PC για μουσική (όχι HTPC)

Status
Not open for further replies.

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,792
Αθήνα
Ο κουμπάρος μου είναι επαγγελματίας μουσικός και χρησιμοποιούσε στη δουλειά του δύο Compaq Deskpro που δεν τα χρειάζεται πιά. Είναι σχεδόν όμοια. Το ένα λέω να το πάρω εγώ αλλά το άλλο το πουλάω (για λογαριασμό του).

Περιγραφή:

· Ποιοτικό κουτί με εντελώς αθόρυβο τροφοδοτικό 200W με ανεμιστήρα 9 εκ και ανεμιστήρα κουτιού επίσης 9 εκ. Μπορεί να τοποθετηθεί όρθιο (tower) ή οριζόντιο (Desktop) γιατί τα drives μπαίνουν και με τους δύο τρόπους στο bay.

· Μητρική Compaq full ATX με 2 USB 1.1, Serial, Parallel κλπ., κάρτa γραφικών AGP Creative Labs CT6980 32 MB με παθητική ψύκτρα (χωρίς ανεμιστηράκι), κάρτα PCI με 4 USB2 και 3 Firewire και κάρτα PCI Ethernet 100.

· Επεξεργαστής Pentium III 500 MHz με παθητική ψύκτρα (χωρίς ανεμιστηράκι) και μνήμη SDRAM 256 Mb (128+2*64)

· HD 40 GB και οδηγός δισκέτας

· Κάρτα ήχου Soundblaster Live! (CT4760) με το panel Live!Drive II (CT4860A) που, εκτός από τις αναλογικές και ψηφιακές εισόδους/εξόδους της κάρτας πίσω, βγάζει στην πρόσοψη του κουτιού: Midi In, Midi Out, Optical In, Optical Out, Coaxial (SPDIF) In, Coaxial (SPDIF) Out, Line In (2 RCA) , είσοδο μικροφώνου με μεγάλο καρφί και έξοδο ακουστικών με μεγάλο καρφί. Επίσης 2 ποτενσιόμετρα (για ακουστικά και για line in/μικρόφωνο).

· Plextor CDWriter (PlexWriter 48/24/48A) με σύνδεση αναλογική (CD-ΙΝ) και ψηφιακή (SPDIF) με την SoundBlaster.

Τρέχει Windows XP Pro SP3 και υπάρχουν τα drivers, manuals και utilities σε CD.

Είναι ένα ιδιαίτερα αθόρυβο σύνολο (δεν ακούγεται τίποτα ούτε τα μεσάνυχτα...). Έχει επαρκή ισχύ για επεξεργασία αρχείων ήχου, midi και για παρτιτούρες (Cool Edit Pro, Finale, Nuendo), δημιουργία MP3 κλπ.

Η τιμή είναι 70 ευρώ (Αν το δείτε σαν απλό Ρ-ΙΙΙ είναι πολλά αλλά αυτό ασφαλώς δεν είναι ένα ακόμα θορυβώδες Pentium III....)

Mαζί δίνεται το Multimedia πληκτρολόγιο Microsoft και ποντίκι HP

Είναι αυτό στις φωτογραφίες.
 

Attachments

  • P6130304.jpg
    P6130304.jpg
    84.5 KB · Views: 71
  • P6130305.jpg
    P6130305.jpg
    66.6 KB · Views: 49
Φίλε Metrostar είναι η δεύτερη φορά που σβήνω άσχετο σχόλιο σου πάνω σε αγγελία.

Θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξει τρίτη.
 
Δόθηκε εκτός forum.
(Έχω και άλλον ένα, λιγο καλύτερο - μπορεί να τον δώσω και αυτόν...)

Πάντως η αγγελία αυτή κλείνει.
 
Status
Not open for further replies.