περι skokman

Status
Not open for further replies.

skokman

Senior Member
19 November 2007
616
Athens
Ποτε μου δεν πιστεψα πος το ολο θεμα με την αγγελία που έβαλα θα έπαιρνε τόσο μεγάλη διάσταση.
Επειδή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα ….
1ον
Αγαπητέ μου Kosh μου γράφεις
κάποια στιγμή θα πρεπει να απαγορευτει η εισοδος σε μελη που τοσο ξεδιαντροπα ξεφτιλιζουν νηματα προς χαριν μιας πωλησης..

Η διαγραφη εξ'ολοκληρου του λογαριασμου θαταν πιο σωστη σε περιπτωσεις σαν αυτη....

και επειδή ΤΟΛΜΙΣΑ και απέτισα την συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς σου μου απαντάς…
Skokman αν θες να προσεχουμε τους χαρακτηρισμους μας τοτε πρεπει κι εσυ να προσεχεις την γραπτη συμπεριφορα σου.

Δεν σε χαρακτηρισα σαν ανθρωπο.
Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.
Χαρακτηρισα την ενεργεια σου που ταν απαξιωτικη για αυτους που γραφουν εδω μεσα

Αυτο ειναι κατι που οποιοςδηποτε μπορει να καταλαβει την Ελληνικη γλωσσα το κατανοει και δεν εστιαζει σε αυτό

Αγαπητέ μου εκτός από ξεδιάντροπος μεθόδους τελικά ανακάλυψες πώς δεν γνωρίζω ούτε την ελληνική γλώσσα . Μπράβο

2ον
Αγαπητέ κύριε Andronidis Akis
Γράφετε….
2) Όταν θέλεις να κανείς κριτική επί των γραφομένων μου θα σε παρακαλούσα να τα διαβάζεις καλυτέρα.
Δεν κριτίκαρα … παρακάλεσα το μέλος να την αλλάξει και δημοσίως και με π.μ. διότι δεν τιμάει τον ευατο του μια τέτοια υπογραφή που πρόηρθε ως αντίδραση από το παρών θέμα προς άλλο μέλος.

Τι εννοείτε ότι προιλθε σαν αντίδραση ?
Δεν σας ενημερώσανε πώς την υπογραφή αυτή την έχω εδω και ένα χρόνο ? γιατί κανένας δεν παραπονέθηκε ?
Και μια ερώτηση
Όταν λέμε πώς το thread έκλισε αυτό ισχύει κατά βούληση ορισμένων που θέλουν να απαντήσουν ?
Σας ρωτώ γιατί το είχατε κλειστό ξανά μέχρι που ξαφνικά άνοιξε και πάλι για να μπορέσει ο φίλτατος Kosh να μου απάντηση και να μου αποκαλύψει πώς δεν μιλώ καλά την ελληνική γλωσσά.
Τώρα που το κλείσατε δεν το ξανά ανοίγουμε για να απαντήσω και εγώ ?
Εν πάση περιπτώσει δεν δείξατε τον ιδιο ζήλο στους χαρακτηρισμούς του μέλους σας Kosh προς το άτομο μου τους οποίους θεωρώ άκρος υβριστικούς.
Ζήτησα από όλα τα μέλη συγγνώμη για την αναστάτωση που άθελα μου και μι γνωρίζοντας, τους προκάλεσα.
Ζήτησα συγγνώμη αν σε ορισμένους η υπογραφή μου τους φάνηκε προσβλητική .
Την άλλαξα κιόλας
Είναι Ντροπή όμως σε όποιον δεν έχει το θέρος να ζητήσει συγγνώμη
Είναι Ξευτίλα όμως σε όποιον εδω μέσα το παίζει βασιλικότερος του βασιλέως (εκτός και αν αυτές είναι οι καταβολές του)
Είναι χαζό όταν με το πρώτο λάθος κάποιου εδω μέσα βγαίνει το οποιοδήποτε μέλος και ζητά την οριστική διαγραφή του
Και για να μι παρεξηγηθώ
Όποιος μιλαει σωστά την ελληνική γλώσσα θα καταλάβει πώς ΔΕΝ χαρακτηρίζω απρεπώς κανέναν (σωστά αγαπητέ φιλέ Kosh?????????)

θα ελεγα παιδια πως το θεμα πρεπει να κλεισει εδω, μια και δημιουργειται σιγα σιγα μια παρεξηγηση που πραγματικα δεν χρειαζεται να διογκωθει αλλο.
Δεν σας κρυβω πως οπως αλλωστε αναφερα και στο θρεντ περι ου ο λογος τα ποστς του φιλου skokman με πειραξαν, αλλα κατοπιν του ευγενεστατου ι-μειλ που μου εστειλε και των γραπτων του εξηγησεων, πραγματικα δεν θα μπορουσε να με απασχολησει αλλο το θεμα το οποιο θεωρω ληξαν οπως πιστευω πρεπει να κανουν ολες οι πλευρες που εχουν εμπλακει σε αυτο.

