Pc για σύστημα με Dac σαν πηγή

westsound

Supreme Member
13 February 2008
4,623
Kως
Σας παρακαλώ αν μπορείτε σαν εμπειρότεροι να μου προτείνετε Lap ,για δημιουργία με Dac ,σαν πηγή,μιας και με το υπάρχον έχω αρκετές διακοπές.
Προτάσεις έστω και οικονομικές,demo,used,με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται...
Ευχαριστώ

Αν μπορεί να δεχτεί SSD και περισσότερη RAM μπορεί και να μην χρειάζεται να αλλάξεις υπολογιστή!! Είναι πολύ παλιό;
Την λύση RasberryPi την έχεις σκεφτεί;

Σας παρακαλώ αν μπορείτε σαν εμπειρότεροι να μου προτείνετε Lap ,για δημιουργία με Dac ,σαν πηγή,μιας και με το υπάρχον έχω αρκετές διακοπές.
Προτάσεις έστω και οικονομικές,demo,used,με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται...
Ευχαριστώ

Κατ'εβασε την τελευταία έκδοση του fidelizer , τρέξε το με την επιλογή extreme και πές μας αν εξακολουθεί να κάνει διακοπές

Πενταετίας είναι,αλλά μία ,μία οι θύρες USB, δεν λειτουργούν για τις συνδέσεις σκληρού και Dac...τοπικού τεχνικοί λένε ότι δεν φτιάχνεται...χωρίς να το δουν βέβαια,(τηλεφωνικά)..και δεν θέλω να ' δανειστώ' του μικρού..
Παρεπιμπτόντως αν λυνόταν το θέμα των θυρών ,θα συμβιβαζόμουν ,ώστε να κάνω καλύτερη έρευνα αγοράς...

Αν λειτουργεί καλά έστω και μία ίσως κάνεις δουλειά σου με ένα εξωτερικό hub προσωρινά.
Αυτό αν οι θύρες πάσχουν λόγω κουμπωμάτων-ξεκουμπωμάτων.

Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι και το ενδεδειγμένο αν προβλέπεται τέτοια χρήση,βάλε-βγάλε συνεχώς.
Αν δει κανείς για τι επαφές μιλάμε στα θηλυκά USB θα καταλάβει.

Re: Απάντηση: Pc για σύστημα με Dac σαν πηγή

Ναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις,λόγω βάλε-βγάλε φαίνονται να μην εφαρμόζουν απόλυτα,πάντως δεν φαίνεται να λειτουργεί καμία...(2 από δεξιά και μία αριστερά)..

Αν πάντως πας σε αγορά φορητού, οποιοσδήποτε υπολογιστής επαρκεί αν θες μόνο αναπαραγωγή μουσικής. Αν πραγματοποιείς κι άλλες γενικής χρήσης εργασίες, ένας i3 νομίζω είναι ο καλύτερος συμβιβασμός από άποψη απόδοσης / τιμή.

Καθαρά για μουσική με ένα dac φτηνό το τρίτο κατά σειρά ,αλλά με βλέψεις για ένα καλύτερο,τουλάχιστον 2πλάσιας τιμής από το DA-300,αν και το ακούω αρκετά κατά.
I3,σε καλές τιμές από internet shops εννοείς,γιατί εδώ στα μέρη μου είναι μεγάλες οι διαφορές τιμών.
Αν υπάρχει καμιά suggest ,καλοπροαίρετη..

Μπορείς να πάρεις μια εξτρά κάρτα USB για το φορητό, αν έχει την κατάλληλη υποδοχή. Έχουν 2-3 επαφές και είναι οικονομικές.