Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat m34)

Status
Not open for further replies.

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,719
το Σάββατο 31/10/2009 στις 18:00 με 20:00

To μέλος Pontios Θα παρουσιασει σε οσους επιθυμούν

To popcornhour C-200 με εγκατεστημένο το LG CH08 bluray και ένα Intel SSD 2,5 60GB, egreat m34A, Intell SS4200 NAS με 4 x 1.5Τ Seagate drives, Asus eee box 202.

Τα 2 ΝΜΤ θα συνδεθούνε πάνω στο laptop μου μέσω μιας usb TV card της Avermedia για να δούμε απλώς τα μενού τους.

Επίσης θα δούμε το μενού του NAS και το εσωτερικό του για όποιον θέλει καθώς και το εσωτερικό του popcorn

Τελικά δεν την γλυτώνω. Έλεγα φέτος να μην έρθω. Τώρα θα το ξανασκεφτώ !

Μπράβο στον Πόντιο !

o χωρος και ο χρονος δεν βοηθαει να στηθουν περισσοτερα ...επισης μετα απο την εκθεση ετοιμαζουμε κατι πολυ δυνατο

μεινετε συντονισμενοι

Απάντηση: Re: Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat m34

o χωρος και ο χρονος δεν βοηθαει να στηθουν περισσοτερα ...επισης μετα απο την εκθεση ετοιμαζουμε κατι πολυ δυνατο

μεινετε συντονισμενοι

Λάρρυ είναι μικρό δεν πιάνει χώρο...:smash:

βρε συ οχι το μηχανακι αλλα ο χωρος που θα παιξουν, οι συνδεσεις με την οθονη

Παντως ας μας πει και ο Pontios την γνωμη του

Εάν κάποιος θέλει να φέρει και το xtreamer κανένα πρόβλημα. Εγώ θα φέρω αυτά που είπε ο Larry καθώς και το WD TV έτσι για να υπάρχει. Επίσης εάν κάποιος έχει ακόμα το Α110 για σύγκρυση καλοδεχούμενος.
Πάντως όπως είπε ο Larry ετοιμάζουμε κανονική παρουσίαση σε άλλο χώρο με σύνδεση κανονική σε Full HD μηχανήματα.
Και για να μην είμαστε και αγενείς, για όσους δεν με ξέρουνε, το όνομα μου είναι Μάριος.

Last edited:
Αν θέλετε μπορώ να φέρω το Dune HD Center, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το δούμε με το PopCorn C-200

Αν θέλετε μπορώ να φέρω το Dune HD Center, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το δούμε με το PopCorn C-200

Είναι το παλιό ή το Dune 3.0 φίλε μου? Γιατί με το C-200 το παλιό dune δεν συγκρίνεται σε δυνατότητες.

Το 3.0 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Είπα μήπως είσαι από τους λίγους τυχερούς που πέρνουνε pre-production. Εάν θέλεις το παλιό Dune μπορείς να το φέρεις όταν κάνουμε το συγκριτικό αργότερα σε άλλο μέρος.

Οκ, όταν γίνει συγκριτικό αργότερα θα το φέρω.Αν και ίσως τότε να έχω και το 3.0

Απάντηση: Re: Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat m34

Δεν θα δουμε δηλ. το νεο popcourn c200 σε δραση (να παιζει δηλ. απο usb - diktyo klp) ?

Θα το δείτε αλλά όχι με κριτήριο εικόνας καθώς αυτό θα γίνει σε άλλη παρουσίαση με κανονικές προδιαγραφές Full HD. Τώρα λόγω του ότι το projection θα γίνεται σε laptop (υπάρχει μια μικρή περίπτωση για ένα προβολάκι Dell εάν μας αφήσουν) δεν μπορούμε να δούμε δυνατότητες.

Status
Not open for further replies.