Περίεργο πρόβλημα με Nova

Play

New member
23 August 2018
18
Καλησπέρα σας παιδιά.

Εδώ και περίπου 4 χρόνια έχω σε ένα πιάτο Cosmote Tv και Nova μαζί. Ηταν όλα μια χαρά αλλα τις τελευταίες 2 εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Ενω πιάνω το NovaSports 2, 3 και τα λοιπά κανάλια δεν μπορώ να πιάσω το Novasports 1 και το Prime. Μερικές φορές το πιάνει και άλλες φορές μου βγάζει μύνημα στην οθόνη που λέει "Αναζήτηση σήματος. Παρακαλώ έλεγξε αν το καλώδιο της κεραίας είναι σωστά συνδεδεμένο".
Εχω μιλήσει με την Nova και μου είπαν πως χρειάζεται τεχνικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
Με την Cosmote δεν έχω κανένα θέμα δουλεύουν όλα άψογα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

κατι φταιει και δεν μπορει να πιασει την συγκεκριμενη συχνοτητα.
καλωδιο,diseqc,splitter..
κανε ενα scan στον δεκτη της Nova μπας και στανιαρει.

τοτε κατι απο τα υπολοιπα συν οτι μπορει να εχει κουνηθει και το πιατο σου.
δυστηχως οι αιτιες σε προβληματα δορυφορικης ληψης,ειναι πολλες και θελουν αρκετο ψαξιμο.
εμενα πριν ενα 4μηνο το πιατο του ενος μετρου που εχω,μετα απο καποια φιξαρισματα(diseqc,σπλιτερ..)
επιανε καμπανα και τους τρεις δορυφορους που εχω σεταριμενους.
εχθες που τον δοκιμασα,δεν επιανε τιποτε.αντε τωρα να ψαξω παλι τι και που..

Καλησπέρα σας παιδιά.

Εδώ και περίπου 4 χρόνια έχω σε ένα πιάτο Cosmote Tv και Nova μαζί. Ηταν όλα μια χαρά αλλα τις τελευταίες 2 εβδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Ενω πιάνω το NovaSports 2, 3 και τα λοιπά κανάλια δεν μπορώ να πιάσω το Novasports 1 και το Prime. Μερικές φορές το πιάνει και άλλες φορές μου βγάζει μύνημα στην οθόνη που λέει "Αναζήτηση σήματος. Παρακαλώ έλεγξε αν το καλώδιο της κεραίας είναι σωστά συνδεδεμένο".
Εχω μιλήσει με την Nova και μου είπαν πως χρειάζεται τεχνικό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
Με την Cosmote δεν έχω κανένα θέμα δουλεύουν όλα άψογα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Κάτι έχει κουνηθεί - χαλάσει και δεν πιάνει συγκεκριμένη συχνότητα...φώναξε κάποιον γνωστό σου ή πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών που ασχολείται με δορυφορική εγκατάσταση κλπ να έρθουν να το δουν.... Προσοχή μη σου βάλουν "σάλτσα" και σε χρεώσουν παραπάνω από αυτά που πρέπει.... Μπορεί να είναι κάτι εντελώς απλό.... Να είσαι εκεί..

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Κάτι που παρατήρησα και το κοιτάω εδώ και εβδομάδες....σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα η εικόνα είναι αξιοπρεπέστατη και σε άλλα χάλια... Στραβώνεσαι....για να μην τα αναλύω Ελληνικό 8,5/10, Αγγλικό 8/10, Γερμανικό 7/10, Ολλανδικό 6,5/10, Ισπανικό 5/10, Β' Ιταλίας 5/10....(Μιλάμε για ΕΟΝ iptv) Παρατηρήστε το..... Μάλλον έχει να κάνει με τις πηγές που τα παίρνει.... Αυτή την ώρα, Βαγιεκάνο - Σεβίλλη, Μόντενα - Τζένοα δεν βλέπονται.....

Κάτι που παρατήρησα και το κοιτάω εδώ και εβδομάδες....σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα η εικόνα είναι αξιοπρεπέστατη και σε άλλα χάλια... Στραβώνεσαι....για να μην τα αναλύω Ελληνικό 8,5/10, Αγγλικό 8/10, Γερμανικό 7/10, Ολλανδικό 6,5/10, Ισπανικό 5/10, Β' Ιταλίας 5/10....(Μιλάμε για ΕΟΝ iptv) Παρατηρήστε το..... Μάλλον έχει να κάνει με τις πηγές που τα παίρνει.... Αυτή την ώρα, Βαγιεκάνο - Σεβίλλη, Μόντενα - Τζένοα δεν βλέπονται.....
Σωστή παρατήρηση το έχω διαπιστώσει και εγώ. Ας πούμε για κάποιον λόγο όταν έδειχνε πριν λίγο καιρό ματς από ιταλικό κύπελλο, η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα ματς, ενώ αντίθετα στο κύπελλο Βελγίου η εικόνα είναι άθλια. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά ανάλογα με την διοργάνωση.

Σωστή παρατήρηση το έχω διαπιστώσει και εγώ. Ας πούμε για κάποιον λόγο όταν έδειχνε πριν λίγο καιρό ματς από ιταλικό κύπελλο, η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα ματς, ενώ αντίθετα στο κύπελλο Βελγίου η εικόνα είναι άθλια. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά ανάλογα με την διοργάνωση.
Σε ολεϛ τιϛ πλατφορμεϛ συμβαινει αυτο και κατα την αποψη μου οφειλεται στο πρωτογενεϛ υλικο!