Περί Isolators

TOLISJAZZ

Established Member
26 December 2010
144
ΡΑΦΗΝΑ
Εχει κανειs εμπειριεs απο μ/σ απομονωσηs insolators στο συστημα του που να εχει δοκιμασει η να παιζει ηδη για να μαs πει?:idea:

Απάντηση: Περι' insolators

Tι θελεις ακριβως να κανεις ;; Εννοεις Isolators ?

Να ξερεις οτι οι μετασχηματιστες 1/1 απομονωσης του δικτυου , δεν συνιστανται για τελικουε ενισχυτες και ολοκληρωμενους . Περιοριζουν τον "δυναμισμο" τους , τους κανουν "νωθρους" .

Θα εχουν αποτελεσμα αν τυχον στην περιοχη σου εχεις σοβαροτατα προβληματα με RF η βιομηχανικα παρασιτα στο ρευμα σου . Αλλιως οι διαφορες θα ειναι ασημαντες .

Επειδη δουλευω σε καταστημα ηλεκτρολογικου υλικου δανειστηκα εναω απλο μ/σ 3KVA και το δοκιμασα στο συστημα μου! Ηταν τοποθετημενοs κοντα στη παροχη του στστηματοs και ειδα διαφορα προs το καλυτερο και ευτυχωs δεν ειδα διαφορα στα δυναμικα καμια! Το συστημα απεκτησε περισσοτερη ησυχια και τελειωματα αποκτωνταs καλυτερη ροη. Φυσικα παραγγειλα εναν αλλο με θωρακιση στα πηνια και ειμαι ευτυχηs για την επιλογη μου και ειναι λιγο τραβηγμενο να τουs πληρονουμε χρυσουs απο καποιυs που τουs πουλανε χρυσο λογο ουσιαστηκα ομορφου περιτηλιγματοs!