Περί gaming ο λόγος!

Djbeast

New member
5 September 2009
62
Αθήνα
Γεια σε όλους!
Θα ήθελα την βοήθειά σας και την γνώμη σας.
Σύντομα,πρόκειται να διαθέσω κάποια χρήματα για αγορά TV,καθότι μία LG LCD 32'' που πήρα πριν 4 χρόνια,δεν με ικανοποιεί.Ο κύριος λόγος που θα την αγοράσω είναι για gaming όπως λέει και ο τίτλος του ποστ.Στην υπηρεσία του gaming,βρίσκονται ένα ps3 και ένα xbox360 και φυσικά 1300 ευρώ που θα διαθέσω για την αγορά της TV.
Έχω καταλήξει στις 46 ίντσες και πάνω,οπότε μιλάμε για TV με full HD.Θα ήθελα η εικόνα της να είναι καθαρή -όχι θολή- καθ'οτι θα παίζω παιχνίδια σε αυτή και θα βλέπω και κάνα Blu-Ray / DVD.Μου έχει κάνει εντύπωση τα χαρακτηριστικά της LG 47LH7030 και φυσικά και η τιμή της.Τί λέτε?
Και για να μην κουράζω και άλλο,όποιος έχει να προτείνει κάτι μέχρι 1300 ευρώ,ας το κάνει,η βοήθειά σας μου είναι σημαντικότατη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν μεχρι σημερα εμεινες ικανοποιημενος απο την LG σου , μια χαρα θα ειναι η αγορα που θα κανεις .
Στα χρηματα σου υπαρχουν και οι Β650 και Β750 της samsung καθως και η sony W5500 που ειναι εξαιρετικες επιλογες και κατα τη γνωμη μου στο συνολο καλυτερες...
Δες ποια σου αρεσει , τελεια δεν ειναι καμια
-bye-

46G10 απο μενα στα λεφτα που ζητας, ειναι πλασμα αλλα γαιδουρι.

Ειναι 6 το πρωι ξενυχτι παλι εκανα :damnyou:

Στα χρηματα σου υπαρχουν και οι Β650 και Β750 της samsung καθως και η sony W5500 που ειναι εξαιρετικες επιλογες και κατα τη γνωμη μου στο συνολο καλυτερες...

Και εγω νομιζω οτι B650 ειναι καλυτερη απο την LH7000 ,τηλεοραση δεν αγοραζουμε με βαση τα θεωρητικα χαρακτηριστικα αλλα με βαση την εικονα που εχουν...

Αν εχεις να δωσεις παραπανω απο 1300 μπορεις να κοιταξεις και W5500 , B750 οπως λεει ο Ισοκρατης...

Απάντηση: Re: Περί gaming ο λόγος!

Αν μεχρι σημερα εμεινες ικανοποιημενος απο την LG σου , μια χαρα θα ειναι η αγορα που θα κανεις .
Δες ποια σου αρεσει , τελεια δεν ειναι καμια
-bye-

Η LG που έχω τώρα είναι ήδη 5τίας.Πλέον δεν φτουράει και φαίνονται τα χρόνια της.Κοίταξα και τις samsung που ανέφερες,ενδιαφέρουσες επιλογές.
Ξέρει κανείς αν η LG 47LH7030 , μπορεί να αναρτηθεί στον τοίχο? Δεν βρίσκω να το αναφέρει πουθενά αυτό.

Έχω μπερδευτεί πολύ θα έλεγα.Είμαι ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις την LG 47LH7030 και την Philips 47PFL8404.Τι προτείνετε εσείς?

Re: Απάντηση: Περί gaming ο λόγος!

Έχω μπερδευτεί πολύ θα έλεγα.Είμαι ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις την LG 47LH7030 και την Philips 47PFL8404.Τι προτείνετε εσείς?

Φιλε με μπερδεψες...
Αναφερεις μια Philips που στην καλυτερη τιμη με εγγυηση της εδω αντ/πειας εχει 1450 ευρω και μια LG στα 1140 ευρω....
Εχουμε πει πολλες φορες οτι στις Philips γενικοτερα πληρωνεις περισσοτερα απο οσο αξιζουν , ασχετα αν καποια μοντελα ειναι καλα σε αποδοση .
Για μενα και αφου απορριπτεις τις samsung και Sony που σου προτεινα , μεινε στην LG και αν θες να δωσεις περισσοτερα παρε την 47LH9000 που απο οσο μπορεσα να τη δω , ειναι λιγο καλυτερη απο την 7030....
Εκτος αν θες να πληρωσεις το φως της 8404 οποτε...
-bye-

Την Philips την έχω βρει πολύ καλύτερη τιμή από αυτήν που αναφέρεις.Περί τα 100 ευρώ πιο ακριβά από την LG.Θέλω να ρωτήσω το εξής όμως : LG-100000:1 αντίθεση και Philips-80000:1 αντίθεση.Είναι μεγάλη η διαφορά των 20000 για την ποιότητα της εικόνας?

Την Philips την έχω βρει πολύ καλύτερη τιμή από αυτήν που αναφέρεις.Περί τα 100 ευρώ πιο ακριβά από την LG.Θέλω να ρωτήσω το εξής όμως : LG-100000:1 αντίθεση και Philips-80000:1 αντίθεση.Είναι μεγάλη η διαφορά των 20000 για την ποιότητα της εικόνας?

Που βρε φιλε ?
Γιατι δε μας λες μηπως εχει καλη τιμη και σε αλλες?
Η καλυτερη τιμη που βλεπω εγω με εγγυηση αντ/πειας εδω ειναι στα 1449
http://skroutz.gr/s/78045/Philips-47PFL8404-47''.html

Last edited:

Αν θελεις να παιζεις παιχνιδια μακρυα απο Philips λογω lag....

http://en.wikipedia.org/wiki/Input_lag

ΥΓ. H 46Β650 παντως ειναι αρκετα καλυτερη και απο τις δυο που αναφερεις...

Και την 46Β750 να παρει απο πλαισιο στα 1399 με 12 ατοκες δοσεις , ακομα καλυτερα θα ελεγα ... εδω σκεφτομαι να την παρω εγω τελικα....
Η μηπως να παρω την LG 47LH9000 που ειναι led και της μοδας και στα χαρτια καλυτερη , γιατι στην πραξη δεν το διαπιστωσα ...
Φτου...μπερδευτηκα κι εγω παλι !
:flipout:

Τέλος για εμένα! Κλείνω αύριο την Samsung UE46B6000.Και LED και 46" και σε καλή τιμή!
Θα γίνει πανικός!!!

+φωνώ με Isokratis

Μην το ρισκάρεις φίλε. Τουλάχιστον εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα.
Εκτός κι αν το εν λόγω κατάστημα έχει καλό όνομα και είναι σίγουρο ότι θα σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε περίπτωση βλάβης. Κάνε ένα research πριν προβείς στην αγορά σου.

Απάντηση: Re: Περί gaming ο λόγος!

+φωνώ με Isokratis

Μην το ρισκάρεις φίλε. Τουλάχιστον εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα.
Εκτός κι αν το εν λόγω κατάστημα έχει καλό όνομα και είναι σίγουρο ότι θα σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε περίπτωση βλάβης. Κάνε ένα research πριν προβείς στην αγορά σου.

Μα δεν θα την πάρω από εκεί.Από το eshop θα πάρω.Έχει την πιο φθηνή τιμή αυτήν την στιγμή.

Το e-shop αρκετά από τα προϊόντα της(ειδικά τηλεοράσεις) τα κάνει παραεισαγωγή και δεν έχεις εγγύηση από την εδώ αντιπροσωπεία.

Re: Απάντηση: Re: Περί gaming ο λόγος!

Μα δεν θα την πάρω από εκεί.Από το eshop θα πάρω.Έχει την πιο φθηνή τιμή αυτήν την στιγμή.

Νομιζω οτι κανεις λαθος
Βλεπω οτι το πλαισιο ειναι πολυ λιγο ακριβοτερο στην 6000 ΜΕ εγγυηση αντ/πειας και 12 ατοκες...
-bye-

@Tigran
Δεν παίζει κάτι τέτοιο στα σίγουρα! Για το pc μου είχα πάρει από το eshop την SAMSUNG SYNCMASTER 2693HM η οποία μετά από 3 μήνες βρήκε προβληματική.Τους πήρα τηλέφωνο και μου δώσαν τα κεντρικά της εισαγωγικής.Μετά από 3 μέρες,είχα καινούργια οθόνη στο γραφείο μου και μάλιστα μου δώσανε το καινούργιο μοντέλο (κλάσεις ανώτερο από αυτό που είχα) καθότι το παλιό δεν το είχανε πλέον.Είπες κάτι???