Pepe Romero - Flamenco

lagnik

Established Member
9 December 2012
152
Καλησπερα παιδια..Διάβασα κάπου μια διθυραμβική κριτική για το έργο του τίτλου (pepe romero-flamenco) σε ηχογράφηση Κ2. Εχει ακούσει κανείς τον εν λόγω δίσκο ή ξέρετε από πού μπορώ να το βρώ στην Ελλάδα

Re: pepe romero-flamenco

καλημερα.
εχω ενα δισκο του κιθαριστα, ειναι κατι ...σαν ισπανος Μαυρουδης...με ο,τι σημαινει αυτο.
Γενικα οι δισκοι Κ2 ειναι πολυ καλοι ποιοτικα, αλλα σπανια θα βρεις εδω.
μαλλον θα δοκιμασεις διαδικτυο.

Re: pepe romero-flamenco

...έχω εδώ και πολλά χρόνια την πρώτη ριμάστερ έκδοση του cd ... ο ήχος ήταν ήδη εξαιρετικός, δεδομένης και της ηλικίας της ηχογράφησης ... το περιεχόμενο του αυτό που περιμένεις από τον τίτλο, σκερτσόζικα και δεξιοτεχνικά παιγμένο... οι Ρομέρος είναι ολόκληρη οικογένεια κιθαριστών... εννοείται, όπως συνέστησε και ο Μήτσος, ότι κοιτάς διαδίκτυο...

Καποια σελιδα στο διαδικτυο γνωριζετε; Το "εννοειται διαδικτυο" ειναι κανονας; Υποψη οτι θα δανειστω καρτα για να παραγγειλω κι ειμαι ανθρωπος του "στη βραση κολλαει το σιδερο".Καλυτερα 5 ευρω παραπανω παρα 1 μηνα στο περιμενε

θα πας να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα visa πχ, από μιά τράπεζα.
Μετά έλα να σου δώσουμε παραπάνω οδηγίες.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb...e+romero+flamenco&sprefix=pepe+romero,aps,144

http://www.elusivedisc.com/PEPE-ROMERO-FLAMENCO-K2-HD-MASTERING-CD/productinfo/LIMHD022/

ορίστε 2 πηγές.
Αμα είσαι άνθρωπος του εδώ και τώρα το διαδίκτυο είναι η λύση και όχι το από εδώ....
Τέτοιοι δίσκοι που ζητάς εδώ δεν βρίσκονται.
Μόνο από πολύυυυ εξειδικευμένα μαγαζιά έναντι αδρής αμοιβής. Πχ αυτό που θα το πάρεις 30-35 ευρώ αν το θες σώνει και καλά από "έλληνα εισαγωγέα περιστασιακής αρπαχτής" θα δώσεις 50

Last edited:
Το πρώτο λινκ που σου παρέθεσε ο supersonic είναι η amazon Ηνωμένου Βασιλείου που εννοείται ότι αποστέλει από Ευρώπη. Πάντως πριν από μερικά χρόνια τον δίσκο που ψάχνεις, σε έκδοση της fim με κ2 μάστερινγκ, εισήγαγε η auditorium. Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον.

Μιας και πιάσατε και τα λινκς, κανένα ηλεκτρονικό μαγαζί με δοκιμασμένη ποιότητα που να πουλάει αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή wav ή flac σας έρχεται πρόχειρο?

Πάντως ο συγκεκριμένος δίσκος είναι ένα must, ακόμα και αν δεν τρελαίνεσαι για αυτού του είδους τη μουσική. Το δάπεδο του σπιτιού σου γίνεται ξύλινο καθώς το ακούς να στενάζει από τα συγχρονισμένα με τις νότες χτυπήματα των χορευτριών που θα φέρνουν βόλτες στο δωμάτιό σου. Υπάρχει και άλλος τρόπος για τη βράση.

πιθανόν να εννοεί ότι μπορεί να βρεθεί ο δίσκος ως άυλος σε "παράνομη" πηγή....αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να ενθαρρυνθεί ή να συζητηθεί εδώ.

Μολις μου ηρθε ο δισκος απο Amazon.Στην πρωτη ακροαση επαθα πλακα!! Ο,τι συστημα και να χεις στο αποθεωνει..

Πχ αυτό που θα το πάρεις 30-35 ευρώ αν το θες σώνει και καλά από "έλληνα εισαγωγέα περιστασιακής αρπαχτής" θα δώσεις 50

Το συγκεκριμένο το αγόρασα στην Εκθεση από την Stepcom έναντι 20ευρώ..

Αν δεν έχουμε ψάξει, καλό είναι να μην τα κάνουμε σαλάτα..Επίσης αν έχουμε ψάξει, καλό είναι να επικεντρώνουμε
στον "προβληματικό" εισαγωγέα...