Πεδιόμετρο (επίγειο ψηφιακό και αναλογικό)

tsatasos

Senior Member
Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να πάρω ένα πεδιόμετρο για τα επίγεια ψηφιακά και αναλογικά.

Για τα δορυφορικά έχω εδώ και 2 χρόνια το Horizon V3+ και είμαι πάρα πολύ ευαχριστημένος.

Οπότε τώρα λέω να πάρω το αντιστοιχο για τα επίγεια, δηλαδή το Horizon DTM Plus.

Τί λέτε και εσείς ρε παιδιά, το έχει δοκιμάσει κανείςνα μου πει εντυπώσεις?

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο αλλά καλύτερο?

Από λεφτά δίνω 300-400 .

Ευχαριστώ.

Δε νομίζω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο, χτύπα το....

Σήμερα το χρησιμοποίησα για 1η φορά σε παλιά πολυκατοικία ενός γνωστού μου με 11 καλώδια που είχε πάντα πρόβλημα σε όλα τα διαμερίσματα και το horizon με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να κάνω να παίζουν όλοι τα πάντα σωστά.

Πολύ εύχρηστο, γρήγορο στις εναλλαγές (σχεδόν real-time) και ακριβείας.

Το προτείνω με κλειστά μάτια σε όποιον ψάχνει για καλό επίγειο πεδιόμετρο.

καλημερα σας.το satlink ws 6905 αξιζει??θελω ενα αξιοπιστο για επιγεια με εικονα στα mpeg4 καναλια.

Tι να την κανεις την εικονα στα επιγεια mpeg4? ,παρε το inetfinder tf 203 me 120e κανει μια χαρα την δουλεια του το εχω και παει σφαιρα ,εχει εικονα στα mpeg2 , αυτο που παιζει ρολο ειναι να κατεβαζει σημα DVB-T και να ειναι ευχρηστο και ειναι με ελληνικο μενου και παιχνιδακι στο χειρισμο.....

καλημερα σας.το satlink ws 6905 αξιζει??θελω ενα αξιοπιστο για επιγεια με εικονα στα mpeg4 καναλια.

Κατα την γνωμη για τα επιγεια καναλια και εφοσον δεν εισαι τεχνικος που να ασχοληται επαγγελματικα με εγκαταστασεις η δαπανη των 120 ή περισοτερα για ενα finder το οποιο θα χρησιμοποιησεις μια φορα δεν αξιζει.