Περί μεταφοράς θεμάτων...

Νομίζω το θέμα καλώς ξεκίνησε από το Δαμιανό, εκεί που ξεκίνησε.
Στη συνέχεια φυσικά, καθώς είναι αποδεδειγμένα θέμα ταμπού, άλλωστε η 6άχρονη ιστορία του avforum το είχε δείξει, ξέφυγε.

Θεωρώ ότι η αλλαγή κατηγορίας ήταν δίκαιη αν και σίγουρα ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν γιά μηχανήματα που τώρα βέβαια στην cafe οπάνε χαμένα.
Δεν πειράζει ας προσέχαμε, όλοι μας....

Re: Απάντηση: Περί μεταφοράς θεμάτων...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Πες το οπως θες. Εφαμιλη της υπερασπισης του κ. Κογια, που κατα τη γνωμη μου δεν τη χρειαζεται

κ. Σωκρατίδη, μπορώ να υποθέσω αναλόγως και με ασφάλεια, ότι ούτε ο Γ.Δ. χρειάζεται δικηγόρο, ή υποβολέα, έτσι δεν είναι;

Υπάρχουν τρία θέματα:

1. Η αποκαλυπτική φωτογραφία του TACT. Μπράβο σοτν Κόγια που την έβαλε, για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους (θυμηθείτε παλιότερα θέματα στο www.avforum περί φυκιών. και άλλες τέτοιες ενέργειες τις θεωρώ προσωπικά καλοδεχούμενες. Όμως δεν θα μεταβληθούμε σε κυνηγούς κεφαλών και αντιπροσώπων και κατασκευαστών. Απλά, όπως έλεγε κάποτε ο Τζωρτζάκης καλό είναι να μη μας δολεύουν και να μη μας χαιδεύουν το πορτοφόλι.

2. Οι φιλοσοφικές επεκτάσεις επίσης του Κόγια. Καλές και άγιες, τσιγκλούν κόσμο να τοποθετηθεί, αλλά δεν έχουν σχέση στο hiend. Μάλλον είναι 100% στο εκτός θέματος, όπως θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι η εκτός θέματος και όχι καφενείο. (Μπορεί να κάνω και λάθος).

3. Το τί γίνεται στο www.avsite δεν μας αφορά. Τουλάχιστον τους διαχειριστές και τα μέλη του avclub που δεν είμαστε μέλη και στο άλλο φόρουμ. Το τί έγινε παλιότερα στο avforum επίσης δεν μας αφορά, αφού το avclub, μπορεί να αποτελεί συνέχεια, αλλά έχει διαφορετική φιλοσοφία από το avforum.

Αυτό το "στρίβειν" διά του avsite επίσης, δεν το περίμενα.

Δηλαδή η φωτογράφιση του ΚΚ με τις σαφείς αναφορές του ΓΔ σε άλλα φόρα και στους ταραξίες που έρχονται από εκεί για να χαλάσουν το κλίμα, σας βρίσκουν σύμφωνο κύριε αΓΔ?

Και τέλος πάντων αφήστε ήσυχα τα υπόλοιπα φόρα, δεν χρειάζονται οι αναφορές. Τα θέματα ορθώς μεταφέρθηκαν. Το ερώτημα που δείχνει να μην απαντάει κανείς, είναι αν είναι ο Κόγιας αυτός που υπονοεί ο ΓΔ (ο ταραξίας που πρέπει να απομονωθεί διότι ο σκοπός του είναι σκοτεινός)?

Να το πω ξανά μήπως δεν το καταλάβατε... Για τον Κόγια μιλάμε ρε παιδιά.:nounder:

valhala said:

Δηλαδή η φωτογράφιση του ΚΚ με τις σαφείς αναφορές του ΓΔ σε άλλα φόρα και στους ταραξίες που έρχονται από εκεί για να χαλάσουν το κλίμα, σας βρίσκουν σύμφωνο κύριε αΓΔ?

Και τέλος πάντων αφήστε ήσυχα τα υπόλοιπα φόρα, δεν χρειάζονται οι αναφορές. Τα θέματα ορθώς μεταφέρθηκαν. Το ερώτημα που δείχνει να μην απαντάει κανείς, είναι αν είναι ο Κόγιας αυτός που υπονοεί ο ΓΔ (ο ταραξίας που πρέπει να απομονωθεί διότι ο σκοπός του είναι σκοτεινός)?

Να το πω ξανά μήπως δεν το καταλάβατε... Για τον Κόγια μιλάμε ρε παιδιά.:nounder:

αγαπητέ valhala
δηλαδή τι είναι ο Κόγιας ?
(συγγνώμη Κώστα αλλά έτσι όπως το θέτει ο φίλος μας κάπως πρέπει να αναφερθώ)
είναι κάποιος που είναι στο απυρόβλητο?
είναι κάποιος που πρέπει να του συμπεριφερόμαστε διαφορετικά από τα άλλα μέλη ή πχ τον Παναγιωτίδη ή το valhala?
Η ιστορία του Κώστα Κόγια είναι γνωστή στα παλαιότερα fora που ονομάστηκαν με σημαντικώτατη εκείνη στο avforum αλλά και τη θορυβώδη προσχώρηση στο άλλο.
Φαίνεται ότι το περιβάλλον εδώ είναι πιό δεκτιικό σε τέτοιες συζητήσεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δούμε τον οποιονδήποτε εδώ ως κάποιον διαφορετικό ή "ως δώρα φέροντα"

Η φωτογραφία με τον tact είναι άκρως αποκαλυπτική.
Όπως είναι όλες οι αλήθειες που λέγονται.
Ας μείνουμε σ αυτές και ας αποφύγουμε τα κοσμητικά ή υπερθετικά γιά τα μέλη μας.

valhala said:

Το οτι φωτογραφιζεται ο Κωστας ο Κογιας απο τα γραπτα του ΓΔ εγω δε το συμπερανα παντως. Το ερωτημα που θετεις το απαντας οποτε τιθεται με τη μορφη ρητορικης ερωτησης. Αυτες ειναι γνωστο οτι δεν λαμβανουν απαντηση (στη λογοτεχνια παντα).

Προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμα την υπαινισσόμενη ταραχή πού υποτίθεται ότι προκλήθηκε.Επιχειρείται μία προσπάθεια διαιωνίσεως μιάς μυθοποιήσης η οποία δεν είναι κατανοητή σε όσους δέν ήταν μέλη στα πρώτα χρόνια του avforum.Kαι η μυθοποίηση δεν νομίζω ότι επιχειρείται απο τον Γ.Δ.,και τον Α.Γ.Δ.
Απο την άλλη εάν κάποτε υπήρξαν διαφωνίες και αποχωρήσεις,σιγά τα ωά.Η ζωή ειναι γεμάτη με τετοια γεγονότα και ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του τελικά.
Και τρία σχόλια ακόμα.
1.Οποιος κάνει ακόμα παρέα με την πρώην του σύζυγο δεν ξέρει να χωρίζει.Στούς υγιείς χωρισμούς κλείνεις την πόρτα και δεν κοιτάς πίσω.Αλλοιώς αυτό θυμίζει τα χωρισμένα ζευγάρια πού σέρνονται στα δικαστήρια χρονια ολόκληρα για ψύλλου πήδημα.
2.Προσωπικά με ενδιαφέρει το avclub να ειναι πολιτισμένο και όχι επι-μορφωτικό.Και οταν εννοώ πολιτισμένο ,το διαχωρίζω απο το κουλτουριάρικο.Και πολιτισμένο δεν σημαινει υποκριτικά ευγενικό.
3.Δεν βαρέθηκαν οι χήρες και τα ορφανά να σκούζουν???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί μεταφοράς θεμάτων...

Costas Coyias said:
κ. Σωκρατίδη, μπορώ να υποθέσω αναλόγως και με ασφάλεια, ότι ούτε ο Γ.Δ. χρειάζεται δικηγόρο, ή υποβολέα, έτσι δεν είναι;

Αν εννοειτε εμενα κ. Κογια θα σας πω ευθαρσως οτι αν υπερασπιζομαι κατι , αυτο ειναι το φορουμ και κανενας ΑΓΔΒΛΚΞΓΔ

Και επειδη προερχομαι απο το παλαιο avforum το οποιο περασε μεν στην ιστορια, αλλα βγηκαν ορισμενα πολυ καλα συμπερασματα, εχω να σας πω τα εξης :

1. Η αποχωρηση σας απο εκεινο το φορουμ, ηταν δικαιωμα σας οπως και δικαιωμα σας ηταν η αναληψη οιασδηποτε θεσης σε καποιο αλλο φορουμ.
2. Αυτο δεν δινει σε κανενα το δικαιωμα να κατηγορει ΑΥΤΟ το φορουμ για πραματα ανυποστατα. Οταν γινεται αυτο , και επειδη γνωριζω γεγονοτα και καταστασεις πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζετε, τοτε βγαινω και υπερασπιζομαι το δικαιωμα να μην μας θεωρει ΚΑΝΕΝΑΣ @@@@@@@. Και δεν δινω το δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑ να θεωρει τα βασιμα επιχειρηματα μου σαν υπερασπιση προσωπόυ ΑΒΓΔΕΖΤΣΓΚΗΦΗ. Μη διαστρεβλωνετε λοιπον τα κινητρα μου, ειναι κινηση εκ του πονηρου και σας την επιστρεφω.

