μόνο με χάι εντ...

...και σίγουρα τελευταία κάτι έχει πάθει η ακοή μου...

Όλα μου ακούγονται τέλεια, φανταστικά...

Ακόμη και πράγματα που παλιότερα με ενοχλούσαν...

Πάντως Στέργιο , το σχόλιο για σένα είναι ...μουσικό , αφού τραγουδιέται άνετα : Νομίιιιιζεις πως ακούς καλάαααα , νομίιιιζεις ( Στράτος ; )

Απάντηση: Re: Πάρεδρος skal strike again

Εγώ δεν σας μιλάω.

Σύμφωνα με :ears: πολύ έγκυρες πληροφορίες:ears: κάνω... λευκή απεργία

το είχαμε καταλάβει . Να βάλεις για αβαταρ μιά φωτογραφία σου όπου θα ακούς μουσική και θα πληκτρολογείς , φορώντας λευκό περιβραχιόνιο .

χαιρομαι πααααρα πολυ που δεν εχω προεδρο :flipout: :flipout: :flipout:

( ποσα προβληματα πρεπει να εχει κανεις για να αυτοβαπτιζεται προεδρος ρε σεις )

με τετοιο ηθος.......

:violent-smiley-030: καθε ζωακι στο μαντρι του......:rifle: