PC για μουσικη

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Παιδια καλησπερα.
Σκεφτομαι να φταξω ενα πισακι για μουσικη και μονο, με το ελαχιστο κοστος.

Οι παραμετροι ειναι οι παρακατω:

1.Το κουτι να ειναι μικρο
2. Να χωραει μεσα η meridian
3. Να εχει εναν σκληρο (1 ή 2 TB)
4. Nα μπορει να συνδεεται ασυρματα με αλλο το htpc μου (για streaming μουσικης, και περιστασιακα κανενος .mkv
5. Να ακουω απο αυτο ιντερνετικο ραδιοφωνο

Ποιο ειναι το ελαχιστο αποδεκτο κοστος, και τι hardware μου προτεινετε ?
(για οθονη, θα ειναι συνδεδεμενο με μια πλασμα pioneer (1024x768), και με ενα benchmark dac, σε καποιον τελικο ή ολοκληρωμενο, δεν εχω αποφασισει ακομη)

Ευχαριστω προκαταβολικως

Παιδια καλησπερα.
Σκεφτομαι να φταξω ενα πισακι για μουσικη και μονο, με το ελαχιστο κοστος.

Οι παραμετροι ειναι οι παρακατω:

1.Το κουτι να ειναι μικρο
2. Να χωραει μεσα η meridian
3. Να εχει εναν σκληρο (1 ή 2 TB)
4. Nα μπορει να συνδεεται ασυρματα με αλλο το htpc μου (για streaming μουσικης, και περιστασιακα κανενος .mkv
5. Να ακουω απο αυτο ιντερνετικο ραδιοφωνο

Ποιο ειναι το ελαχιστο αποδεκτο κοστος, και τι hardware μου προτεινετε ?
(για οθονη, θα ειναι συνδεδεμενο με μια πλασμα pioneer (1024x768), και με ενα benchmark dac, σε καποιον τελικο ή ολοκληρωμενο, δεν εχω αποφασισει ακομη)

Ευχαριστω προκαταβολικως

To θεμα ειναι οτι θες να βαλεις την meridian. Σε διαφορετικη περιπτωση θα σου ελεγα ενα τετοιο.

Ο καυγας σε εισαγωγικα βρε συ...

H 5770 που εβαλα, δεν πιανει μια (σε ηχο) μπροστα στην meridian, και για αυτο λεω να φτιαξω κατι απλο, μονο για μουσικουλα...

Ο καυγας σε εισαγωγικα βρε συ...

H 5770 που εβαλα, δεν πιανει μια (σε ηχο) μπροστα στην meridian, και για αυτο λεω να φτιαξω κατι απλο, μονο για μουσικουλα...

Αν και σε ξαναρώτησα, απλά για να το σιγουρέψω, αυτό που γράφεις
είναι σε ότι αφορά την ακρόαση μουσικής και όχι τα HD φορμά στις ταινίες. Σωστά?

Για το project που σκέφτεσαι στείλε ένα πμ στον πανμαν:grandpa:

Αν και σε ξαναρώτησα, απλά για να το σιγουρέψω, αυτό που γράφεις
είναι σε ότι αφορά την ακρόαση μουσικής και όχι τα HD φορμά στις ταινίες. Σωστά?

Για το project που σκέφτεσαι στείλε ένα πμ στον πανμαν:grandpa:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΕΜΕ ΒΡΕΕΕΕ :flipout:

Παρακληση μην γραφετε με κεφαλαια ειναι σαν να λετε στον συνομιλητη σας οτι ειναι βλακας και δεν καταλαβαινει τι του λετε:flipout::flipout:

Μην βαρας.

Θα προτιμουσα απο γνωστο καταστημα κατ'αρχας, και κατα δευτρον θα ηθελα (ποιο) συγκεριμενα πραγματα.

Πχ, στις παραπανω συνθεσεις λειπουν δισκοι, ψυχτρες, ανεμηστηρες, τροφοδοτικα, καρτες για wifi κλπ...

Ακομη, δεν ξερω συμβατοτητες των mb με την meridian (αν τιθεται τετοιο ζητημα βεβαια), και κατα ποσο βολευεται η meridian σε μικρο κουτι.
πχ. σαν και αυτο

Απάντηση: Re: PC για μουσικη

Μην βαρας.

Θα προτιμουσα απο γνωστο καταστημα κατ'αρχας, και κατα δευτρον θα ηθελα (ποιο) συγκεριμενα πραγματα.

Πχ, στις παραπανω συνθεσεις λειπουν δισκοι, ψυχτρες, ανεμηστηρες, τροφοδοτικα, καρτες για wifi κλπ...

Ακομη, δεν ξερω συμβατοτητες των mb με την meridian (αν τιθεται τετοιο ζητημα βεβαια), και κατα ποσο βολευεται η meridian σε μικρο κουτι.
πχ. σαν και αυτο

Αυτο ειναι μικρο κουτι (Διαστάσεις(WxDxH): 464x211x430 mm)!!!!!!!!!!!!:BDGBGDB55:
Για πες μου και διαστασεις για το τι θεωρεις μεγαλο κουτι (μιλαμε παντα για pc στο σαλονι και οχι tower για γραφειο).:flipout::flipout::flipout:

Είχα ένα τέτοιο παλιότερα..

Όντως, χωράει άνετα τα πράγματα που θέλεις να βάλεις μέσα, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: είναι πολύ πιο κομψό στις φωτογραφίες σε σχέση με την πραγματικότητα.. μικρό δεν το λες με τίποτα.

Ντινο αν ψηνεσαι, εχω παροπλισμενο ενα τετοιο κουτακι στην αποθηκη μου:

aria.jpg

Ευχαριστω Δημητρη και Τακη.
Το κουτι θα το αποφασισω σε δευτερο σταδιο.
Σε αυτη την φαση θα ηθελα να καταληξω στο hardware

(Τακη, κανα λινκ, για πόσα το δίνεις?)