Υπερασπιζομαι το νεο φορουμ, που μεγαλωνει και δεν συσπειρωνεται, και που κρινει περιττο να ασχοληθει με το παρελθον, κατι που βλεπω να κανουν αλλα μελη. Δεν υπερασπιζομαι προσωπα, δεν το χρειαστηκαν και δεν θα το χρειαστουν , μπορουνε να το κανουνε και μονα τους.

Γκαικε?

......πω πω πω .....

μωρε τι κακα παιδια που ειστε ολοι σας ;;;;;;;

βρε ψυχραιμια βρε !!!! ......

..κοιτατε εμενα ποσο κουλατος ειμαι !!!!!!!!!

παιδια πληκτρολογιο ειναι δεν χαμογελαει και ολο και αφηνει υπονοουμενα το ρημαδι .........
ασε που για να τα μαζεψεις πρεπει να το στολισεις με ενα καρο φατσουλες ........

Να πω κι εγώ δυο πραγματάκια;

1. Ο γέγονεν -καλώς ή κακώς- γέγονεν.
Έριδες, αντεγκλήσεις, τσακωμοί επί προσωπικού, υπαινιγμοί και, πάνω απ' όλα, κυνήγια φαντασμάτων με βάση το παρελθόν "ημών και υμών" είναι εντελώς ανούσια και άχρηστα.
Ο κόσμος προχώρησε, νέα πρόσωπα έγιναν μέλη, άνθρωποι με μεράκι και όρεξη (όπως ήμασταν κάποτε κι εμείς οι παλιότεροι, μη το ξεχνάτε) ψάχνουν απαντήσεις, λύσεις και καλή παρέα στις χομπίστικες αναζητήσεις τους. Γιατί να τους βάζουμε σε αυτή την αέναη, φθοροποιό διαδικασία;

2. Για να υλοποιηθούν τα παραπάνω (αλληλοβοήθεια, νηφάλια συζήτηση, απαντήσεις on και όχι off topic, κ.λπ.) απαιτείται, πάνω απ' όλα, να χαμηλώσουν τα "ΕΓΩ" και να προκριθεί το "ΕΜΕΙΣ".
Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται και συνεχίζουν πρακτικές ναρκισσισμού, δονικχωτιστικών γιουρουσιών και απαξίωσης των υπολοίπων, απλώς βρίσκονται εκτός της διαδικτυακής πραγματικότητας του 2006.

Σκεφτείτε το.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί μεταφοράς θεμάτων...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Αν εννοειτε εμενα κ. Κογια θα σας πω ευθαρσως οτι αν υπερασπιζομαι κατι , αυτο ειναι το φορουμ και κανενας ΑΓΔΒΛΚΞΓΔ

Και επειδη προερχομαι απο το παλαιο avforum το οποιο περασε μεν στην ιστορια, αλλα βγηκαν ορισμενα πολυ καλα συμπερασματα, εχω να σας πω τα εξης :

1. Η αποχωρηση σας απο εκεινο το φορουμ, ηταν δικαιωμα σας οπως και δικαιωμα σας ηταν η αναληψη οιασδηποτε θεσης σε καποιο αλλο φορουμ.
2. Αυτο δεν δινει σε κανενα το δικαιωμα να κατηγορει ΑΥΤΟ το φορουμ για πραματα ανυποστατα. Οταν γινεται αυτο , και επειδη γνωριζω γεγονοτα και καταστασεις πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζετε, τοτε βγαινω και υπερασπιζομαι το δικαιωμα να μην μας θεωρει ΚΑΝΕΝΑΣ @@@@@@@. Και δεν δινω το δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑ να θεωρει τα βασιμα επιχειρηματα μου σαν υπερασπιση προσωπόυ ΑΒΓΔΕΖΤΣΓΚΗΦΗ. Μη διαστρεβλωνετε λοιπον τα κινητρα μου, ειναι κινηση εκ του πονηρου και σας την επιστρεφω.

Υπερασπιζομαι το νεο φορουμ, που μεγαλωνει και δεν συσπειρωνεται, και που κρινει περιττο να ασχοληθει με το παρελθον, κατι που βλεπω να κανουν αλλα μελη. Δεν υπερασπιζομαι προσωπα, δεν το χρειαστηκαν και δεν θα το χρειαστουν , μπορουνε να το κανουνε και μονα τους.

Γκαικε?

Σας έκανα μια ερώτηση, αλλά απάντηση ΔΕΝ πήρα.