Περί μεταφοράς θεμάτων...

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,250
Αθήνα
Με αφορμή τη μεταφορά 4 θεμάτων που ανοίχτηκαν, κακώς κατά την άποψή μου, στην Hi-End, θα ήθελα να πώ μερικά πράγματα απευθυνόμενος στο σύνολο των μελών μας που μας τιμάνε με τα γραπτά τους και την παρέα τους.
Παιδιά, για να λειτουργήσει ένας τέτοις χώρος χρειάζεται πάνω απ' όλα τη βοήθεια και την κατανόηση τη δική σας.
Αν μας βοηθήσετε θα προχωρήσουμε, αν όχι δεν γίνεται τίποτε. Ούτε με μεταφορές ή διαγραφές μηνυμάτων ούτε με διαγραφές μελών.
Όταν ξεκινήσαμe την καινούρια προσπάθεια του Avclub, μετά τα προβλήματα και τις αδυναμίες λειτουργίας του Avforum, θέσαμε ώς στόχο ένα τόπο δικτυακής συνάντησης και ανταλαγής πληροφοριών εμπειριών και απόψεων των μελών μας εντελώς ανεξάρτητο και αδέσμευτο.
Αποφασίσαμε να ασχολούμαστε μόνο με τα του οίκου μας και με κανέναν άλλον, ακόμα κι αν δεχόμασταν, που ήταν σίγουρο οτι θα δεχόμασταν, προκλήσεις και μάλιστα εντελώς ανήθικες και εμμετικές (οι πιο πολλοί τα γνωρίζετε.)
Προσπαθήσαμε να φερθούμε σε όλους το ίδιο, να μην αποκλείσουμε κανέναν ακόμα και κάποιους που άλλο καπέλο φορούσαν (φοράνε) εδώ μέσα κι άλλο καπέλο κάπου αλλού.
Με λίγα λόγια θέλαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή.
Θεωρώ οτι μέχρι τώρα το τηρήσαμε, δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κανέναν, κι όποιος ρίξει μια ματιά στα στοιχεία και τα στατιστικά θα το διαπιστώσει εύκολα, η πορεία μας ήταν πέρα απο κάθε προσδοκία, ελπίζω το ίδιο και καλύτερα να συνεχιστεί.
Και είμαι σίγουρος οτι θα συνεχιστεί αν προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι, λίγο πιο διαλακτικοί και λιγότερο ευέξαπτοι.
Σ´ένα τέτοιο χώρο ειναι αδύνατον να ελεγχθούν όλοι. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι κακόβουλοι, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που σκοπός τους δεν θα είναι η συζήτηση αλλά η πρόκληση και η δημιουργία προβλημάτων, από μας όμως εξαρτάται να τους απομονώσουμε και να τους περιθοριοποιήσουμε.
Συγγνώμη αν σας κούρασα ή αν σας φαίνομαι λίγο μελοδραματικός αλλά θεώρησα υποχρέωσή μου να σας πώ τι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή και ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα.
Ευχαριστώ πολύ για τη κατανόησή σας.

Last edited:
Αν εννοείς αυτό που εννοώ , εγώ πάντως το καταδιασκέδασα . Ειδικά επειδή υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχω δώσει και περισσότερα χρήματα για το "στέρεο" από πολλούς υποστηρικτές:bang: -bye-

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο "μπράβο" στον Μπάμπη και στην υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Είμαι βέβαιος ότι το σύνολο των μελών του avclub βρίσκεται σε ένα επίπεδο στο οποίο είναι ικανό να κρίνει τις καταστάσεις και να δει πιο βαθειά μερικά πράγματα, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.

Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Στέργιο σ' ευχαριστώ. Τουλάχιστον εσύ, σαν παλιοσειρά στη Γ.Δ., καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι για ένα διχειριστή και πόσο αμήχανα νοιώθει όταν προκύπτουν τέτοια θεματα.
Ότι κι αν αποφασίσεις κάποιοι θα έχουν παράπονα.

Φίλε Μπάμπη...:grinning-smiley-043
Το μόνο δεδομένο και σίγουρο είναι οτι για να είμαστε εδω μέσα και για να μας απασχολούν τα περισσότερα-αν οχι όλα-θέματα που αφορούν το avclub.gr σημαίνει οτι γουστάρουμε να είμαστε εδω!!!
Και δεν στο λέω ούτε για να σε επιβραβεύσω για όσα κάνεις(εσύ και οι υπόλοιποι διαχειριστές φυσικά!)ούτε για τον χ-ψ "περίεργο" λόγο...
Αν βέβαια είμαστε μ@λ@κες θα καταφέρουμε να καταστρέψουμε εναν πανέμορφο χώρο που μας φιλοξενεί καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο!!!

