Pentax K100D Super

Σήμερα αγόρασα τον φακό Sigma AF 18-200mm f/3.5-6.3 EX DC από τον Γαλαίο στην Αθήνα. Πολύ καλή τιμή, πήγα κ ένα φίλτρο UV Hoya κ μια τσάντα Lowepro κ πλήρωσα 350 ευρώ.
Το βασικό είναι ότι ο Γαλαίος είναι απίστευτα εξυπηρετικός, συνενοήσιμος κ ενώ χθες απλά πέρασα από εκεί για να ρωτήσω τι υπάρχει κ πόσο, σήμερα τον έφερε τον φακό, με πήρε τηλ που του είχα αφήσει κ πήγα κ τον πήρα.
Σούπερ εξυπηρέτηση, μόλις με κέρδισε σαν πελάτη του!

Μεγειες. Πηρες ενα πολυ καλο all around φακο. Μ ενα τετοιο φακο εχεις καλυφθει κατα ενα μεγαλο μερος.

Απάντηση: Re: Pentax K100D Super

Μεγειες. Πηρες ενα πολυ καλο all around φακο. Μ ενα τετοιο φακο εχεις καλυφθει κατα ενα μεγαλο μερος.
Σε ευχαριστώ. Τον φακό αυτόν τον αγόρασα όταν πηγαίνω ολιγοήμερα ταξίδια κ δεν θέλω να κουβαλώ μαζί μου πολλούς φακούς. Το πρόγραμμα τώρα έχει αγορά ενός 50-250 ή κάτι σαν αυτό, για να συνδυάζεται με τον 28-55 που έχω ήδη.

εσυ ξερεις τις αναγκες σου. Σκεψου απλως μηπως χρειαζεσαι και ενα πιο γρηγορο (f1.8 or 2.8) για low light conditions.

Απάντηση: Re: Pentax K100D Super

εσυ ξερεις τις αναγκες σου. Σκεψου απλως μηπως χρειαζεσαι και ενα πιο γρηγορο (f1.8 or 2.8) για low light conditions.
Φαντάσου ότι με τον 28-55 κ μου φαίνεται στις σκοτεινές φωτό ότι τραβάω φοβερά, σε σχέση φυσικά με compact ή bridge...χαοτική διαφορά...θα δω κ για γρήγορο φακό πάντως.

πήγα τελικά μια βόλτα σήμερα να δω από κοντά διάφορεσ μηχανές...ομολογώ οτι η pentax με κέρδισε. ήθελα να ρωτήσω από αυτονομία πώς τα πηγαίνει και με τι μπαταρίες την χρησιμοποιείς μιχάλη?

Εγώ αγόρασα δύο σετ επαναφορτιζόμενες της Hama από το mediamarkt των 2700 που φορτίζουν σε 3.5-4 ώρες περίπου.
Ανάλογα τώρα πως χρησιμοποιείς την φωτογραφική, καταναλώνει κ ενέργεια. Με μία φόρτιση πάντως κ ακόμα δεν έχουν βγάλει μήνυμα χαμηλής φόρτισης...κ παίζω συνέχεια...