Πενταπλός φόνος εν ψυχρώ ???

ΘΕΟΘΑΝ

Senior Member
20 June 2006
577
Τι κουφό είναι κι αυτό...

Μόνο σε έργα του Χόλυγουντ βλέπαμε τέτοια πράγματα μέχρι τώρα...

5πλός φόνος εν ψυχρώ, με ενέδρα και χαριστικές βολές.....Απίστευτα πράγματα...Πως καταντήσαμε έτσι ρε παιδιά ???
Πόσα χρόνια είναι που ακόμα κοιμόμασταν με τις πόρτες ξεκλέιδωτες και τα παράθυρα ανοικτά ....
 
αμα πεις και τιποτα θα θεωρηθεις και ρατσιστης :damnyou:

κριμα για τα πιαδια και τις οικογενειες τους :frown:

ελαφρυ να ειναι το χωμα που τους σκεπαζει

μακαρι η αστυνομια να κανει την δουλεια που πρεπει να κανει και να τους βρουν και μετα στα 7 μετρα :violent-smiley-030:
 
Και ακόμα που είστε !!
Είναι κάτι που πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει η χώρα μας ,δηλαδή χώρα του εγκλήματος εκεί που ήταν η πιο ασφαλής !
Ας μην βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουνε μπει πολύ μαφιόζοι στην Ελλάδα και δρουν ανενόχλητοι . Αφού η αστυνομία μας και γενικά το σύστημα είναι άντε να μην πω…

Κρίμα για τα παιδιά!!
Είναι τραγικό!!
 
Εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι κάτι βρήκαν οι κυνηγοί? Αγρίνιο δεν είπαμε ότι έγινε το μακελειό? για σκεφτείτε λίγο?
 
παίζει κι αυτό, όμως οι μαφιόζοι συνήθως προτιμούν καλάσνικωφ έναντι των κηνυγετικών όπλων με τα οποία φαίνεται να έχουν δολοφονηθεί και οι πέντε.

Ελπίζω να διελευκανθεί. Και εάν έχει θερμόαιμους η Ελληνική Αστυνομία, καλά θα κάνει να τους ξαμολύσει στην Αιτωλοακαρνανία να ξεσκεπάσουν και να ξεσπάσουν, γιατί όχι, στους δράστες. Καλό δεν είναι, πάντως δεν μπορώ να πω ότι θα με πείραζε. Τουλάχιστον δεν θα ξεσπούν σε Κυπρίους φοιτητές ή ζαρντινιέρες.
 
Στο ραδιόφωνο που άκουγα το πρωί έλεγαν ότι η περιοχή είναι σύνηθες πέρασμα λαθρεμπόρων (όπλων, ναρκωτικών, γυναικών κ.λπ.). Αυτό, αν αληθεύει, λέει πολλά και για τους πιθανούς λόγους, αλλά και για τη λειτουργία της αστυνομίας.
 
Τελειως τραγικο. Παντως εγω πιστευω οτι ακρη δεν θα βρουνε. Μεσα στο δασος τωρα ουτε μαρτυρες ουτε τιποτα. Πιασ τ αυγο και κουρευτω.
 
Πριν λιγο ειπε στο ραδιοφωνο πως η αστυνομια πιστευει πως το εκανε ενας βοσκος με τον γιο του, καθως οι κυνηγοι ειχαν συχνα προστριβες με κτηνοτροφους που δεν θελουν να μπαινουν στα χωραφια τους, και τωρα τους ψαχνουν.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι διασταυρομενο αυτο.
 
εάν συμβαίνει αυτή η εκδοχή μάλλον έχουμε ξεφύγει πολύ. Ή παλλινδρομήσει, όπως το πάρει κανείς. Θα ξαναβγούν και οι λήσταρχοι, όπως πάει το πράμα...
 
Πολύ σκληρό περιστατικό που θυμίζει την υπόθεση Σεχίδη,οσον αφορά τον αριθμό τών θυμάτων.Βαρύτατο πένθος για τόσες οικογένειες.Πολύ κρίμα.
Δεν κάνω τον Ντετεκτιβ,αλλά δεν πρέπει ναχει σχέση με ´τυχαίο συμβάν´.Μοιάζει για τοπικό γεγονός εκδίκησης.Ειναι εγκλήματα ´μίσους´αυτά,συνήθως.
Λογικά θά πρέπει γρήγορα να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες.Εάν είναι ένας πάντως, συχνά το ´μίσος´γυρίζει και πρός τον εαυτό.Καμιά φορά ακολουθεί αυτοκτονία.Εάν είναι παραπάνω απο ένας δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.
 
Αποκλείεται ένας να κατάφερε 5 ενόπλους. Εκτός και εάν ήταν ο Τζων Ράμπο... Κάποιος θα είχε προλάβει (δεν ήταν λυμένα τα όπλα τους) να γεμίσει και να ρίξει έστω ένα φυσίγγι.
 
Υπάρχει μια διαφορά στις δύο περιπτώσεις. Ο Σεχίδης περίμενε υπομονετικά την στιγμή που θα τους έβρισκε σε χαλαρούς και ανυποψίαστους, ενώ οι κυνηγοί έδρασαν χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να απομονώσουν τον ένα από τον άλλο και χωρίς να λάβουν υπ'όψην το ότι ήταν οπλισμένοι.
Πιθανότατα να έχουμε να κάνουμε με στυγνούς εγκληματίες και όχι με κάποιον που είχε μένος για τους συγκεκριμένους.
 
Από αυτά που είπαν στις ειδήσεις τα βλήματα προήλθαν από ένα όπλο, άρα μάλλο ένας ήταν... ίδωμεν
 
Αν ήταν μόνο ένας πότε θα προλάβαινε και τους 5 με μη αυτόματο όπλο; Εκτός κι αν ήταν ακροβολιστής...

Υ.Γ.: Όταν λες τα βλήματα εννοείς αυτά του όπλου ή τους δημοσιογράφους;
 
Στις ειδησεις ειπαν για 19 φυσιγγια, 12 απο τα οποια προηλθαν απο το οπλο του δραστη. Οι κυνηγοι δεν περπατουν με τα οπλα γεματα αλλα συνηθως τα γεμιζουν οταν χριεαστει. Δεν ειναι ραμπο οι κυνηγοι. Ο δραστης μαλλον ενεδρα εστησε και τους επιασε στον υπνο. Αλλα και ετοιμοι να ηταν ρε παιδια... κατευθειαν τα τουφεκια κι οποιον παρει ο χαρος; Δε θα κοιτουσατε να δειτε γιατι σας πυροβολουν; Νεοι ηταν
 
Υ.Γ.: Όταν λες τα βλήματα εννοείς αυτά του όπλου ή τους δημοσιογράφους;
Μα αγαπητέ μου φίλε, πάντα τους δημοσιογράφους!!!:flipout: :flipout:

Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια..
 
Σύμφωνα με κανόνα των κυνηγών (των σωστών, αυτών που έχουν άδεια) δεν βάζουν φυσίγγια στο όπλο αν δεν βρούν το καρτέρι πρώτα.

Και μάλλον για αυτόν ή αυτούς που αφνιδίασαν τα παιδιά ήταν εύκολο από τη στιγμή που πρώτα χύπαγαν από μακρυά με συνέπεια την ακινητοποίηση του θύματος και έπειτα την χαριστική βολή.

Και εφόσον τα θύματα είχαν απόσταση ο ένας από τον άλλο δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι οι πυροβολισμοί ήταν εναντίον τους και όχι από τους ίδιους προς κάποιο θύραμα !!