Πιστεύω όμως και είναι στο χέρι μας να το αποδείξουμε-με έργα-οτι δεν είμαστε...Και πιστεύω οτι ΔΕΝ είμαστε γιατί σαν νέος στο φόρουμ βλέπω οτι υπάρχουν αναμεσά μας φανταστικοί άνθρωποι....

Δεν θέλω να το παίξω φαφλατάς ούτε παντοξέρας...
Είμαι εγώ αυτός που απο τις πρώτες μέρες στο avclub.gr είχα μια φοβερή διαφωνία με έναν συμφορουμίτη και η κατάσταση είχε ξεφύγει...
Μέγα λάθος μου...!!!:damnyou:
Και με αφορμή αυτό το πόστ ζητώ συγνώμη απο όλα τα μέλη που είχαν την ατυχία να διαβάσουν τα τότε γραφόμενα μου..
Κυρίες και κύριοι είμαστε μια μεγάλη παρέα που αρκετοί απο εμάς δεν γνωριζόμαστε και μπορεί να μην γνωριστούμε ποτέ...
Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι μπορούμε να καταστρέφουμε τα όνειρα και τις ιδέες κάποιων συνανθρώπων(συμφορουμιτών για την ακρίβεια...:flipout: )

Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να βλάψουν το avclub.gr τότε ....
ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!!!

Υ.Γ1 Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη...:music-smiley-005:

Υ.Γ2 Είναι 02:24 μόλις έχω γυρίσει απο βραδινή έξοδο και αντί να πάω να την πέσω μπήκα να δω τι κάνουν τα φιλαράκια μου...αυτό για μένα λέει πολλά και είναι σίγουρο οτι υπάρχουν μέλη του φόρουμ που το κάνουν πιο επισταμένα απο εμένα!!!

Last edited:
Μπάμπη Κολέζα, είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος για να υποθέσεις (αν είναι δικές σου αυτές οι υποθέσεις), ότι ο... διπλοπρόσωπος Κόγιας μπήκε εδώ για να χαλάσει το ήρεμο κλίμα του avclub ή να εμπλέκεις άλλες καταστάσεις με αυτήν. Είναι τουλάχιστον προσβολή να τα λές αυτά, για έναν άνθρωπο που χωρίς κανένα κέρδος, έχει προσφέρει πάρα πολλά, όχι σε φόρουμ και σε άυλες ιδιοκτησίες, αλλά σε μέλη, σε φίλους, σε παιδιά που ζήτησαν και ζητάνε ακόμη τη συμβουλή του. Εκτός κι αν βολεύει - συσπειρώνει ακόμη η συντήρηση του εν λόγω απαρχαιωμένου κλίματος, (οι αντίπαλοι που θέλουν να μας κλείσουν).

Ξανασκέψου το. Τα σέβη μου...

Απάντηση: Re: Περί μεταφοράς θεμάτων...

valhala said:
Μπάμπη Κολέζα, είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος για να υποθέσεις (αν είναι δικές σου αυτές οι υποθέσεις), ότι ο... διπλοπρόσωπος Κόγιας μπήκε εδώ για να χαλάσει το ήρεμο κλίμα του avclub ή να εμπλέκεις άλλες καταστάσεις με αυτήν. Είναι τουλάχιστον προσβολή να τα λές αυτά, για έναν άνθρωπο που χωρίς κανένα κέρδος, έχει προσφέρει πάρα πολλά, όχι σε φόρουμ και σε άυλες ιδιοκτησίες, αλλά σε μέλη, σε φίλους, σε παιδιά που ζήτησαν και ζητάνε ακόμη τη συμβουλή του. Εκτός κι αν βολεύει - συσπειρώνει ακόμη η συντήρηση του εν λόγω απαρχαιωμένου κλίματος, (οι αντίπαλοι που θέλουν να μας κλείσουν).

Φίλε valhala, για τη προσφορά του κ.Κόγια δεν θα διαφωνήσω.
Έχω ακριβώς την ίδια άποψη μ' εσένα και μάλιστα την έχω εκφράσει και γραπτώς σε παλιά posts του Avforum, ειδικά κατά την περίοδο της αποχώτησής του απο τη Γ.Δ. όταν είχαν προκύψει κάποια θέματα.
Την ίδια βεβαίως άποψη έχω εκφράσει κατ' επανάληψη και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με πολλά μέλη, πρώην και νυν, και μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα ρωτώντας κάποιους απο αυτούς (δεν μπορεί, κάποιους θα γνωρίζεις).
Όσο για το άν βολεύει και ποιόν η συντήρηση του απαρχαιωμένου κλίματος που αναφέρεις θα σου επιστρέψω την προτροπή. Ξανασκέψου το.
Όλο αυτό το διάστημα προσέχω πάρα πολύ και τι λέω και τι γράφω, έχω αποφασίσει να μην μιλήσω κι αυτό κάνω, αν και θα μπορούσα να πω πολλά. Πάρα πολλά.
Αυτό δεν το γράφω βεβαίως για να μου αποδώσει κάποιος τα εύσημα, αλλά απο αυτό μέχρι το "και βλαμένος και δαρμένος" νομίζω είναι πολύ μεγάλη η απόσταση.
Ελπίζω οτι καταλαβαινόμαστε.

