ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ!!

dvotsis

AVClub Enthusiast
30 October 2006
791
Καλημέρα σε όλους.
Όταν δίνω ροζ θόρυβο από την προενίσχυση του A.V (pioneer sc-lx-82) είναι όλα κανονικά.
Όταν δώσω όμως ροζ θόρυβο από κάποια δισκάκια (hi-teck, thx) που θα βάλω στη συσκευή του blu-ray, τότε, όταν φτάσει να δώσει στο κεντρικό κανάλι, ο ροζ θόρυβος αυτού ακούγεται ταυτόχρονα και από τα δύο κύρια ηχεία!!!
Και φυσικά αυτό φαίνεται και στη ταινία όπου ότι παίζει το κεντρικό παίζουν και τα άλλα δύο.
Όταν βάλω τα δισκάκια στη συσκευή DVD (και αυτή είναι με σύνδεση HDMI), όλα είναι εντάξει.
Τι φταίει;

.....Και φυσικά αυτό φαίνεται και στη ταινία όπου ότι παίζει το κεντρικό παίζουν και τα άλλα δύο.

Τώρα το είδα αυτό, πριν το p.m. που σου έστειλα. Αφού το πρόβλημα είναι και στις ταινίες, κάτι συμβαίνει με τις ρυθμίσεις του BD Player.

Ποιό player έχεις, και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει για τον ήχο απ' την HDMI?

Τώρα το είδα αυτό, πριν το p.m. που σου έστειλα. Αφού το πρόβλημα είναι και στις ταινίες, κάτι συμβαίνει με τις ρυθμίσεις του BD Player.

Ποιό player έχεις, και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει για τον ήχο απ' την HDMI?

Το blu-ray είναι το denon dvd3800BD, ηχος φυσικά με hdmi, Tώρα για ρυθμισεις δέν ξέρω ποιες θές να σου πω;

Ευχαριστώ.

Θα το ψάξω λίγο το απόγευμα που θα έχω χρόνο.

Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως έχεις βάλει απ' το menu του ενισχυτή το dialog enchacement [Dialog E] στο [ΟΝ]? Με την λειτουργία αυτή ενισχύονται οι διάλογοι και ακούγονται εκτός απ' το κεντρικό και στα L-R κανάλια, δίνοντάς σου την εντύπωση ότι η εμπρός τριάδα παίζει το ίδιο. Ρίξε μία ματιά.

Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως έχεις βάλει απ' το menu του ενισχυτή το dialog enchacement [Dialog E] στο [ΟΝ]? Με την λειτουργία αυτή ενισχύονται οι διάλογοι και ακούγονται εκτός απ' το κεντρικό και στα L-R κανάλια, δίνοντάς σου την εντύπωση ότι η εμπρός τριάδα παίζει το ίδιο. Ρίξε μία ματιά.

Που στο καλό είναι αυτή η ρύθμιση; Δέν μπορώ να τη βρώ μέσα στο μενού.

Είσαι μεγάλος "αρχηγός", είχες δίκιο, αυτό ήταν τελικά.
Μπράβο, με γλύτωσες απο μεγάλη ταλαιπωρία.