Περί καλωδίων ο λόγος...

Πέστε του να ελέγξει όλες τις φάσεις... Α6 και στα 2 ενεργά του....
Δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας.😝
Και ξέρετε ποια είναι η φάση????
Ότι δεν ξέρω τι είναι φάση 😀

Δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας.😝
Και ξέρετε ποια είναι η φάση????
Ότι δεν ξέρω τι είναι φάση 😀

Καλή φάση. 😊

Σου βρήκα τσιτσιμπλόνι ειδικά για σένα.

Άκου φάση, μια φορά είχα πάει σε έναν και με έβαλε με αυτό να τα βάλω όλα σε φάση. Και τις τηλεοράσεις. 😁

• Haha
Reactions: mdvq
Στην πρίζα. Στη συσκευή;

Η φάση είναι μαρκαρισμένη με L σηνήθως στην είσοδο του καλωδίου της συσκευής έτσι δεν είναι? Αλλιώς είναι όπως τα δείχνει η εικόνα παρακάτω (εκτός αν η συσκευή είναι της συμφοράς).

Μετά με ένα πολύμετρο γυρισμένο στα Ω, μπορεί να βρει εύκολα κάποιος ποιό τσουτσούνι του φις που μπαίνει στην πρίζα καταλήγει τελικά στην φάση της συσκευής.

Τα 1773405798116.png

Η φάση είναι μαρκαρισμένη με L σηνήθως στην είσοδο του καλωδίου της συσκευής έτσι δεν είναι? Αλλιώς είναι όπως τα δείχνει η εικόνα παρακάτω (εκτός αν η συσκευή είναι της συμφοράς).

Μετά με ένα πολύμετρο γυρισμένο στα Ω, μπορεί να βρει εύκολα κάποιος ποιό τσουτσούνι του φις που μπαίνει στην πρίζα καταλήγει τελικά στην φάση της συσκευής.

Τα View attachment 268349

Υπάρχουν και διπολικά τέτοια βύσματα που δεν γράφουν τίποτε.

Τέλος πάντων, το νόημα είναι να μην χρειάζεται και κατσαβίδι δοκιμαστικό και πολύμετρο. Με απλούστατο και εύκολο τρόπο να μπορεί ο καθένας να βάζει σε σωστή φάση τα μηχανήματά του, και όχι μόνο.

Σε συνεργασία μου με την Fruit of the Tube , οσοι θέλουν να ακούσουν διάφορα καλώδια της Neotech εντός Αθηνών, υπάρχουν διάφορα καλώδια όπως Ethernet 1008 (ασημένιο), 3008 (χάλκινο), καλώδιο ρεύματος 3200G το καινούργιο με το γραφένιο, όπως και τα βύσματα του από το ίδιο υλικό.
Ιντερκονεκτ 1220 (ασημένιο) με τα υπέροχα βύσματα OCC της Neotech,
Ιντερκονεκτ 3220 (χάλκινο) με τα 201 βύσματα και διάφορα άλλα κατόπιν συνεννόησης..
Επειδη ο αντιπρόσωπος έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, μου έχει διαθέσει διάφορα καλώδια της Neotech για τους Αudiophile των Αθηνών..
Οτι πληροφορίες θέλετε στείλτε μου μήνυμα...

• Like
Reactions: Tzimisce
Στην αντίπερα όχθη κόστους έφθασαν και τα τελευταία κινέζικά.
Σκοπός κάτι διαφορετικό από τα μαύρα της συσκευασίας.
Δεν μπορώ να μιλήσω για διαφορές ήχο.
Εκτός από μαιμού σε επώνυμα παίζουν και μαιμού σε κινέζικες εταιρείες.
Τα δυο τελευταία που ήρθαν ήρθαν αγοράστηκαν σαν todn και yyadio αλλά ήταν κάποια generic με βύσματα p037.
Εξωτερικά φαινόταν οκ, εσωτερικά δεν τα άνοιξα γιατί δεν θα καταλάβαινα και κάτι.
Δύο ATAUDIO και Audiocrast P111 φαίνονται να είναι πιο στιβαρά και όχι αντίγραφα.
Αν κάποιος επιθυμεί να τα δοκιμάσει ενημερώνει να στείλω.

Στην αντίπερα όχθη κόστους έφθασαν και τα τελευταία κινέζικά.
Σκοπός κάτι διαφορετικό από τα μαύρα της συσκευασίας.
Δεν μπορώ να μιλήσω για διαφορές ήχο.
Εκτός από μαιμού σε επώνυμα παίζουν και μαιμού σε κινέζικες εταιρείες.
Τα δυο τελευταία που ήρθαν ήρθαν αγοράστηκαν σαν todn και yyadio αλλά ήταν κάποια generic με βύσματα p037.
Εξωτερικά φαινόταν οκ, εσωτερικά δεν τα άνοιξα γιατί δεν θα καταλάβαινα και κάτι.
Δύο ATAUDIO και Audiocrast P111 φαίνονται να είναι πιο στιβαρά και όχι αντίγραφα.
Αν κάποιος επιθυμεί να τα δοκιμάσει ενημερώνει να στείλω.
Γιατί δεν λες και τις εντυπώσεις σου σε σχέση με τα απλά μαύρα;

Το ένα Audiocrast P111 το έβαλα στο topping και καθάρισε αρκετά ο ήχος.
Ειδικά με το shanling με το δεύτερο Audiocrast.
Για τα flac και εκεί μικρή διαφορά αλλά δεν ξέρω αν έστρωσε και το switch και οφείλεται εκεί η διαφορά.
Γενικά με την αναπαρωγή flac ενώ έχω επενδύσει περισσότερο σε χρόνο και χρήμα αισθάνομαι ανικανοποίητος, ότι κάτι πάει στραβά.
Ε
Για την ώρα δεν έχω μπει στην διαδικασία να βάζω βγάζω καλώδια.

Σαββατοκύριακο ίσως δοκιμάσω.

Τα ATAUDIO τα έβαλα στον rotel taga πολύπριζο και στο dynavox.

Αυτά φαίνονται τα πιο στοιβαρά.

τα μαιμού δεν τα έβαλα κάπου τελικά.
Είχαν στα βύσματα σούκο και L N αλλά ήταν ανάποδα τα σημάδια όπωςδιαπίστωσα με το κατσαβίδι που τέσταρα.
Έχω ζητήσει να επιστραφούν/ refund αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.

Απλώς όπως έχω γενικότερη αίσθηση μεταφέρω.