θα ελεγα παιδια πως το θεμα πρεπει να κλεισει εδω, μια και δημιουργειται σιγα σιγα μια παρεξηγηση που πραγματικα δεν χρειαζεται να διογκωθει αλλο.
Δεν σας κρυβω πως οπως αλλωστε αναφερα και στο θρεντ περι ου ο λογος τα ποστς του φιλου skokman με πειραξαν, αλλα κατοπιν του ευγενεστατου ι-μειλ που μου εστειλε και των γραπτων του εξηγησεων, πραγματικα δεν θα μπορουσε να με απασχολησει αλλο το θεμα το οποιο θεωρω ληξαν οπως πιστευω πρεπει να κανουν ολες οι πλευρες που εχουν εμπλακει σε αυτο.

+1

Καταρχήν θεωρώ λάθος ότι συνεχίζετε ένα ατυχές γεγονός.
Αυτή βεβαία είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη.

Όσο αφορά τις ερωτήσεις σας:
Όχι δεν με ενημερώσανε για την υπογραφή σας η οποία πίστευα ότι προηρθε ως αντίδραση σε αυτά που γράφτηκαν.
Φυσικά ούτε ο ίδιος με ενημερώσατε σχετικά .. δηλαδή ότι προΰπηρχε, και φυσικά ΔΕΝ θα σας είχα ζητησει να την αλλάξετε.
Είναι δυνατόν να γνωρίζω την υπογραφή του κάθε μέλους ?

Το θέμα φυσικά και το άνοιξα να απαντησει (εφόσον εμμεσως μου ζητήθηκε με π.μ) διότι το κάθε μέλος έχει αυτό το δικαίωμα.
Φυσικά το ίδιο δικαίωμα έχετε και εσείς αλλά δεν μου το ζητήσατε.
Αν δεν το άνοιγα στην εμπλεκομένη πλευρά, την στιγμη που αναφερθηκατε σε αυτην, θα ήταν σαν να του αφαιρούσα τον λογο.
Τέτοιο δικαίωμα δεν έχω.

Η αναφορά μου στο μέλος Kosh ήταν στο ίδιο κόσμιο επίπεδο όπως και σε εσάς.
Κανένας ζηλος.Κόσμια και ήρεμα πράγματα.

Αν πιστεύετε ότι σε κάποιο σημείο των γραπτών μου σας πρόσβαλα μπορείτε να το αναφέρετε.

Σας ευχαριστώ.

Last edited:
Ποτε μου δεν πιστεψα πος το ολο θεμα με την αγγελία που έβαλα θα έπαιρνε τόσο μεγάλη διάσταση.
Επειδή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα ….
1ον
Αγαπητέ μου Kosh μου γράφεις
κάποια στιγμή θα πρεπει να απαγορευτει η εισοδος σε μελη που τοσο ξεδιαντροπα ξεφτιλιζουν νηματα προς χαριν μιας πωλησης..

Η διαγραφη εξ'ολοκληρου του λογαριασμου θαταν πιο σωστη σε περιπτωσεις σαν αυτη....

και επειδή ΤΟΛΜΙΣΑ και απέτισα την συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς σου μου απαντάς…
Skokman αν θες να προσεχουμε τους χαρακτηρισμους μας τοτε πρεπει κι εσυ να προσεχεις την γραπτη συμπεριφορα σου.

Δεν σε χαρακτηρισα σαν ανθρωπο.
Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.
Χαρακτηρισα την ενεργεια σου που ταν απαξιωτικη για αυτους που γραφουν εδω μεσα

Αυτο ειναι κατι που οποιοςδηποτε μπορει να καταλαβει την Ελληνικη γλωσσα το κατανοει και δεν εστιαζει σε αυτό

Αγαπητέ μου εκτός από ξεδιάντροπος μεθόδους τελικά ανακάλυψες πώς δεν γνωρίζω ούτε την ελληνική γλώσσα . Μπράβο

2ον
Αγαπητέ κύριε Andronidis Akis
Γράφετε….
2) Όταν θέλεις να κανείς κριτική επί των γραφομένων μου θα σε παρακαλούσα να τα διαβάζεις καλυτέρα.
Δεν κριτίκαρα … παρακάλεσα το μέλος να την αλλάξει και δημοσίως και με π.μ. διότι δεν τιμάει τον ευατο του μια τέτοια υπογραφή που πρόηρθε ως αντίδραση από το παρών θέμα προς άλλο μέλος.

Τι εννοείτε ότι προιλθε σαν αντίδραση ?
Δεν σας ενημερώσανε πώς την υπογραφή αυτή την έχω εδω και ένα χρόνο ? γιατί κανένας δεν παραπονέθηκε ?
Και μια ερώτηση
Όταν λέμε πώς το thread έκλισε αυτό ισχύει κατά βούληση ορισμένων που θέλουν να απαντήσουν ?
Σας ρωτώ γιατί το είχατε κλειστό ξανά μέχρι που ξαφνικά άνοιξε και πάλι για να μπορέσει ο φίλτατος Kosh να μου απάντηση και να μου αποκαλύψει πώς δεν μιλώ καλά την ελληνική γλωσσά.
Τώρα που το κλείσατε δεν το ξανά ανοίγουμε για να απαντήσω και εγώ ?
Εν πάση περιπτώσει δεν δείξατε τον ιδιο ζήλο στους χαρακτηρισμούς του μέλους σας Kosh προς το άτομο μου τους οποίους θεωρώ άκρος υβριστικούς.
Ζήτησα από όλα τα μέλη συγγνώμη για την αναστάτωση που άθελα μου και μι γνωρίζοντας, τους προκάλεσα.
Ζήτησα συγγνώμη αν σε ορισμένους η υπογραφή μου τους φάνηκε προσβλητική .
Την άλλαξα κιόλας
Είναι Ντροπή όμως σε όποιον δεν έχει το θέρος να ζητήσει συγγνώμη
Είναι Ξευτίλα όμως σε όποιον εδω μέσα το παίζει βασιλικότερος του βασιλέως (εκτός και αν αυτές είναι οι καταβολές του)
Είναι χαζό όταν με το πρώτο λάθος κάποιου εδω μέσα βγαίνει το οποιοδήποτε μέλος και ζητά την οριστική διαγραφή του
Και για να μι παρεξηγηθώ
Όποιος μιλαει σωστά την ελληνική γλώσσα θα καταλάβει πώς ΔΕΝ χαρακτηρίζω απρεπώς κανέναν (σωστά αγαπητέ φιλέ Kosh?????????)

Εκει που μας χρωστουσανε μας πηρανε και το βοδι.....

Διασταση δεν πηρε το θεμα...διασταση του δινεις εμμενοντας....

Δεν φτανει που θεωρησες οτι για να πουλησεις το κατι τις σου επρεπε να "προσθεσεις" τουλαχιστον 30 μυνηματα με μια λεξη η με καμμια......
Δεν φτανει που δεν καταλαβες γρι απο οτι σου ειπα και εστιαζεις μονο στον χαρακτηρισμο της πραξεως σου...
Συνεχιζεις να προσπαθεις να με/μας πεισεις οτι κακως σε μαλωσαμε......
Θα το ξαναπω γιατι μαλλον δεν το καταλαβες....

Εισαι ενας αορατος αγνωστος για μας οπως κι εμεις για σενα.
Σχολιαζουμε την πραξη σου ειτε σου αρεσει ειτε οχι και οχι το προσωπο σου.
Το τι γνωμη μπορει να εχω για τον οποιονδηποτε αν τον γνωρισω απο κοντα δεν το αλλαζει αυτο.

Οι ακρος (το γραφω οπως κι εσυ για το συλλαβεις) υβριστικοι χαρακτηρισμοι μου οπως τους αποκαλεις ειναι το λιγοτερο που μπορει να πει κανεις για καποιον που εν γνωση του ασχημονει σε βαρος θεματων που αλλοι θεωρουν σημαντικα.
Μεχρι να επαναξιολογησεις τι εχει για σενα προτεραιοτητα (οι πωλησεις η το φορουμ) να σε διαβεβαιωσω οτι για εμας εχει σημασια το δευτερο.

καλο βραδυ.-bye-

υγ

με κιτρινο σου τονισα τα σημεια που πρεπει να προσεξεις.

Ναθαναήλ, αν μου επιτρέπεις, μία γνωμη: είναι γεγονός ότι στο συγκεκριμένο θέμα χαρακτήρισες την ενέργεια και όχι το μέλος, αλλά μιλώντας για απαγόρευση πρόσβασης το ειδικό γίνεται γενικό. Νομίζω ότι για αυτό διαμαρτύρεται ο φίλος και το κατανοώ. Επίσης εξετίμησα ότι ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Από εκεί και πέρα, ελπίζω οι υπόλοιπες απαντήσεις να κάλυψαν ό,τι ουσιαστικό είχε να ειπωθεί και το thread βαίνει επικινδύνως, οπότε κλειδώνεται. Αν υπάρχει άλλο προσωπικό θέμα, παρακαλώ τον φίλο skokman να επικοινωνήσει με όποιον επιθυμεί με pm.

Last edited:
Status
Not open for further replies.