Περί PS3, λίγη βοήθεια...

lamprosjo

New member
25 July 2008
39
Μόλις ατο απόκτησα PS3 και έχω κάποιες απορίες::grandpa:
1. Διαβάζω οτι μπορεί να κάνει streaming από το pc. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν για να δει τα αρχεία που έχω στο pc μου; Συνδέεται ασύρματα στο modem μου (Pirelli της ΟΝ). Χρειάζεται κάποιος ειδικός εξοπλισμός;

2. Διαβάζω για κάτι όρους όπως NAS, media players και DLNA οι οποίοι μου είναι άγνωστοι. Αναφέρονται σε πολλά thread εδώ μέσα αλλά δε μπορώ να βρω κάποιο που να εξηγεί τι είναι το καθένα. Που μπρώ να ενημερωθώ για αυτά;

3. Και κατι απλό. Upscaling κάνει αυτόματα μόλις βάλεις DVD ή θέλει κάποια ρύθμιση;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.. -bye-

Υ.Γ. Αν υπάρχει κάποιο thread που μιλάει για το θέμα αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και παρακαλώ να μου το υποδείξετε.:a0210:

1) Streaming μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα από τον υπολογιστή, όπως το tversity. Για περισσότερες πληροφορίες δες στο section games-consoles, υπάρχει ολόκληρο θέμα εκεί για το εν λόγω πρόγραμμα.
2) Δοκίμασε στο google.
3) Upscale εννοείται ότι κάνει, όπου βάζεις εσύ την ανάλυση, δηλαδή αν το βάλεις στα 720 θα κάνει upscale στα 720, αν το βάλεις στα 1080 θα κάνει στα 1080 κοκ.
Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως για θέματα που αφορούν στο ps3 να κοιτάς στο games-consoles, εκεί έχει πολύ υλικό.