Περίεργο πρόβλημα με convertxtodvd

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,069
Κατερίνη, Ελλάδα
Δοκίμασα να μετατρέψω σε dvd κάποιες ταινίες από .mkv και αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο: όσες έχουν ήχο dts δεν παίζουν καλά (πάνε πιο γρήγορα από το κανονικό) ενώ όσες είχαν ac3 ή aac (5.1 πάντα) γίναν άψογα. Σημειωτέον ότι το dvd παίζει σωστά στον υπολογιστή μου και όχι στο dvd player (lg). Θα δοκιμάσω και σε άλλο dvd player, αλλά μου φάνηκε πολύ κουφό. Το dvd παίζει κανονικά dts, το τσέκαρα με ταινίες που έχω. Καμιά πρόταση? Οι ρυθμίσεις του convertxtodvd είναι πάντα οι ίδιες.

Εχω και γω το convertxtodvd 3.Tο 3:10 to Yuma(mkv.) το μετετρεψε τελεια σε dvd αλλα το HITMAN το μετετρεψε αλλα παιζει μονο σε Pc με codecs και οχι σε dvd player.Τι να πω......

εγω με την τελευταια εκδοση δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα.
μηπως σας εχει ξεφυγει καμια επιλογη?

Re: Απάντηση: Περίεργο πρόβλημα με convertxtodvd

Πολλές φορές εμφανίζονται προβλήματα μετά από upgrade ( κανόνας για software στο pc ) ... Καλού κακού δοκίμασε ...

Δεν έκανα αναβάθμιση, έκανα καθαρή εγκατάσταση μετά από φορμάτ του υπολογιστή. Έχω και μια παλιότερη έκδοση, θα δοκιμάσω να την εγκαταστήσω το βραδάκι.

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Εγκατέστησα παλιότερη έκδοση του προγράμματος και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Τελευταία λύση να δοκιμάσω να το παίξω σε άλλο dvd player (αν και το δικό μου παίζει κανονικά dts). Επόμενη λύση η μετατροπή του dts σε ac3? Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα για τη δουλειά αυτή?

έτσι όπως διαβάζω το πρώτο τοπικ ξανά , καλού κακού δοκίμασε το και σε άλλο dvd player ... πιθανόν να παίζει κάποιο πρόβλημα εναλλαγής pal με NTSC , δλδ κάποια μικρορύθμιση είτε στο dvd player είτε στο πρόγραμμα ...

Re: Απάντηση: Περίεργο πρόβλημα με convertxtodvd

έτσι όπως διαβάζω το πρώτο τοπικ ξανά , καλού κακού δοκίμασε το και σε άλλο dvd player ... πιθανόν να παίζει κάποιο πρόβλημα εναλλαγής pal με NTSC , δλδ κάποια μικρορύθμιση είτε στο dvd player είτε στο πρόγραμμα ...

Το περίεργο είναι ότι το player παίζει τόσο pal όσο και ntsc (τσεκαρισμένο). Το πρόγραμμα το έχω ρυθμισμένο σε pal.