Απάντηση: Re: Περί μεταφοράς θεμάτων...

valhala said:
Εκτός κι αν βολεύει - συσπειρώνει ακόμη η συντήρηση του εν λόγω απαρχαιωμένου κλίματος, (οι αντίπαλοι που θέλουν να μας κλείσουν).

Αγαπητε μου,

Ειναι τουλαχιστον Αφελες να μιλας για συσπειρωσεις και συντηρηση του κλιματος του παρελθοντος... Τα στατιστικα μιλανε μονα τους. Οχι μονο για κλεισιμο δεν παμε, μαλλον για μεγαλυτερο Server παμε. Τι να συσπειρωσουμε? Το AVCLUB εχει τετοιο ρευμα, απαλλαγμενο απο αγκιλωσεις του παρελθοντος που επεκτεινεται, δεν συσπειρωνεται.

Το κλιμα του παρελθοντος βολευει μονο εκεινους που εχουν αναγκη για... θεασεις... Εγω τετοια αναγκη δεν βλεπω να υπαρχει στο AVCLUB...

Αν μιλαμε για σεβασμο, θα επρεπε να υπαρχει σεβασμος σε ολα αυτα τα μελη που εχουν μια νοημοσυνη που δεν δεχεται τετοιες απλοικες ερμηνειες πια....

Νασαι καλα

Re: Απάντηση: Re: Περί μεταφοράς θεμάτων...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Το κλιμα του παρελθοντος βολευει μονο εκεινους που εχουν αναγκη για... θεασεις... Εγω τετοια αναγκη δεν βλεπω να υπαρχει στο AVCLUB...
Γι αυτό παρακολουθείς τα στατιστικά?...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Τα στατιστικα μιλανε μονα τους.

Βασίλη η παρέμβασή μου αφορά ΜΟΝΟΝ στο πρόσωπο του ΚΚ διότι βλέπω να διαχέονται λανθασμένα υπονοούμενα από τον ΓΔ, που πραγματικά δεν του αξίζουν (και δεν τα διέψευσε κιόλας). Μια εκδοχή έδωσα, φυσικά δεν είμαι σίγουρος και εννοείται ότι δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Μόνον αυτό...

Κατά τα άλλα δεν ασχολείσαι με το τι κάνουν άλλοι...

- Για τον Κόγια πάλι, τίποτα...

Μα το θεο δεν μπορω να καταλάβω τι συζητανε όλοι σε αυτα τα θεματα τοσες μερες (my middle name is Forrest...).

Γιατι μερικοι αρπάζονται από καποια γραφομενα λες και θιχτηκαν προσωπικα, γιατι απαντουν σε θεματα που χαρακτηριζουν απαξιωτικα...

Γιατι εχουμε 2000 θεασεις σε θεματα που χωρις την αντιπαραθεση αυτη δεν θα ειχαν 2η σελιδα...

συγνωμη αλλα δεν μπορω να το καταλάβω!

Προς θεου (2η επίκληση του θεου σε ενα θεμα, παω για αφορισμο) μην μου εξηγησει κανεις, δεν θελω...

Μπαμπη πολύ όμορφα τα ειπες!! (χωρις τους υπαινιγμους πιθανον να ηταν και καλυτερα κατα την ταπεινη μου γνωμη)...

Κλεινω αλα Μπέλος... ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!

Αγγελος said:
Μα το θεο δεν μπορω να καταλάβω τι συζητανε όλοι σε αυτα τα θεματα τοσες μερες (my middle name is Forrest...).

Γιατι μερικοι αρπάζονται από καποια γραφομενα λες και θιχτηκαν προσωπικα, γιατι απαντουν σε θεματα που χαρακτηριζουν απαξιωτικα...

Γιατι εχουμε 2000 θεασεις σε θεματα που χωρις την αντιπαραθεση αυτη δεν θα ειχαν 2η σελιδα...

συγνωμη αλλα δεν μπορω να το καταλάβω!

Προς θεου (2η επίκληση του θεου σε ενα θεμα, παω για αφορισμο) μην μου εξηγησει κανεις, δεν θελω...

Μπαμπη πολύ όμορφα τα ειπες!! (χωρις τους υπαινιγμους πιθανον να ηταν και καλυτερα κατα την ταπεινη μου γνωμη)...

Κλεινω αλα Μπέλος... ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!

Αμα σου πω οτι σε αγαπαω, τοτε να δεις θεασεις...:flipout: