Paypal μπλέξιμο.

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
Όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το σύστημα συναλλαγών γνωρίζει πώς θα αλλάξω τον κωδικό μου καθώς τον έχω χάσει και είναι αδύνατο να συνδεθώ στο σύστημα και να κάνω συναλλαγές.

Ά.. μην μου πεί κάποιος να έρθω σε επαφή με το ίδιο το Paypal γιατί είναι μια πικρή ιστορία.

Κοίτα αν έχεις ξεχάσει τις απαντήσεις στις μυστικές ερωτήσεις την πάτησες. Την έχω πατήσει και εγώ στο παρελθόν. Είχα ανοίξει ένα λογαριασμό στο Paypal με το email της δουλειάς μου 3 χρόνια πριν, τον οποίο τελικά ποτέ δεν χρησιμοποίησα. Πριν από 2 εβδομάδες θέλησα να αγοράσω κάτι βιβλία από Αμερική. Έλα μου όμως που δεν θυμόμουν με τίποτα το password. Φυσικά στις ερωτήσεις ασφαλείας ποτέ δεν απαντάω κάτι στάνταρ γιατί έτσι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σου χακέψουν το λογαριασμό. Έτσι ξέμεινα και μετά από επικοινωνία μαζί τους έπρεπε να στείλω με φαξ στοιχεία που να δείχνουν ταυτότητα και διεύθυνση. Όπως καταλαβαίνεις θα έπερνε πάνώ από μήνα η όλη διαδικασία και εγώ ήθελα να αγοράσω άμεσα. Έτσι έφτιαξα καινούργιο paypal account και σε 10 λεπτά έκανα την αγορά μου. Επίσης ήμουν τυχερός γιατί έχω διακόψει την πιστωτική που είχα συνδέσει στον παλιό λογαριασμό, όπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Last edited:
Γιώργος είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση.Και εγώ μία και μόνη αγορά είχα κάνει πρίν 3 χρόνια και εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να πάρω κάτι απο ebay και όταν πάω να πληρώσω το σύστημα βλέπει την κάρτα στο σύστημα και δεν με αφήνει να κάνω την συναλλαγή.Βλέπεις έχω ακόμα την ίδια.Όσες φορές επικοινώνησα μου λένε να καλέσω κάποιο τηλέφωνο αλλά το βλέπω χλωμό.

Κοίτα αν δεν έχεις άλλη πιστωτική είναι μονόδρομος να πάρεις τηλέφωνο ή να στείλεις το φαξ με φωτοτυπία διαβατηρίου και ένα λογαριασμό ΟΤΕ...

και εγώ την διαδικασία με το fax επέλεξα και δεν κράτησε παραπάνω από 2-3 μέρες.

Βέβαια δεν μπορούσαν να μου επαναφέρουν το password, αλλά μου αποδέσμευσαν την κάρτα από εκείνο το account, άνοιξα καινούργιο, και μου μετέφεραν ότι ποσό υπήρχε από το πρώτο, στο δεύτερο. !!