Περιφερειακά logitech z5500 σε νέο σύστημα 7.1, καλή ιδέα ή όχι?

predatorGR

Established Member
20 June 2011
293
σκεφτομαι να αγορασω ενα νεο σετ ηχειων T2-5.1-UL της crystal audio και να χρησιμοποιησω 2 δορυφορους του logitech z5500 για τα back surround οπως φαινεται σε αυτη την εικονα.
για ενισχυτη μαλλον σκεφτομαι τον 818 της onkyo.
θα εχω καλη αποδοση? δηλαδη θα κανουν παραφωνια τα logitech ηχειακια σε αυτο το συστημα η καλυτερα θα ειναι απο απλο 5.1 setup?
μηπως θα επρεπε να γινει αναποδα, δηλαδη τα διπολα πισω απο τον ακροατη και τα μονοπολα δεξια-αριστερα?
αν ειναι να γινει οπως το δειχνει η εικονα θα χρειαστω βαση για τα logitech. θα χρειαστω αναγκαστικα καποια με clamp η μου κανει και μια πιο απλη. για δειτε μερικα μοντελα που εχω κατα νου να μου πειτε με ποια θα κανω καλυτερη δουλεια
με μικρη βαση
με speaker clamp
με απλο Mount

ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.

Βάλτα αρχικά για surround back, και σε δεύτερη φάση αν δεν σε ικανοποιούν τα αλλάζεις....

Το set up σου θα είναι όπως της εικόνας, τα δίπολα δηλαδή δεξιά και αριστερά της θέσης θέασης, και τα logitech πίσω.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό, οταν και αμα το κανεις δωσε μας εντυπωσεις φιλε.

λοιπον επαναφερω αυτην την συζητηση μιας και απο εβδομαδα παραλαμβανω τα T2 SE της crystal audio και το 12αρι sub της ιδιας εταιριας και τον Pioneer SCLX56K.
σε πρωτη φαση θα βαλω 7.1 με και τα 4 surround να ειναι τα δορυφορακια του Logitech z5500. μετα λεω να προσθεσω 1 ζευγος διπολα της crystal σαν surround και να κρατησω τα rear της logitech οπως ειχαμε συζητησει. το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι τα rear πρεπει να ειναι μονοπολα. οποτε παιζει να βαλω καλυτερα απο τα logitech κατι σαν τα JBL control 1.
επισης μιας και ο ενισχυτης ειναι 9.2 σκεφτομαι να βαλω και να κανω δοκιμες και με τα front height καναλια.
τι λετε να παρω ηχεια σα τα JBL η τα TX-B1 της crystal για να ταιριαζουν απο αποψης ηχητικης χροιας η παιζει να κανω και δουλεια με τα δορυφορακια της logitech ?