Είναι λίγο πιο πολύπλοκο το θέμα. Όπως σου είπα φίλε μου

δίνει λύση αυτό που προτείνεις, αλλά δεν αντιμετωπίζεται έτσι το πρόβλημα στη ρίζα του. Είπα να αποφύγω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά άντε, με έψησες...

Το λεγόμενο video ghosting ή bleeding, όπως πολύ σωστά το αναφέρεις με την ορολογία του, συμβαίνει όταν έχουμε ένα από τα κατώθι:
1) Το καλώδιο SCART για λόγους τσιγκουνιάς, χρησιμοποιεί κοινά σύρματα για τις επιστροφές/γειώσεις.
2) Το καλώδιο SCART για λόγους τσιγκουνιάς, δεν έχει καλές ή ανύπαρκτες θωρακίσεις στα επιμέρους καλώδια του.
3) Εσωτερικό πρόβλημα σχεδίασης της συσκευής (εξαιρετικά απίθανο στις μέρες μας, καθαρά ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος).
Το video bleeding/ghosting σαν φαινόμενο, αφορά σχεδόν πάντα την είσοδο RGB της τηλεόρασης, σπάνια την S-Video και ποτέ την Composite (αν και έχω διαβάσει μερικές αναφορές κατά καιρούς, προσωπικά ποτέ δεν έχω καταφέρει να το αναπαράγω, ακόμα και με καλώδια που προκαλούσαν τραγικό ghosting και σε RGB και σε S-Video, γι' αυτό και δεν παρατηρείται το φαινόμενο σε συσκευές βίντεο VHS) και προκαλείται όταν το σήμα της composite εξόδου του SCART της τηλεόρασης, παρεμβάλλεται σε ένα από τα σήματα εισόδου R, G, B, Υ ή C, εξαιτίας μιας των ανωτέρω τριών συνθηκών.
Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, καταστρέφοντας την διεπαφή του pin19, γλυτώνουμε από το ghosting, χάνουμε όμως και την σύνδεση με την έξοδο εικόνας της τηλεόρασης, κάτι χρήσιμο σε περίπτωση που η συσκευή μας είναι DVD-Recorder και εν γένει συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε στο σύστημα μας ένα καλώδιο που αποδεδειγμένα δεν είναι σωστών προδιαγραφών.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δυστυχώς τα καλώδια SCART δεν είναι όλα σωστών προδιαγραφών. Υπάρχουν στο εμπόριο καλώδια, που ενώ είναι 21pin, εσωτερικά έχουν διάφορες αλχημείες με τις γειώσεις. Συνήθως, προδίδονται από το λεπτό πάχος του κορμού τους, ο μόνος όμως αξιόπιστος τρόπος ελέγχου, είναι να ανοιχτεί το βύσμα και να ελεγχθεί ο τύπος και το πλήθος της εσωτερικής καλωδίωσης. Για να μην παρεξηγηθώ, όταν αναφέρομαι σε καλό καλώδιο SCART, δεν εννόω κάτι εξωτικό ή ακριβό, υπάρχουν μαύρα απλά καλώδια SCART των 3 ευρώ, με πλήρη και διακριτή καλωδίωση και σωστές θωρακίσεις, που δοκιμασμένα δεν προκαλλούν προβλήματα ghosting/bleeding.