Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Καλησπερα παιδια παρατηρησα εχθες το βραδυ καθω παρακολουθουσα τηλεοραση!!!εναν περιεργο ηχο να βγαινει απο την τβ!!!.Ειδικα σε ωρες κινεις υσυχιας το προβλημα ειναι μεγαλυτερο με αποτελεσμα να σε χτυπαει πραγματικα στα αυτια.
icon9.gif

Οσοι κατοχοι του ιδιου μοντελου εδω μεσα εχουν παρατηρηση κατι αναλογο?ευχαριστω.
Υ.Γ ο ηχος δεν βγαινει απο τα ηχεια αλλα απο το πισο μερος της τηλεορασης.

Buzzing απο το τροφοδοτικο ισως?

Οπως ειναι πακεταρισε την και επιστροφη στο καταστημα.
Φιλε υπεριον η τηλεοραση δεν ειναι ουτε μια εβδομαδας!!!και καλεσα το σερβις του φουρλη!!!μηπως εκανα λαθος?και επρεπε να παρω στο καταστημα απο οπου την πηρα?

Μην δεχτεις επισκευη σε τηλεοραση μιας εβδομαδας.

Παρε το καταστημα και ζητα να γινει αλλαγη με το ιδιο μοντελο (μηπως και ηταν το συγκεκριμενο κομματι χαλασμενο) η με καποιο αλλο ισης αξιας.

Μην δεχτεις επισκευη σε τηλεοραση μιας εβδομαδας.

Παρε το καταστημα και ζητα να γινει αλλαγη με το ιδιο μοντελο (μηπως και ηταν το συγκεκριμενο κομματι χαλασμενο) η με καποιο αλλο ισης αξιας.
Μιλησα πριν απο λιγο με το συγκεκριμενο καταστημα που την πηρα και μου ειπαν οτι για να αντικατασταθει η τηλεοραση με καινουργια!!!θα πρεπει να παει πρωτα στο σερβις για να διαπιστωθει το προβλημα.

Μήπως η τηλεόραση εχει ανεμιστήρια να δουλεύουν ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία? Παρατήρησες κάτι τέτοιο?
Οχι φιλε μου δεν νομιζω!!!!οταν την πρωτοπηρα δεν ακουγοτανε αυτος ο ενοχλητικος θορυβος!!!μιλαμε δεν παλευεται παντως!!!ειδικα αμα εχεις χαμηλα την φωνη !!!!πραγματικα σε πειραζει στα αυτια.
icon8.gif

Μάλιστα....Ζήτα αντικατάσταση και όχι επισκευή όπως πολύ σωστά λέει ο Yperion!
Δεν το δεχονται φιλε μου!!!πρεπει πρωτα λεει να παει στο σερβις!!αυτο μου ειπανε δυστυχως.
icon9.gif

ΟΚ! να πάει στο service αλλά αν εκεί διαπιστωθεί πρόβλημα τότε να μην δεχθείς επισκευή αλλά αντικατάσταση...
Εχω νεα!!!τωρα μολις μιλησα με τον τεχνικο του φουρλης και μου ειπε οτι αυριο στην παραλαβη να τους πω στην αιτηση που θα κανουν!!!οτι ζητω αντικατασταση και οχι επισκευη βαση νομου.

Δεν το δεχονται φιλε μου!!!πρεπει πρωτα λεει να παει στο σερβις!!αυτο μου ειπανε δυστυχως.
icon9.gif
ξερεις φυσικα οτι μπορεις να παρεις και τα χρηματα σου πισω εφοσον το προιον ειναι μαζι με την συσκευσια και ολα τα παρελκομενα αθικτα . οποτε κρατα το s/n (το αναφερει στην αποδειξη εαν την εχεις ηδη επιστρεψει ) και εαν δεν στην αλλαξουν με καινουργια μην δεχτεις να την παραλαβεις .
γιαυτο ειμαι της αποψης οτι αγοραζεις να το λιωνεις τις πρωτες μερες υπο ολες τις συνθηκες και να δοκιμαζεις ολες τις επιλογες - ρυθμισεις - δυνατοτηες που εχει .
επισης να κανεις τα τεστ για καμενα πιξελ που υπαρχουν στο youtube.

Παντως νομιζω οτι υπαρχει νομος που λεει οτι το καταστημα, και οχι η αντιπροσωπεια, υποχρεουται μετα απο απαιτηση του αγοραστη να κανει αντικατασταση χαλασμενης συσκευης εντος 15 ημερων απο την αγορα της.

Τι να πω ρε παιδια!!!τωρα με ξαναπηραν απο το σερβις!!!για να με ρωτησουν τη προβλημα μου παρουσιαζεται και να τους το περιγραψω!!!.Παντως ουτε ειμαι χαζος ουτε ψεματα λεω!!!αυτον τον θορυβο οταν την πρωτοπηρα δεν μου τον παρουσιαζε!!!

Γνώμη μου είναι να μην τους πείς τίποτα πέραν του όσα έχεις ήδη πει σε αυτούς όταν πήραν την τηλεόραση. Αφού έχουν την τηλεόραση εκεί, να ψάξουν να βρούν το πρόβλημα οι ίδιοι.

Γνώμη μου είναι να μην τους πείς τίποτα πέραν του όσα έχεις ήδη πει σε αυτούς όταν πήραν την τηλεόραση. Αφού έχουν την τηλεόραση εκεί, να ψάξουν να βρούν το πρόβλημα οι ίδιοι.
Η τηλεοραση αυριο το πρωι θα παραληφθει απο τους τεχνικους!!!ακομα δεν εχει φυγει.Περιμενουμε να δουμε τι θα γινει!!!και οτι νεοτερο θα εχω θα σας ενημερωσω αμεσα.

Re: Απάντηση: Περιεργος θορυβος σε samsung d7000

Καλησπερα, σε εμενα δεν ακουγεται κανενας θορυβος(46d7000)!
Καλησπερα φιλε μου δηλαδη πισω απο την τηλεοραση δεν ακους κανενα οξυ θορυβο?ευχαριστω.Αμα ειναι ετσι τοτε επιβεβαιωνονται τα λεγομενα μου.