Εγω μετά την εμπειρία που είχα, δεν θα την έπαιρνα. Στην απάντηση που πήρα απο την philips έχει στην λίστα όλη την σειρά της 8505 οτι επηρεάζεται απο τις γνωστές ανωμαλίες.Καλησπέρα σε όλους ...
Επειδή ήδη έχω παραγγείλει την 70αρα από Κωτσόβολο και μου είπαν Τετάρτη θα την έχουν εδώ , να την ακυρώσω μήπως ;
Την είχε πάρα πολύ καλή προσφορά ...
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου .Εγω μετά την εμπειρία που είχα, δεν θα την έπαιρνα. Στην απάντηση που πήρα απο την philips έχει στην λίστα όλη την σειρά της 8505 οτι επηρεάζεται απο τις γνωστές ανωμαλίες.
Οι φωτογραφίες είναι της τηλεόρασης μου που έστειλε ο τεχνικός στην philips και την λίστα την έστειλε η philips στην απάντηση της. Και εγω βασίστηκα στις καλές αξιολογήσεις γι αυτό και την αγόρασα. Απ ότι φαίνεται όμως το πρόβλημα είναι γνωστό και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει η philips με update χωρίς αποτέλεσμα. Εγω εδώ είδα την πραγματική αξιολόγηση της tv αφού την είχα αγοράσει! https://www.philips.co.uk/c-p/70PUS8505_12/8500-series-4k-uhd-led-android-tv-with-ambilight-3-sidedΕυχαριστώ για την απάντηση φίλε μου .
Έχεις κάποιο λινκ από αυτές τις φωτό που έστειλες που να περιγράφουν τα θέματα με τα ελαττώματα της ;
Ή είναι η απάντηση που πήρες από την philips ;
Εγώ με αρκετό ψάξιμο είδα σε πολλά site πολλές θετικές αξιολογήσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο ,ακόμα και στο ytube είδα θετικά σχόλια από τους κατόχους της και δεν ανάφεραν τέτοιο θέμα με τα σκοτεινά σημεία ...
Μήπως είναι μια συγκεκριμένη σειρά της Philips που βγήκε ελλατωματικη ;
Υπάρχει κάποιος που δεν έχει αυτό το θέμα καταρχήν για να δούμε εάν είναι γενικό ;
Φίλε μου , ξενέρωσα με τα σχόλια ......Οι φωτογραφίες είναι της τηλεόρασης μου που έστειλε ο τεχνικός στην philips και την λίστα την έστειλε η philips στην απάντηση της. Και εγω βασίστηκα στις καλές αξιολογήσεις γι αυτό και την αγόρασα. Απ ότι φαίνεται όμως το πρόβλημα είναι γνωστό και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει η philips με update χωρίς αποτέλεσμα. Εγω εδώ είδα την πραγματική αξιολόγηση της tv αφού την είχα αγοράσει! https://www.philips.co.uk/c-p/70PUS8505_12/8500-series-4k-uhd-led-android-tv-with-ambilight-3-sided
Καλημέρα. Ήμουν ο πρώτος στην Ελλάδα που πήρα την συγκεκριμένη τηλεόραση στις 70 ίντσες από Κότσο στα 900€. Μετά την πρώτη ημέρα και τον αρχικό ενθουσιασμό για το μέγεθος και το ampilight, από τη δεύτερη ημέρα, άρχισα να παρατηρώ διάφορα πιξελιάσματα, γκριζαρίσματα, πολύ μαύρες γωνίες και έντονο ξεθώριασμα χρωμάτων εάν έφευγες πάνω από 20 μοίρες από το κέντρο θέασης. Επειδή είμαι Philips fan, προσπάθησα αρκετά διαβάζοντας και εδώ και από έξω να τη ρυθμίσω και να τη φέρω να έχει μια αξιοπρεπή εικόνα. Στο HDR δεν είχα θέματα. Το Dolby vision αρκετά σκοτεινό. Όμως στο σήμα digea άστα να πάνε.... τα γράφω και στα πρώτα post. Να μην μακρηγορώ, τράβηξα φωτό, τις έστειλα στον Κότσο στις 10 ημέρες και επειδή είχα προνοήσει να έχω 5ετή εγγύηση, δεν το συζητήσαν πολύ, τη δέχτηκαν ως προβληματική και την πήραν πίσω. Έδωσα κάποια χρήματα παραπάνω και πήρα μια άλλη.Καλησπέρα σε όλους ...
Επειδή ήδη έχω παραγγείλει την 70αρα από Κωτσόβολο και μου είπαν Τετάρτη θα την έχουν εδώ , να την ακυρώσω μήπως ;
Την είχε πάρα πολύ καλή προσφορά ...
Και καλά θα κάνεις που θα την ακυρώσεις, πλέον αγνοούν τα email, δεν απαντούν...Gmirtzakis ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου .
Πραγματικά την τηλεόραση την ήθελα πως και πως λόγω ambilight , μεγέθους κλπ , ύστερα από όλα αυτά απογοητεύτηκα , πόσο μάλλον οι χρήστες που την έχουν ( και ειδικά αυτός που την έχει ήδη 4 μήνες ) , πιστεύω πως πρέπει να τους πιέσετε όσο δεν πάει .....
Μην τους αφήνετε έτσι , πληρώσατε , δεν σας την χάρισαν ...
Θα αναρτήσω νέο ποστ για αναζήτηση τηλεόρασης , αύριο θα πάω για ακύρωση παραγγελίας
Σας ευχαριστώ όλους σας
Να είσαι καλά φίλε μου ,ευχαριστώ .Και καλά θα κάνεις που θα την ακυρώσεις, πλέον αγνοούν τα email, δεν απαντούν...
Αυτήν έχω και εγώ πιο ψηλά είναι η αλήθεια , υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ( και ας μην έχει 2.1 όπως αυτή ) ;Απο αυτές εύκολα την 65Q70T.
Καλή τιμή και η LG , θα την δω και αυτήν ...Υπάρχει και η 70" της LG η LG 70UN74006 στα 628 ευρώ από Κωτσόβολο αν κοιτάς για μεγάλες ίντσες. Αν θες 65" η Samsung 65Q70T είναι η πιο safe επιλογή.
Φαίνεται καλή και αυτή , έχει και VA panel ...Δεν έχουν local dimming οι φθηνές LG.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.