Pathaan (2023)

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,370
Εκεί ψηλά.....
Shah-Rukh-Khan-Pathaan-Release-Date.jpg

"Κάπου στη δυστοπική Μέση Ανατολή, μεγάλα σπίτια που κάποτε στέγαζαν τους πλούσιους είναι τώρα σπίτια
των πιο επικίνδυνων εγκληματιών της πόλης. Ένας μυστικός αστυνομικός, ο πρώην απατεώνας του και άλλοι
θα εξοντώσουν τον βαρόνο των ναρκωτικών που σκότωσε τον πατέρα του."

IMDB

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mιλάμε για επος.

Η πρωτη ινδικη ταινια που γυριζεται σε ΙΜΑΧ.

Στελιο Παππα για παρτη σου ;) επειδη ξερω την αγαπη σου για τον ινδικο κινηματογραφο

Last edited:
χαχαχα σ ευχαριστω πολυ RRR ok να περασει η ωρα καλα αλλα οχι και αγαπη
αστα.. ξερεις που ειναι οι αγαπες μου
εκει σε θελω να μου κανεις αφιερωση :cool:

• Love
Reactions: Kosh
Shah-Rukh-Khan-Pathaan-Release-Date.jpg

"Κάπου στη δυστοπική Μέση Ανατολή, μεγάλα σπίτια που κάποτε στέγαζαν τους πλούσιους είναι τώρα σπίτια
των πιο επικίνδυνων εγκληματιών της πόλης. Ένας μυστικός αστυνομικός, ο πρώην απατεώνας του και άλλοι
θα εξοντώσουν τον βαρόνο των ναρκωτικών που σκότωσε τον πατέρα του."

IMDB

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mιλάμε για επος.

Η πρωτη ινδικη ταινια που γυριζεται σε ΙΜΑΧ.

Στελιο Παππα για παρτη σου ;) επειδη ξερω την αγαπη σου για τον ινδικο κινηματογραφο
Καλησπέρα. Λατρεύω τον Ινδικό κινηματογράφο αλλά έχω εμμονή με τον Σαρουκ Χαν. Γνωρίζετε αν και πότε θα προβληθεί το Pathaan σε Ελλάδα?

Καλησπέρα. Λατρεύω τον Ινδικό κινηματογράφο αλλά έχω εμμονή με τον Σαρουκ Χαν. Γνωρίζετε αν και πότε θα προβληθεί το Pathaan σε Ελλάδα?
Νομιζω ( και ελπιζω ) ποτέ :sneaky:

Αυτό είναι αναγραμματισμός του PANATHA? 😂
Oχι.

Νομιζω οτι κανει λογοπαιγνιο ισως με την φυλη των Pathans (παλαια γνωστη φυλη πολεμιστων χρησιμοποιουμενη ακομα και απο το Στεμμα οταν ηταν η Ινδια υπο κατοχη)

σε εσκισα ετσι ? :ROFLMAO:

Oχι.

Νομιζω οτι κανει λογοπαιγνιο ισως με την φυλη των Pathans (παλαια γνωστη φυλη πολεμιστων χρησιμοποιουμενη ακομα και απο το Στεμμα οταν ηταν η Ινδια υπο κατοχη)

σε εσκισα ετσι ? :ROFLMAO:

Κι αυτοί απ’ τη Panatha το πήρανε… 🤪

Μπορεί θεματολογικά να μοιάζουν και για κάποιους να είναι το ίδιο αλλα η διαφορά τους είναι χαοτική. Ακόμα και το μεγαλύτερο σκουπίδι της marvel μοιάζει με αριστούργημα (που προφανώς δεν είναι) μπροστά στις ινδικές φανφάρες.

Οι Κινέζοι έχουν κάνει σοβαρότερες ταινίες.

Οι Κινέζοι έχουν φοβερές σειρές φαντασίας και πολεμικών τεχνών ψάξτε και δείτε το The blood of youth και θα καταλάβετε

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk