Περί καλωδίων ο λόγος...

Δες του λίγο χρόνο. Θαύματα δε γίνονται αλλα ξέρεις οτι κανει δουλεια. Σοβαρή. Σε δυο τρεις μερες μας ξαναλές.
Και ναι. Προφανώς και το wireworld θα ειναι και τότε καλυτερο... Όσο να ναι, την ξέρουν τη δουλειά τους και ειναι διαφορετικη απο αυτη της nexans.
Όσο και να στρώσει, μακριά θα είναι από το Wireworld..

Δεν μπορώ να σου απαντήσω.. και γω στην αρχή ήμουν δύσπιστος.

Αλλά να μεταδίδονται καλύτερα τα data μετά από στρώσιμο του ethernet μου φαίνεται υπερβολικά "βαρύ" για να το χωνέψω.
Δεν είναι θέμα Data, άλλου είναι το έργο..
Ο καλός αγωγός πάντα λέει την αλήθεια...

Από την στιγμή που υπάρχει καλώδιο υπάρχει και ρεύμα....λίγο... πολύ... υπάρχει.
Άρα , αφού στρώνει το ένα γιατί να μην στρωνει και το άλλο?
Οι τύποι που ασχολούνται με δίκτυο ,τηλεφωνία ,συναγερμούς κλπ ,ξες πως είναι η επίσημη επαγγελματική τους ιδιότητα?
Ηλεκτρολόγοι -ηλεκτρονικοί ΑΣΘΕΝΏΝ ρευμάτων 😄
Δεν είναι θέμα στρωσιματος...

Έχω διαβάσει επανειλημμένα στο διαδίκτυο ότι για ήχο,το καλύτερο ethernet είναι τo cat 6a.
Όταν σιαξεις το nexans cat 6a,θα έχουμε ιδία γνώμη.
Και έτσι θα ξέρουμε , τουλάχιστον εμείς που ΔΕΝ διαθέτουμε το ποσόν που κοστίζει το wireworld,προς τα πού θα κινηθούμε .
Δυστυχώς για να ακούσεις μουσική (όπως πρέπει), πρέπει να τα σκάσεις...
Δεν γίνεται ένα καλώδιο τύπου Nexans να πιάσει ένα καλώδιο σε απόδοση σαν το Wireworld...
Η Wireworld βγάζει και το Platinum, εκεί να δεις πόσο καλύτερο είναι από το Starlight,
Βεβαια εγώ μετά από δοκιμές έχω καταλήξει, και δεν τα αλλάζω με τίποτα αυτά που έχω, (είναι ότι καλύτερο έχω και έχουμε ακούσει σε Ethernet cables)