ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (άντε πάλι)

Status
Not open for further replies.

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Ρε παίδες της διαχείρισης, κύριοι συντονιστές και κύριε Γενικέ, αποφασίστε επιτέλους.
Όταν θα κλειδώνει ένα θέμα από τον ΓΔ, θα μπορεί κάποιος συντονιστής να προσθέτει μήνυμα από κάτω?
Και με τις διαγραφές μηνυμάτων, πάλι επιλεκτική διαγραφή? Όποιος διαβάσει το τόπικ για τα πανεπιστήμια, θα φρικάρει. Ο xrhstos φαίνεται να έχει γράψει 2 μηνύματα τα οποία είναι άσχετα με το θέμα.
Φυσικά όποιος μπει τώρα και το διαβάσει πρώτη φορά, θα καταλάβει πολύ διαφορετικά πράγματα.
Θυμίζει browser η φάση.
Αυτά τα ολίγα

Οταν καποτε ενας διαχειριστης μου ελεγε περι διαμορφωσης των θεματων ετσι ωστε να βγαινει μια εικονα προς τα εξω, τοτε καποιοι δεν το πιστευανε.

Τωρα, για αλλη μια φορα, επιβεβαιωνεται ...

Φίλε Δημήτρη, απ'ότι βλέπεις από την ώρα πρέπει να έγραφαν μαζί και να πήρε το τελευταίο μήνυμα.

Αγαπητοί μου προσωπικώς δεν διέγραψα τίποτα, ούτε ζήτησα τη διαγραφή του παραμικρού, απλώς διότι εξ αρχής έγραψα ως μέλος και όχι ως διαχειριστής, οπότε δεν θα ήταν σωστό και να κρίνω περαιτέρω ο ίδιος, ως διαχειριστής, τα όσα ακολούθησαν.
Αυτό που έγραψα υπάρχει, και εάν θεωρείται τόσο βαριά προσβολή μία ορθογραφική διόρθωση (το μόνο που έγραψα) έστω με όσα μπορούν ερμηνευτικώς να συναχθούν εξ αυτής, παρακάλεσα να μπαναριστώ, και να αποτελέσει η συμπεριφορά μου το μέτρο για τυχόν μελλοντικά μπαναρίσματα.

Δεν νομίζω να είναι θέμα της προς τα έξω εικόνας.

Πάντως νομίζω κακώς λογοκρίθηκε η -έστω συνολική ή ισοπεδωτική- κριτική που έγινε στο νήμα εκείνο.

Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί κάτι αρνητικό για τον κλάδο μου ή επάγγελμα συγγενών μου θα δηλώσω προσωπικά προσβεβλημένος και θα απαιτήσω διαγραφή των σχετικών ποστ.

Για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ ότι ο send είναι απ τους καλύτερους συντονιστές στο avclub αλλά και σε άλλα φόρουμ που μπαίνω.

Φαντάζομαι πως δεν υπονοείς τίποτα περί ανάμειξής μου στη διαγραφή των όσων γράφηκαν για εμένα προσωπικώς.
Ουδέν πρόβλημα έχω να ξανασηκωθούν από αυτόν που τα διέγραψε, προσωπικώς τίποτε εξ αυτών δεν με αγγίζει.

Φαντάζομαι πως διαγράφηκαν βάσει του κανονισμού, άρα δεν είναι θέμα "εικόνας".

Απάντηση: Re: ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (άντε πάλι)

Φαντάζομαι πως δεν υπονοείς τίποτα περί ανάμειξής μου στη διαγραφή των όσων γράφηκαν για εμένα προσωπικώς.
Ουδέν πρόβλημα έχω να ξανασηκωθούν από αυτόν που τα διέγραψε, προσωπικώς τίποτε εξ αυτών δεν με αγγίζει.

Φαντάζομαι πως διαγράφηκαν βάσει του κανονισμού, άρα δεν είναι θέμα "εικόνας".
Εαν απευθυνεσαι σε μενα, σου απαντω οτι σαφως και δεν υπονοω τιποτε.

Αλλα και οι διαμορφωμενοι κανονισμοι, εξυπηρετουν αυτο που ηταν ως προθεση και ειναι πλεον γεγονος

Κατά την γνώμη μου το κλείδωμα είναι ένα εργαλείο του φόρουμ που σαφώς και θα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν κρίνεται σωστό από τους διαχειριστές. Αλλά πιστεύω ότι.

1. Θα πρέπει τελευταίο μήνυμα στο κλειδωμένο θέμα να είναι η εξήγηση του γιατί έγινε κάτι τέτοιο.
2. Δεν θα πρέπει να σβήνονται μηνύματα που δεν προσβάλουν προσωπικά κάποιον έτσι ώστε να μπορούν τα μέλη που δεν είναι με το refresh στο χέρι να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα. Και τα μη ασφαλή συμπεράσματα είναι εναντίον του φόρουμ και όχι υπέρ του.

Επειδή έτυχε και πρόλαβα να διαβάσω λίγα πράγματα για το θέμα με τις εξετάσεις πιστεύω ότι η αυστηρότητα αυτού του φόρουμ έχει περάσει τα όρια αντοχής μου. Πάλι καλά που δεν είμαι από αυτούς που συμμετέχουν ενεργά σε τέτοιες συζητήσεις...

Και με τις διαγραφές μηνυμάτων, πάλι επιλεκτική διαγραφή? Όποιος διαβάσει το τόπικ για τα πανεπιστήμια, θα φρικάρει. Ο xrhstos φαίνεται να έχει γράψει 2 μηνύματα τα οποία είναι άσχετα με το θέμα.
Φυσικά όποιος μπει τώρα και το διαβάσει πρώτη φορά, θα καταλάβει πολύ διαφορετικά πράγματα.

Έχεις δίκιο, μόνο που αντί να συζητάμε τι πρέπει να κάνουμε για να σουλουπωθεί το θέμα, καθόμαστε και απαντάμε σε θέματα όπως αυτό και σε προσωπικά μηνύματα με βρισιές και απειλές.

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι υποδείξεις των διαχειριστών δεν είναι ούτε φιλικές συμβουλές, ούτε απόψεις περί σαβουάρ βιβρ. Πρέπει να γίνονται σεβαστές χωρίς δεύτερη κουβέντα. Παράπονα για τη συμπεριφορά διαχειριστών στη Γενική Διαχείριση.

Μετά από κάποιες δύσκολες αποφάσεις, το περί ου ο λόγος θέμα είναι πλέον ανοιχτό. Εξηγώ σαφέστατα γιατί επανήλθαν κάποια μηνύματα που ορθώς είχαν διαγραφεί. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να εκληφθεί ως δικαίωση αυτών που υπερασπίζονται την καταχρηση της ελευθερίας λόγου.

Status
Not open for further replies.